Na nekaj firm sem poslal povpraševanje in cene so od 1000€ do 2000€. Zato me zanimajo vaše izkušnje.
Najbolj me zanima toplotna in zvočna izolacija.
Tnx in lp,

Moderator: Blue Angels
Aly je napisal/-a:Jaz bi ti samo iz lastnih izkušenj enga odsvetoval, to je podjetje MCA, nesposobni do amena, sploh monterji, arogantni in nevzdržni, pa še naredili niso do konca kar bi morali.
Dobre izkušnje s podjetjem AJM in Interles Lenart, ampak to je bolj štajerski del (ne vem od kod si), ne vem kak imajo to pol z montažo, pošlješ lahko povpraševanje, zgubit nimaš kaj.
Lp,Aly
Mrcina je napisal/-a:Poglej inles ribnica, pa naj ti ponudbo napišejo, drugače pa če želiš ugodno ceno, pa poišči Jana, Jože Jakšič s.p., pa ti bodo zagotovo pripravili doboro ponudbo.
Še samo kot nasvet, ne razmišljaj, da bi šparal pa ne vzel montažo, ker je na okna+montaža 8,5% DDV, samo na okna pa 20% DDV, pa ti razlika montažo pokrije. Nadalje naj te opozorim, da je trenutno zunaj razpis za subvencije za zamenjavo starega stavbnega pohištva z novim...
LP
del sol je napisal/-a:Subvencionerajo mislim da samo, če izbereš okna z tremi stekli ter iz lesenega materiala.
del sol je napisal/-a:Subvencionerajo mislim da samo, če izbereš okna z tremi stekli ter iz lesenega materiala.
Dzajo je napisal/-a:caza ... kot trojno okno obstaja termopan z trojno šipo in plin vmes, malenkost boljša izolacija (mislim, da je tisti faktor iz 1,2 na 1,0 ali celo 0,9). To je fant verjetno mislu in ne kot 3 komorni profil okna in okvirja.
Itak, pod 5 profilov me sploh ne zanima ...
Dzajo je napisal/-a:caza .... To je fant verjetno mislu in ne kot 3 komorni profil okna in okvirja.
Itak, pod 5 profilov me sploh ne zanima ...
Dzajo je napisal/-a:No, doma bomo menjali okna. Zanima me kakšne izkušnje imate vi z PVC okni in katera okna oz. katero podjetje priporočate.
Na nekaj firm sem poslal povpraševanje in cene so od 1000€ do 2000€. Zato me zanimajo vaše izkušnje.
Najbolj me zanima toplotna in zvočna izolacija.
Tnx in lp,
Aly je napisal/-a:Dobre izkušnje s podjetjem AJM in Interles Lenart, ampak to je bolj štajerski del (ne vem od kod si), ne vem kak imajo to pol z montažo, pošlješ lahko povpraševanje, zgubit nimaš kaj.
Lp,Aly
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov