Moderator: Blue Angels
Mare-90 je napisal/-a:Pol jst svojga dizla še zmeri prepočas furam, Pred 13k km je bil servis, in dons je olja malo pod max, pa ima mašina skoraj 170k km
Blazko69 je napisal/-a:aly, seveda so. kar sem napisal so bili večinoma novi avti in ne zjahani. očitno ne voziš hitro in takih stvari ne veš.
Roman je napisal/-a:Blazko69 je napisal/-a:aly, seveda so. kar sem napisal so bili večinoma novi avti in ne zjahani. očitno ne voziš hitro in takih stvari ne veš.
no daj ne nabiji!
sem imel passata 280k prevoženega pa ni skoraj nič olja spil.pa počasi tudi ne vozim
cazanova je napisal/-a::D si nasu novo temo za svojo brihtnost trosit...
A3 tdi 130hp, niti kapljeice olja od servisa do servisa...zdej pa mi bos ti reku, da js nisem dirkac..
IN ti mo bos dokazal, da bos v 1000km pokazal, da avto trosi olje...buce, buce in znova buce... :****:
Sploh pa, ko reces, da dizli niso primerni za drikanje si zadel v temo in pokazal svoje znanje, tukaj si pokazal kolko se spoznas na avtomobilisticni svet..
Blazko69 je napisal/-a:roman ti dokažem? dej mi avto za 1000km in bomo vidli če res ne pijejo
Blazko69 je napisal/-a:ga moreš zares stiksat do njegovih limitov. to ne pomeni ga nabijat na 6k rpm, če pa vleče samo do 4k rpm.
ravno zaradi takih stvari dizli niso primerni za dirkanje. na limitih preprosto ne zdržijo takega tempa.
Blazko69 je napisal/-a:caza, če bi se to meni zgodilo 1x bi rekel ok, če bi se 2x bi bilo že malo tako, 3x je že fak, ma meni se je zgodilo to že vsaj 10x. zdaj če si ti tak specjalist mi dobi eno logično razlago za to. hočem en strokovno podatkovan odgovor in ne neke buče! na nizko raven me hočete spravljat vi ne jaz. zato si tudi upam stavit ker sem prepričan v tisto kar gorovim (saj imam izkušnje)
yaxo, buh ve kako vozilo za par mil € zmaguje 24 urne preizkušnje. isto velja za wtcc dirkalnik, kateri brez turbine je itak nič.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov