mind je napisal/-a: Poraba je bila easy drive 8.3 litra.
no shitt

Moderator: Blue Angels
mind je napisal/-a: Poraba je bila easy drive 8.3 litra.
..na koncu je oraba še nižja kot pri ITR... dejmo se malo zresnityogo je napisal/-a:mind je napisal/-a: Poraba je bila easy drive 8.3 litra.
no shitt
..na koncu je oraba še nižja kot pri ITR... dejmo se malo zresnit
brumen je napisal/-a:poraba je solidna
ru7 je napisal/-a:Mislim, da R Type VTI ni spravu čez 15![]()
G-4S je napisal/-a:ru7 je napisal/-a:Mislim, da R Type VTI ni spravu čez 15![]()
R-type ni pravi moški. Zato pa rabi toliko navora že iz nizkih vrtljajev.
yogo je napisal/-a:..na koncu je oraba še nižja kot pri ITR... dejmo se malo zresnityogo je napisal/-a:no shitt
R type je napisal/-a:Lejte. Dajmo nehat z tem. Poraba je odvisna od milion faktorjev na sami cesti.
A je možna poraba z EVO-tom 8,6? Definitivno je, če prav pelješ, pod pravimi pogoji. Tudi jaz sem imel z 540i 7,9 povprečje na cel tank. Ampak samo enkrat. Vožnja po avtocesti, tempomat na 140 in skor nič pospeševanj, mali obrati in hruuum. Evo ga. Ampak to definitivno ni poraba, ki jo lahko kličemo povprečje. Moje povprečje niha med 11.5 in 12.5. Če bi veliko časa po mestu prebil, bi bila cifra bližje 20. Prav tako lahko spraznim skor pol tanka (70l) samo v vzponu na vršič, če ga fajn tišim.
Torej ni poante z pogovor o porabi. VTI ima lahko povprečje 18, sam se moreš res potrudit. Lahko ima povprečje 6,5 in se moraš spet potrudit. Večinoma pa vmes nekje. Okoli 9-11.
V glavnem z tem nikamor ne bomo prišli.
LP
rover 216Gsi je napisal/-a:Moj pa na začetku mesca ful pokuri, proti koncu pa zmerej manj![]()
![]()
ne vem v čem je problem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost