Jaz bom tako povedal,na splosno nimam problemov z policijo,so me ze ustavili kazen vecinoma sem dobil oz. dobija ker sm v kombiju nepripet,telefon,ali pa pozabim luci prizgati,nikol se ne nism ***** zaradi tega,vedno sem priznal in ce mi je napisal kazen mi je ce ni pa sem se mu lepo zahvalil.
Kar se tice kazni za prehitro voznjo se nism dobil no eno kazen sem dobil pa se to je ocka dobil pike
,v mestu so me ze velikokrat merili ampak se probavam drzati omejitve,malo vec duska si dam na AC,ali pa kasna magistralna cesta,ce bi me tm policaj zmeril,mu nebi nic zameril,ce sm mesal drek,ga pa lahk tut pojem.
Je pa res da z eniimi sem imel odlicen odnos smo se potem tudi po 10-15minut se zaprical,z enimi pa pac nemores prit na skupni glas,zato ga lepo z normalnim tonom opozoris kaj dela narobe,oz. poves svojo obrazlago,pri tem si pa popolnoma hladen in lahko povem tudi pri najbol zatezenih policajih sem ze velikokrat se odpeljal brez kazni,tako da odvisno kasen prekrsek si naredil,ter predvsem kaksen je tvoj prvi odziv ko te policaj vprasa:"Veste zakaj sem vas ustavil"
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)