facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Policaji VS. Folk

Splošne debate, ki nimajo veze z avtomobilizmom.

Moderator: Blue Angels

Policaji VS. Folk

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 18 avg 2009 21:44

Predlagam, da malo glasujemo za in proti kopsim. Pa ni to nek referendum mogoče samo mnenje.

Povod za to, da sem se danes "zašvicu" ful ko so me ustavl, na koncu pa sem jo odnesel z "opozorilom". Tko da danes od mene dobijo 1 točko.

Pa dejte neko "realno" mnenje, ne kopsi sux ker kasirajo non stop ipd.
Če veš da si se peljal 200 čez naselje niso glih oni krivi, če te openalijo...

Aja pa danes je en z rdečim Ferrarijem podiral zvočni zid med MB-CE... :lol:
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

Kraj: Prebold

OdgovorNapisal/-a Dameton » 18 avg 2009 21:48

No jaz mam dobro mnenje o njih, ker od kar mam izpit še me niso nikol štopali, pa še položnica ni nikol prišla domu, tko da :wink:
Tistega z rdečim ferarijem pa si ziher okol bistrice vido, večkrat prije na kafe na omv :) :lol:
Uporabniški avatar
Dameton
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a jack_p » 18 avg 2009 21:58

Mene so v avtu že velikokrat ustavili za razne prekrške - prehitra vožnja, prehitevanje na prehodu za pešce (na to nisem ravno ponosen ampak mi je živce požrl tist pred mano, ki je vozil 20 pri omejitvi 50), nepopolna obvezna oprema (ena žarnica manjkala) itd. plačal pa nisem še nikoli. Če se s policaji pogovarjaš kot z ljudmi se bodo tudi oni tako do tebe obnašali.

Ko so me pa ustavili na kolesu zaradi vožnje po napačni strani ceste, sem pa dobil sodnika za prekrške. Ne pravim da je pomembno, ampak na kolesu me je ustavila policajka :wink:
Uporabniški avatar
jack_p
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a subi » 18 avg 2009 22:05

Jaz jih delam na dva tabora; eni vestno opravljajo svoj poklic;drugi pa ga izkoričajo. Za slednje upam, da jih čim prej sreča palica, ki raste za njihovo rito.

Moj glas je ničen, no razen, če lahko glasujem zgolj za vestne.
Uporabniški avatar
subi
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a petronas » 18 avg 2009 22:14

ponavadi je zasedba: 1 good guy + 1 bad guy.

Ampak naceloma ce imas kulturen in ljudski odnos jo v 90% primerih normalno odneses.
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a Civic-ESi » 18 avg 2009 23:20

za enkrat hvala Bogu in policajem,še nisem plačal. Vozim se kar se da po omejitvah,itd. Ustavli so me že pa večkrat in kljub nepopolni opremi ali mankajočem dokumentu,smo se ob normalnem pogovoru (in priznanju moje napake) razšli lepo. Upam,da bo tudi v prihodnje enako. Je pa res,da nekateri policaji izkoriščajo svoj položaj.

Drugače pa: kakor ti do njih,tako oni do tebe
4. Honda CR-V 2.0 AWD, 94kW l.1998, dark green
3. Pathfinder 2.5 dCi
2. Honda CR-V 2.0 AWD, 94kW l.1998, blue
1. Honda Civic HB ESi 1.6 96kW VTEC, l.1992,red
-----------------------------------------------------------
1. Kawasaki KLE500, 38kW,black
Uporabniški avatar
Civic-ESi
Uporabnik

Kraj: Olimje

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 18 avg 2009 23:27

Koleg so ustavili, ko je pri spustu s kolesom prehitel tipa na novi Ninji.
Kazen 150e. Ko je prišlo pred sodnika, je sodnica predlagala naj se pritoži... :lol: :lol: :lol:

Ej mal razmišljam, naredimo en srečolov in z dobičkom kupimo nekaj neprebojnih jopičev in jim kot Honda Club podarimo... :lol: :lol: :lol:
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

Kraj: Prebold

OdgovorNapisal/-a G-4S » 19 avg 2009 00:50

Nimam problemov s policaji, ampak ponavadi zašvicam fuL, ko me ustavijo, ker ne vem, kaj sem zagrešil (oz. kaj so oni zaznali) :lol: :lol:

Sicer pa kulturen odnos enega in drugega, pa načeloma ni problemov. Če ne pa pač kakšno "pravniško" rečemo 8)
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a Anze von Schenk » 19 avg 2009 09:00

ponavadi je zasedba: 1 good guy + 1 bad guy.

Ampak naceloma ce imas kulturen in ljudski odnos jo v 90% primerih normalno odneses.

Podpis pod tole!
God once drove the F1, his name was Ayrton Senna!
Lupus pilum mutat, non mentem. -- "Volk dlako menja, narave nikoli."

Renault 5 75KM
Honda Civic 1.5 ILS Sedan 1993 105KM
Honda Civic 1.6 ESi HB 1993 125KM
Honda Civic 1.6 VTi HB 1999 160KM
Uporabniški avatar
Anze von Schenk
Uporabnik

Kraj: Borovnica

OdgovorNapisal/-a cazanova » 19 avg 2009 10:51

petronas je napisal/-a: v 90% primerih normalno odneses.

ja z kaznijo seveda.. :wink: 10% obstaja da je ne dobis... :wink:
Zadnjič spremenil cazanova, dne 19 avg 2009 11:06, skupaj popravljeno 2 krat.
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a petronas » 19 avg 2009 11:02

ja ponavadi te ustavijo ko sumijo da je nekaj narobe, tako da nato sledi kazen.
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 19 avg 2009 11:18

Jaz bom tako povedal,na splosno nimam problemov z policijo,so me ze ustavili kazen vecinoma sem dobil oz. dobija ker sm v kombiju nepripet,telefon,ali pa pozabim luci prizgati,nikol se ne nism ***** zaradi tega,vedno sem priznal in ce mi je napisal kazen mi je ce ni pa sem se mu lepo zahvalil.

Kar se tice kazni za prehitro voznjo se nism dobil no eno kazen sem dobil pa se to je ocka dobil pike :lol: ,v mestu so me ze velikokrat merili ampak se probavam drzati omejitve,malo vec duska si dam na AC,ali pa kasna magistralna cesta,ce bi me tm policaj zmeril,mu nebi nic zameril,ce sm mesal drek,ga pa lahk tut pojem.

Je pa res da z eniimi sem imel odlicen odnos smo se potem tudi po 10-15minut se zaprical,z enimi pa pac nemores prit na skupni glas,zato ga lepo z normalnim tonom opozoris kaj dela narobe,oz. poves svojo obrazlago,pri tem si pa popolnoma hladen in lahko povem tudi pri najbol zatezenih policajih sem ze velikokrat se odpeljal brez kazni,tako da odvisno kasen prekrsek si naredil,ter predvsem kaksen je tvoj prvi odziv ko te policaj vprasa:"Veste zakaj sem vas ustavil"
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a G-4S » 19 avg 2009 11:28

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:predvsem kaksen je tvoj prvi odziv ko te policaj vprasa:"Veste zakaj sem vas ustavil"

To je dost tricky vprašanje. Npr. odgovoriš "Ker sem telefoniral.", on pa "Ne, ker nimate prižganih luči. A telefonirali ste tudi?" :lol: :lol: Tako da moj odgovor je vedno "ne vem" :)
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 19 avg 2009 11:36

rečeš "kontrola prometa?" pa tak čimbolj nedolžno pogledaš
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 19 avg 2009 12:09

če se ne delaš budale in ne igraš frajerja po prometnih cestah, jo odneseš uredu ponavadi :)
Do zdej sm dobu 4x kazen za pas, od tega je blo enkrat na moj rojstni dan :D s fotrovim avtom šou k bejbi 20km stran, da se mal proslavi... nepripasan, izpit doma pozabu, brez prometne... reče policaj, da mu povem podatke, pridemo do mojega rojstnega dne, k je bil tisti dan, pa mi je samo za pas napisu, pa čestitu :lol: :lol: :lol:
pihal 4x, vedno 0.0, zato me najbrž tut lokalni policaji ne **** preveč 8)
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a Gogi02 » 19 avg 2009 12:16

Ma tak bom reko. Maš svega i svašta v naši policiji. Z enimi se da čist normalno zmenit, drugi so pač polpismeni butli.
Uporabniški avatar
Gogi02
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 19 avg 2009 12:25

pa jaz bom tako reku sem imel tako dobre kot slabe izkušnje s policisti tako da ne morem dat ne + ne -.
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a electric » 19 avg 2009 12:39

No z policaji nimam sreče in zato jih bom tudi grajal. Kriminalisti so me že večkrat zaustavili in mi celi avto pregledali ter iskali drogo,zakaj?? Dobim kazen ker nisem bil pripasan,pa čeprav sem BIL!!Zdej je minalo že 1 leto pa še kr nisem plačal tistih 120€,če se kdo kei spozna(iz izkušenj) na te zadeve bi vprašal ali se slučajno kake obresti nabirajo.?? Sem bol tak,da dam raje za benz kot pa za kazen..
*1997 Honda Civic 1.4 HB
Uporabniški avatar
electric
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a cazanova » 19 avg 2009 12:47

bos ti kr se odstel sodne stroske zraven, pa itak ti bo ze davcna trgala z racuna tako, da kr se ne veseli prevec, da bos kr tako sol skozi,
je pa varijanta da ti sodnik tud zapor odredi ce ne placas.. :lol: :lol:
pa se za tankat ne bo ostalo... :lol: :lol:
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 19 avg 2009 12:51

plačaj preden dobiš novo položnico, ker na novi položnici bo garantiran dupli znesek od prvotnega
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

Naslednja

Vrni se na Splošne debate

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost