Moderator: Blue Angels
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Naj dajo imena frajerčkov ven![]()
Bye
Simak-R je napisal/-a:A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Naj dajo imena frajerčkov ven![]()
Bye
in kaj ti bodo imena če ni skrivnost??
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Simak-R je napisal/-a:A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Naj dajo imena frajerčkov ven![]()
Bye
in kaj ti bodo imena če ni skrivnost??
Ni nobena skrivnost![]()
Da se točno ve, komu je treba poslati "obisk" na dom.
Bye
Simak-R je napisal/-a:A če ti zrihtam njihove podatke boš naredu to
Simak-R je napisal/-a:A če ti zrihtam njihove podatke boš naredu to
Simak-R je napisal/-a:Alexzander je napisal/-a:Simak-R je napisal/-a:A če ti zrihtam njihove podatke boš naredu to
Jst bom to naredu.
boš šu do njih na dom če dobiš podatke
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Simak-R je napisal/-a:A če ti zrihtam njihove podatke boš naredu to
Pa kako vezo imam jaz zdaj s tem primerom?![]()
To bi koristl onemu, ko so ga cotal pa kaj jaz vem kaj še vse![]()
Bye
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Simak-R je napisal/-a:A če ti zrihtam njihove podatke boš naredu to
Bye
Simak-R je napisal/-a:A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Simak-R je napisal/-a:A če ti zrihtam njihove podatke boš naredu to
Bye
Ja nevem jst kakšno vezo imaš, zato te pa sprašujem kaj bi naredu če bi dobil podatke ane pa si napisal,da bi se vedlo komu obisk poslat na dom
In zato sem te uprašal,če boš naredu to če dobiš podatke![]()
Ampak vidim,da ne,da to bo koristlo unim k so bli cotani in ostalo,ki so verjetno na tem forumu
G-4S je napisal/-a:A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Simak-R je napisal/-a:A če ti zrihtam njihove podatke boš naredu to
Bye
Brez skrbi, da on ve kateri so. Sej v bistvu je že bil pri enemu doma. Imena bi bila v javno korist.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost