A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Sicer pa ti je Alex rekel, da mu zrihtaj podatke, da on bi šel, pa da te vidimo dasa, ker zdaj sem te pa jaz tako razumel, da boš zrihtal podatke![]()
![]()
Bye
Jap,jst obljube ne zlomim.
Moderator: Blue Angels
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Sicer pa ti je Alex rekel, da mu zrihtaj podatke, da on bi šel, pa da te vidimo dasa, ker zdaj sem te pa jaz tako razumel, da boš zrihtal podatke![]()
![]()
Bye
Alexzander je napisal/-a:A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Sicer pa ti je Alex rekel, da mu zrihtaj podatke, da on bi šel, pa da te vidimo dasa, ker zdaj sem te pa jaz tako razumel, da boš zrihtal podatke![]()
![]()
Bye
ANDRO-2 je napisal/-a:Alexzander je napisal/-a:A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Sicer pa ti je Alex rekel, da mu zrihtaj podatke, da on bi šel, pa da te vidimo dasa, ker zdaj sem te pa jaz tako razumel, da boš zrihtal podatke![]()
![]()
Bye
in kaj boš naredu točno
Vrtelo Leteloje napisal/-a:Sve se plati sve se vrati
Lahko sem bogu hvaležen da se mi do sedaj kaj takega ni zgodilo, ker če bi se mi, bi sebi uničil življenje zarad parih budal ...
roki je napisal/-a:lih frend mi je prejle reku da če mu lahk prison break na dvdju zrihtam da da bratrancu k je na povšetovi zarad preprodaje drog in sva zgruntala da majo u celicah dvd plajer pa tv, se prav, đabe gretje, hrana, tv, dvd, radio... lepo jim je ni kej...
Eddy je napisal/-a:Ahkje...357 Special bi bil zadost
R type je napisal/-a:Eddy je napisal/-a:Ahkje...357 Special bi bil zadost
357 special?Kje si pa to dobo?
Misliš 38 special, ki ima isti premer kot 357 magnum?
Vzet je treba 50AE ker lahko še kako hišo podreš če hočeš.![]()
LP
LP
green-grega je napisal/-a:roki je napisal/-a:lih frend mi je prejle reku da če mu lahk prison break na dvdju zrihtam da da bratrancu k je na povšetovi zarad preprodaje drog in sva zgruntala da majo u celicah dvd plajer pa tv, se prav, đabe gretje, hrana, tv, dvd, radio... lepo jim je ni kej...
ka pa savna pa masaža pa bazen.. preveč jim nudjo
![]()
![]()
ampak so res eni ljudje prasci. pa kak to da jih nč pol ne matra (mislm vest). to niso več ljudje za moje pojme
LP
JOKER je napisal/-a:sam k se muč je treba pazt na prstne odtise pa met ski maske pa je vse ql :twisted:
[mande] je napisal/-a:JOKER je napisal/-a:sam k se muč je treba pazt na prstne odtise pa met ski maske pa je vse ql
Ja valjda..![]()
![]()
![]()
treba je imeti muda da bi ze komu storil kaj,kaj sele da bi se izzivljal nad kom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost