jst si kle z elektromotorčkom nalimanim na mizo pa akumulatorjem pomagam pa šopa u 2 min do 999 več pa ne gre...

Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
glfate to ni fer

glen wrote:_sql_ wrote:glfate to ni fer![]()
ma smo pali use se šteje
hehe
ce bi se mi dal bi se se spravu spisat program da klika
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
glen wrote:[quote="Devil]
ce bi se mi dal bi se se spravu spisat program da klika[/quote]
če b js to znau bi ga sigurno![]()
[/quote]
lali
ce mene prasas, mas pouhn takih stvari ze spisanih....
probi...
www.najdi.si >> java auto clicker
al pa kej tazga
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
kaj so cehi nori?!?
Ker sem imel malo preveč časa sem pred kratkim napisal en u easy programček... Deluje pa tako da avtomatsko klika in dodaja točke(ko pride do 999), sicer bi bilo bolje z javascriptom, ampak imajo neko zaščito in te ugotovijo
Sicer sedaj nekej nadgrajujejo stran, ampak vseeno:
Http://rapidshare.com/files/24785070/KlikniMeNezno.rar.html
Za prenos, najprej izberi Free download, prepiši kodo in skopiraj.
Navodila za uporabo:
Program deluje le z internet explorerjem (IE) 6 in 7. V primeru uporabe drugega brskalnika, se program ustavi.
1. Odpri stran www.clickclickclick.com z IE6 ali IE7
2. Klikni na gumb ClickIt v programu in postavi miško na drugi C v imenu CLICK na gumbu (5sec casa)
(Je slika prilozena programu, da ne bo nesporazuma)
Program ustaviš s tipko ESC, ce se ne ustavi takoj, drži ESC dlje casa.
Delovanje programa:
Program deluje tako, da klika do 999 in nato avtomatsko doda klike k skupnemu seštevku. Nato pogleda, ce je še na pravi strani in nadaljuje s klikanjem. V primeru da stran prikaze napis "temporary unavailable" program ne nadaljuje s klikanjem, ampak refresha stran, dokler se spet ne prikaže gumb CLICK in nato nadaljuje svoje delo...
Malo statistike: V povprecju program naredi sam v 1h 24.000 klikov.
Sam sem bp prišel na 500.000 klikov in tako dobil najvišji rank. Laufam ga pa večinoma ponoči...
Sicer sedaj nekej nadgrajujejo stran, ampak vseeno:
Http://rapidshare.com/files/24785070/KlikniMeNezno.rar.html
Za prenos, najprej izberi Free download, prepiši kodo in skopiraj.
Navodila za uporabo:
Program deluje le z internet explorerjem (IE) 6 in 7. V primeru uporabe drugega brskalnika, se program ustavi.
1. Odpri stran www.clickclickclick.com z IE6 ali IE7
2. Klikni na gumb ClickIt v programu in postavi miško na drugi C v imenu CLICK na gumbu (5sec casa)
(Je slika prilozena programu, da ne bo nesporazuma)
Program ustaviš s tipko ESC, ce se ne ustavi takoj, drži ESC dlje casa.
Delovanje programa:
Program deluje tako, da klika do 999 in nato avtomatsko doda klike k skupnemu seštevku. Nato pogleda, ce je še na pravi strani in nadaljuje s klikanjem. V primeru da stran prikaze napis "temporary unavailable" program ne nadaljuje s klikanjem, ampak refresha stran, dokler se spet ne prikaže gumb CLICK in nato nadaljuje svoje delo...
Malo statistike: V povprecju program naredi sam v 1h 24.000 klikov.
Sam sem bp prišel na 500.000 klikov in tako dobil najvišji rank. Laufam ga pa večinoma ponoči...
ne dela vredu....
mas mogoce kodo, da na hitr preletim?
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Longbow wrote:Devil wrote:ne dela vredu....
Kje vidiš težavo? Si prav postavil miško?
Program stestirano dela kot mora, tudi po celo noč, če IE ne javi ravno take napake, da se ne more povezati na server (popup).
ko jih naklika 999, in potem ko nej bi jih vpisal med state, se use ****....pol kr neki refresha u prazno...pa neki klika desn miskin gumb in daje copy....
ja, sm dal na 2. C
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Devil wrote:Longbow wrote:Devil wrote:ne dela vredu....
Kje vidiš težavo? Si prav postavil miško?
Program stestirano dela kot mora, tudi po celo noč, če IE ne javi ravno take napake, da se ne more povezati na server (popup).
ko jih naklika 999, in potem ko nej bi jih vpisal med state, se use ****....pol kr neki refresha u prazno...pa neki klika desn miskin gumb in daje copy....
ja, sm dal na 2. C
ajej... zgleda da so "malo" spremenili stvari zaradi zaščite. Tudi gumb click sedaj spreminja pozicijo... LOL
Bo treba malce popravit program
Ga bom danes, če se mi pa ne bo dalo, ti pošljem kodo (Delphi)
Information
Moderators