PiLLLe je napisal/-a:Dinotti je napisal/-a:Pillle,kokr jz vem ,nemorš it delat,če nimaš več za B!
Sj bom su za B se enkrat v tvojo avtosolo pa sm mislu pol k mi e itk manjka da bi se njega, ce bo pa dnar bi pa se D
D je pocen,12ksit ura(šolska)
Moderator: Blue Angels
PiLLLe je napisal/-a:Dinotti je napisal/-a:Pillle,kokr jz vem ,nemorš it delat,če nimaš več za B!
Sj bom su za B se enkrat v tvojo avtosolo pa sm mislu pol k mi e itk manjka da bi se njega, ce bo pa dnar bi pa se D
Swifty je napisal/-a:Evo danes ob 18ih naredil izpit za C kategorijo,vse od prve,na vrsti sta še prikolca(E kateg.) pa avtobus(D kateg.),pol pa veselo (šoferaj) na delo
![]()
Swifty je napisal/-a:Evo danes ob 18ih naredil izpit za C kategorijo,vse od prve,na vrsti sta še prikolca(E kateg.) pa avtobus(D kateg.),pol pa veselo (šoferaj) na delo
![]()
CRX2g je napisal/-a:Odlično, zdj k boš meu RWD vozilo, recimo avtobus, nas lahko iz honda foruma povabš na en drift in tist k bo najdalj časa zdržu brez bruhanja dobi nagrado..... Hec, pa vseen čestitam.
Swifty je napisal/-a:Dinotti je napisal/-a:Pr Nadi tours sm.Ma sej vem!!Mam neke pole,pa se vsa vprašanja ponavljajo.Tahograf je drggač not ampak kot si reku bl prva in druga stran so enake tretja pa četrta so pa mal spremenjene.
Učim se pa ,ker nkol neveš kaj lahk spremenijo in če že,da nebom še enkrat prhaju.Sej nism Rom,da mi bojo šenkal(čeprov jih dost misl,da sm).
Mal heca mora bit.
Delam pa ,ker mislm jt probat srečo v LPP,inštruiranje bo bolj za fuš.
Pri Zlatkotu pa kva je že un njegov brat,legende![]()
![]()
Kok te pride ura vožnje za C?
Spreminjal pa nebodo nič,ker jih zelo malo dela za C,jst sm biu edini v celi uni sobi,meu sm pa polo C11,ki se malo razlikuje od C9 oz C7
Glede sreče na LPPju,notr boš pršu 99%,ker ful rabjo voznikov,lih učer sm z enim govoru,ki je 81 leta notr pršu na LPP,pol ga je mal zamikal turizem in je furu pr Neredu,sam k je vidu da to ni to(nc ni meu casa za family,skos na furah...) je pa spet poslal prošnjo na LPP in ko je biu razpis so ga uzeli...za začetek bo vozil takratke buse pol pa harmonike
Swifty je napisal/-a:Zdej se pa ful ne morem odločit,al grem delat E al D,raj bi vozu bus,sam nikol neveš kdaj ti prikolca prov pride![]()
Finance načeloma niso problem,sam k use skp kr dost nanese,a šparam za stan![]()
Any![]()
Alexzander The GREAT je napisal/-a:Swifty je napisal/-a:Evo danes ob 18ih naredil izpit za C kategorijo,vse od prve,na vrsti sta še prikolca(E kateg.) pa avtobus(D kateg.),pol pa veselo (šoferaj) na delo
![]()
Cestitam.
PiLLLe je napisal/-a:swifty jst bi tut su za bus, ker ce pogledas v ljubljani bos delu non stop, siht bo placan cca 200k+ (ker bos padu v grdo smeno....stari macki so pobral tadobre), na drug stran je pa sverckomerc z prikolicarjem, zbuju se bos ob cca 4 zjutri do 6tih te zih nau dam, problem se bo pr otroku pokazu kdo ga bo vozu v vrtc kdo dam .... pomoje je se zemr bl pamtn bus
PiLLLe je napisal/-a:swifty jst bi tut su za bus, ker ce pogledas v ljubljani bos delu non stop, siht bo placan cca 200k+ (ker bos padu v grdo smeno....stari macki so pobral tadobre), na drug stran je pa sverckomerc z prikolicarjem, zbuju se bos ob cca 4 zjutri do 6tih te zih nau dam, problem se bo pr otroku pokazu kdo ga bo vozu v vrtc kdo dam .... pomoje je se zemr bl pamtn bus
Boby je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:swifty jst bi tut su za bus, ker ce pogledas v ljubljani bos delu non stop, siht bo placan cca 200k+ (ker bos padu v grdo smeno....stari macki so pobral tadobre), na drug stran je pa sverckomerc z prikolicarjem, zbuju se bos ob cca 4 zjutri do 6tih te zih nau dam, problem se bo pr otroku pokazu kdo ga bo vozu v vrtc kdo dam .... pomoje je se zemr bl pamtn bus
![]()
![]()
![]()
Maš izkušnje ??? (ne bit tok zihr)![]()
LP,Boby.
Dinotti je napisal/-a:Jz mam 11 januarja za C glavno!! mesc moram čakat!Veze pa take!!Pol pa za bus delat.Prkolca,mogoče kdaj v prihodnje.Boby kaj bi menu šiht??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost