kupi kmet petelina, ki se kmalu izkaže kot spolni iztirjenec,... prvo poj*ebe vse kokoši, zatem race, gosi, puranke, prašiče, krave, ovce, ....
kmet mu vmes svetuje: ti petelin, to se ne bo dobro končalo....
petelin se samo nasmehne in je*be naprej, dokler se en dan ne uleže sredi dvorišča in težko diha, visoko na nebu pa že začne krožit jastreb.... kmet pride do petelina in mu reče, sem ti rekel, da se ne bo dobro končalo,...
petelin mu besno zasika: beš jeb*e*m ti matr, če ne mi boš prepodil jastreba....
----------------------------------------------
pride ženska do svojega zdravnika in sabo pripelje svojega otroka,....
gospod doktor, kako da ima moj otrok toliko različnih odtenkov las???
gospa, to je pa posledica skupinskega sexa,...
o ne gospod doktor, pol bo tud lajal?
----------------------------------------------
pride moški do svojega zdravnika in se mu potoži, da ima velik problem s svojimi jajci,..... doktor pravi, da je to čisto normalno, če je ena večja od druge..... pa možakar pravi, da ni to ravno problem, ampak da vseeno ne ve, da če bi mu to povedal.... pa doktor pravi,.... pa povejte že no,... kaj ste pa potem sem prišli,... okay okay reče možakar,.... pismu eno jajce je leseno, drugo pa železno,.... doktor plane v smeh in reče, ja okay že uredu, kaj pa imate morda lahko otroke? možakar pravi: ja valda da ja, ostržek bo zdej 6, terminator je pa že 10
-----------------------------------------------
pride osama bin laden do svojega zdravnika in na sredini čela mu iz glave štrli žaba,..... doktor vpraša, gospod v čemu je problem?
oglasi se žaba: pi*zda matr*na, prejš tedn sem imela mazolj na riti, pi*zda poglej zdej tole....