...glede na to, da je biu ta podforum naša želja, bi blo dobr zbrat nekaj predlogov glede preglednosti...
Moj predlog:
- Honda F1: Honda F1(tukaj bi se debatiralo o trenutnih dirkah), F1 zakulisje (debate v stilu Alešič in dogajanju v F1 splošno), F1 tehnika( debate povezane s tehniko, ki je oz. bo uporabljena v dirkalnikih)
- Moto GP (mislim, da ne rabi več topic-ov)
- WRC: World Rally Championship (debate o trenutni situaciji), WRC tehnika(nove tehnologije, novi dirkalniki,...)
-LG SRW (se mi zdi primern za kšno debato, z enim topicom)
...vsi topic-i bi bili stalni(sticky) in bi administrator po 20ih straneh zbrisu zadnjih 10 itd.
...s takim načinom, kot sm ga predlagu imamo stalno št. topic-ov ( 7 ), če te prav razumem, bi bilo tebi bolj pregledno za vsako dirko(F1, MotoGP, WRC in LG SRW) odpirat nov topic - potem pa ostane še tehnika in trač...roky wrote:Sovrazim tak nacin. Pa sej nima ta oddelek 1000 off topikov na dan, da bi bilo treba tako locit.
Je 100krat bolj pregledno imeti za vsako dirko svojo temo, to pridejo v 14 dnevih recimo 3 teme. Kaj je tukaj nepreglednega
...napiši kako bi dejansko urediu ta podforum(ne sam en stavek napisat), kot celoto in upoštevaj vse teme(tudi tehnika in trač)...
...še zmeraj mislim, da bi vodilne teme morale biti sticky...
...če je tema sticky, točno veš kje je(npr.:3. od zgoraj), če pa ni sticky se pa premika gor in dol glede na zadnji oddani post in po moje lahko rata zmeda oz. nepreglednost, sploh pa ob dodajanju topicov "enodnevnic"...
...apeliram na sticky vodilne topic-e...
P.S.: Soichiro, lepo da so te dal za moderatorja
...če je tema sticky, točno veš kje je(npr.:3. od zgoraj), če pa ni sticky se pa premika gor in dol glede na zadnji oddani post in po moje lahko rata zmeda oz. nepreglednost, sploh pa ob dodajanju topicov "enodnevnic"...
...apeliram na sticky vodilne topic-e...
P.S.: Soichiro, lepo da so te dal za moderatorja
...meni se je zdeu moj 1. predlog najbolj "soliden"...
...kar se pa tiče sticky topic-ov: Honda F1, MotoGP in WRC(sticky) - samo zdej je spet dilema o čem se bo raspravljalo v teh sticky topic-ih in kakšne(tematsko) topice se bo dodajalo?
...upam, da me razumeš...sam se bojim, da se bojo odpiral nopvi topic-i za usako najmanjšo "novičko", zato se mi je zdelo bolje da se najbolj pogoste teme določijo vnaprej in potem ostane bore malo tem, zaradi katerih bi morau odpirat novi topic - nepreglednost je pa posledica prekomernega št. topic-ov in če niso sticky je kaos neizbežen...
...npr.: po moje bi imeli 3 fiksne topic-e o F1...Honda F1(aktualni treningi in dirke, priprave...se pravi komentiranje le teh in Honde kot moštava ter voznikov), F1 tehnika(tehnične rešitve posameznih dirkalnikov, tehnične novosti, ipd.), F1 zakulisje (kdo bo kam prestopiu, kdo se je spet skregu s kom, kdo je dubu novga psička, itd.)
...problem pri mojem predlogu je to, da recimo pod F1 tehnika ne boš vidu o čem se pogovarjajo, ampak boš mogu topic redno prebirat, da boš na tekočem...
...če pa že zdej pogledaš št. topic-ov, ko se še niti ni začelo debatirat o zadevah, lahko ugotoviš, da jih je toliko, kolikor sem jih sam predlagau, venda ni zajeta niti polovica tem o katerih se bo razpravljalo...
...ne vem no, sam bo teška...kdo ti je pa kriv, da si moderator - znajd se
...kar se pa tiče sticky topic-ov: Honda F1, MotoGP in WRC(sticky) - samo zdej je spet dilema o čem se bo raspravljalo v teh sticky topic-ih in kakšne(tematsko) topice se bo dodajalo?
...upam, da me razumeš...sam se bojim, da se bojo odpiral nopvi topic-i za usako najmanjšo "novičko", zato se mi je zdelo bolje da se najbolj pogoste teme določijo vnaprej in potem ostane bore malo tem, zaradi katerih bi morau odpirat novi topic - nepreglednost je pa posledica prekomernega št. topic-ov in če niso sticky je kaos neizbežen...
...npr.: po moje bi imeli 3 fiksne topic-e o F1...Honda F1(aktualni treningi in dirke, priprave...se pravi komentiranje le teh in Honde kot moštava ter voznikov), F1 tehnika(tehnične rešitve posameznih dirkalnikov, tehnične novosti, ipd.), F1 zakulisje (kdo bo kam prestopiu, kdo se je spet skregu s kom, kdo je dubu novga psička, itd.)
...problem pri mojem predlogu je to, da recimo pod F1 tehnika ne boš vidu o čem se pogovarjajo, ampak boš mogu topic redno prebirat, da boš na tekočem...
...če pa že zdej pogledaš št. topic-ov, ko se še niti ni začelo debatirat o zadevah, lahko ugotoviš, da jih je toliko, kolikor sem jih sam predlagau, venda ni zajeta niti polovica tem o katerih se bo razpravljalo...
...ne vem no, sam bo teška...kdo ti je pa kriv, da si moderator - znajd se
Zaenkrat bom pustil kot je, bomo vidli kako se obnese, če pa bo več krajših tem s podobno vsebino, pa bom naredil eno temo, kamor se bo te stvari pisalo, sedaj je res precej tem, tudi zato ker so bile enostavno prenesene iz drugih forumov in za 2 vem, da bi se jih dalo združit, samo to ne gre na lep način.
K temu, da je manj tem lahko pripomoremo sami, da malo pogledamo kam postamo, pa če bomo opazli, da je več kratkih tem s podobno vsebino bomo ustvarili eno temo, kamor se bodo takšne stvari zapisovale.
K temu, da je manj tem lahko pripomoremo sami, da malo pogledamo kam postamo, pa če bomo opazli, da je več kratkih tem s podobno vsebino bomo ustvarili eno temo, kamor se bodo takšne stvari zapisovale.
LP
Pustil bi. Vsakic ko je f1 dirka bi kdo odprl temo o tisti dirki, recimo F1: Imola, in je tam noter debata o Imoli. Isto za vse ostale discipline. Tako mas potem na vsake 14 dni odprto po eno temo o aktualni F1 in eno o aktualni MotoGP dirki. Ostalih sportov pa ni toliko debate da bi bilo treba poste z lopato odmetavat, in lahko bp grejo po istem sistemu. Za novice glede tehnike je tudi vec kot dovolj prostora, sej ne bos za vsako mostvo objavljal vsake nalepkice ki jo spremenijo. Nevem, imo ni treba znanosti delat ven ce dobimo en nov oddelek...napiši kako bi dejansko urediu ta podforum(ne sam en stavek napisat), kot celoto in upoštevaj vse teme(tudi tehnika in trač)...
PS: In novice v smislu "Ta teden je zena od Bernia kupila 3 nove pare nogavic" pa niti slucajno ne sodijo sem.
To moraš višjim silam povedat A3Turbo - lahko to naredi, drugače pa je motorsport pravilno v angleščini 
btw: če ne poznaš si poglej www.motorsport.com dobr site, če pa si pripravljen plačat pa si poglej še atlasf1.com
btw: če ne poznaš si poglej www.motorsport.com dobr site, če pa si pripravljen plačat pa si poglej še atlasf1.com
LP
...nobene znanosti, sam glede na to, da bodo v podforum zajeti vsi športi, lahko hitro rata nepregledn, to je vse...roky wrote: Pustil bi. Vsakic ko je f1 dirka bi kdo odprl temo o tisti dirki, recimo F1: Imola, in je tam noter debata o Imoli. Isto za vse ostale discipline. Tako mas potem na vsake 14 dni odprto po eno temo o aktualni F1 in eno o aktualni MotoGP dirki. Ostalih sportov pa ni toliko debate da bi bilo treba poste z lopato odmetavat, in lahko bp grejo po istem sistemu. Za novice glede tehnike je tudi vec kot dovolj prostora, sej ne bos za vsako mostvo objavljal vsake nalepkice ki jo spremenijo. Nevem, imo ni treba znanosti delat ven ce dobimo en nov oddelek.
...bli so mišleni prestopi in razne zanimive informacije o voznikih, trač v stilu Alešič je biu mišlen kt hecroky wrote: PS: In novice v smislu "Ta teden je zena od Bernia kupila 3 nove pare nogavic" pa niti slucajno ne sodijo sem.
Information
Moderators