Pozdravljeni, zanima me vaše mnenje glede na omenjeni modele Honda CRV 2.2 diesel 4x4/4WD, namreč sem pred menjavo avtomobila in seveda tako kot marsikdo potrebujem več stvari v eni, varen družinski avto, avto ki vleče prikolico in pa polno naložen avto.
Partnerka ima Jazz-a in bp že dosti časa, pa sem se mogoče tudi sam malo navdušil nad Hondo.
Trenutno vozim Nissan TerranoII 2.7TDI, malo je požrešen(cca. 12l/100km) ampak v vsakem pogledu zelo zadovoljiv avto, ker je že kar zdelan, bo potrebna zamenjava, o udobju nebom, saj se zavedam da je delavski avto...
Zanima me kako je z CRV-jem, če ima že tovarniško kljuko gor ali ima zato tudi mašino temu prilagojeno, torej boljše zavore, več olja v menjalniku itd., tako kot je to pri WV recimo? Odgovorite tisti prosim ki imate s tem res izkušnje...
Druga stvar, ki me zanima pa je, kako je z vlečenjem prikolice, gre za škatlasto(dosti upora) prikolico mase 1300kg z naletno zavoro, ker sem iz obale je treba vsakokrat premagati klanec proti Kozini po avtocesti in pa klanec pod Nanosom. Mislim da bi tak avto moral biti temu z lahko kos, vaše mnenje? Kar se navezuje na prejšnji odstavek ali original kljuka ali je lahko naknadno montirana?
Ali je treba biti pri omenjenemu modelu letnik 2011,2012 na kaj še posebaj pozoren? Ali bi kateri avto v tem rangu mogoče še posebej priporočili, kar se tiče vlečenja bremena/prostornosti in udobja?
nimam izkušenj s to verzijo, se je pa v enih temah debatiralo ali je v starejših modelih AWD res pravi AWD ali bolj komercialna oznaka....
https://www.youtube.com/watch?v=jkiv-bWbLIo" onclick="window.open(this.href);return false;
preveri malo več o tem, da ne boš razočaran....
https://www.youtube.com/watch?v=jkiv-bWbLIo" onclick="window.open(this.href);return false;
preveri malo več o tem, da ne boš razočaran....
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Glede 4x4 boš iz terranota na CRV prišel iz konja na psa.
CR-V i-CTDI, 2005
HR-V 1.6i-DTEC, 2016
HR-V 1.6i-DTEC, 2016
Information
Moderators