Uporabnik
Sprememba ETja in problemi z policaji.
Zdravo fantje,
danes sem dal na Accorda Cl7 druga platisca, ki so sirsa in imajo tudi drugacen ET, same dimenzije pnevmatik pa so ostale enake. Se pravi original platisca imajo dimenzije 6.5J in ET55 (R16), nova platisca pa imajo 7.5J in ET35 (R16). Sedaj pa je nastal problem v tem, da mi guma na sprednji osi gleda 3-4mm cez blatnik, na zadnjem delu je pa lepo poravnana. In ja vem, da to ni dovoljeno (tehnicni NO GO) ter , da ni mozno homologirati ampak me zanima ce imate izkusnje z policaji in na tehnicnih pregledih, ce so prizanesljivi do taksnih stvari ali pa taksna malenkost ne bo sla skozi.
Hvala, Lp
Uporabnik
Re: Sprememba ETja in problemi z policaji.
Pozdravljen, jaz sem imel praktično poravnano z blatnikom pa ni na tehničnem noben nič rekel, policaj tudi ne ker sem z prometno priložil avtomatsko še homologacijo. Če si normalen do njih ni panike, seveda pa ni zagotovil, lahko naletiš na enega ki ima slab dan. Kar se tiče pa da čez gleda se znajo pa na tehničnem malce zataknit, pa pelješ z zimskimi pa je problem rešen. lp
Uporabnik
Re: Sprememba ETja in problemi z policaji.
Dejstvo je to,da vsako platišče,ki niso original morajo bit homologirana neglede na širino ali ET.

Glede policajev je drugo,če se vozimo normalno te slučajno ustavijo 1x na 5 let. Če izstopaš,voziš hitro mlad poba,potem večkrat :yes:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels