Uporabnik
Honda Civic 2.2
Namreč kot je zgoraj omenjeno se gre za Hondo Civic 2.2 letnik 2007, pobira spredaj zunanje robove gum, optika narejena use...Kaj bi lahko blo se narobe? Hvala za info. In pomoč :D
Lp
Honda Civic Hatchback 1.4i Bingo :D
Uporabnik
Re: Honda Civic 2.2
Hitra vožnja čez zavoje ali premalo tlaka.
Uporabnik
Tlak preveru je uredu use...cez ovinke pa v mejah normale...je mogoče kaj do končnikov in podobnih reči?? :roll:
Uporabnik
Koliko pa imaš tlaka na kakšnih dimenzijah gum
Uporabnik
225/45/17 tlak pa 2.5
Uporabnik
probaj z 2.6
Uporabnik
zaradi 0,1 bara mu kr ne pobira gume, lastnik si kolikočasa? kilometri? pelji ga mehaniko naj ti pogleda vse , amortizerje , končnike, spodnjo kuglo.
Uporabnik
Na Jazzu je enim tudi radiralo, kolikor sem prebiral na tujih forumih.
Uporabnik
Moje skromno mnenje poliuretanske silene namontirat ..
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabnik
Katere gume so gor sava s3?
"Ni pomembno koliko ima od nič do sto, ampak od sto do nič"
Uporabnik
bridgestone potenza re050a :wink: Sel h mehaniku use uredu bomo probal z mnenjem ki ga je omenil cazanova pa bomo vidli ce bo ok.. :D
Uporabnik
Honda97 wrote:bridgestone potenza re050a :wink: Sel h mehaniku use uredu bomo probal z mnenjem ki ga je omenil cazanova pa bomo vidli ce bo ok.. :D
Te gume sem imel tudi jaz na civic 8. gen 1.8 bencin. Tudi meni jih je zradiralo po robovih, pa je optika bila v nulo. Sedaj imam že dve leti Hankook, pa ni sledu radiranja. Čisto možno je, da gume niso najboljše kvalitete.
Honda Civic 2008 1.8 SPORT 103 kW i-VTEC
Uporabnik
matko37 wrote:
Honda97 wrote:bridgestone potenza re050a :wink: Sel h mehaniku use uredu bomo probal z mnenjem ki ga je omenil cazanova pa bomo vidli ce bo ok.. :D
Te gume sem imel tudi jaz na civic 8. gen 1.8 bencin. Tudi meni jih je zradiralo po robovih, pa je optika bila v nulo. Sedaj imam že dve leti Hankook, pa ni sledu radiranja. Čisto možno je, da gume niso najboljše kvalitete.
Prvo bom probal namontirat te poliuretanske silene, če ne pa druge gume, ker optika in use je poštimano pa jih pobira... :|
Uporabnik
A imaš ti mogoče Bridgestone Potenza RE 050a made in poland na avtomobilu in koliko si naredil km z njimi?
Civic TypeR FK8 2019
Civic TypeR FK2 2016_ex
8 gen.Civic Type-r FN2 ex
7 gen.Civic Type-r EP3 ex
6 gen.Civic VTI ex
6 gen.Civic VTI ex
5 gen.Civic VTI ex
4 gen.Civic 1.6 16V ex
4 gen.Civic 1.6 16V ex
Uporabnik
t-R wrote:A imaš ti mogoče Bridgestone Potenza RE 050a made in poland na avtomobilu in koliko si naredil km z njimi?
Niso poland brez skrbi...mam jih sezono in pou..okol 6k km...
Uporabnik
Na Civicu 1.8 Sport 2006 sem jaz tudi imel Bridgestone Potenza RE 050 gume, pa mi jih ni nič radiralo po zunanji strani, so se čisto enakomerno obrabljale do konca! Guma je lahko kupljena jajčasta, ne more ji pa radirat samo zunanji rob.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels