Uporabnik
Nakup Honda Jazz 2005 CVT
Pozdravljeni,

odločam se za nakup Honde Jazz in v oči mi je padla ta: http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=9765138&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Sedaj me pa zanima ali je kdo od vas slučajno šel gledat ta avto in kako je kaj z zanesljivostjo CVT menjalnika in kaj moram pri testni vožnji gledat?
Uporabnik
Re: Nakup Honda Jazz 2005 CVT
Ali ima račune za 3 menjave olja oz štampilke
sklopka
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
in kako pri CVT-ju preveriš sklopko nisem ravno mehanik in tudi CVT-ja se nisem nikoli vozil?
Uporabnik
Kupuješ od čepina, verjetno je on servisiral, dvomim da šrot prodaja... je le original štacuna.
Uporabnik
^^ glej čisto zaupal nebom nobenemu prodajalcu tudi če je Čepin. še vedno mi nisi povedal kako veš ali je sklopka pri CVT-ju ok
Uporabnik
Heh, če bi pisalo prvi lastnik, bi skor stavu, da je avto kupljen pri Čepinu, servisiran pa še staro za novo je šel... samo ne piše.
Daš v D in mora počasi peljat, nič cukat... isto za S in R. V N pa na mestu.
Brzina oz. obrati se nimajo kej spreminjat med vožnjo, lepo gladko mora vse it. Ko pospešuješ se bo zadeva sicer spreminjala (skladno s pedalom), ko pa umiriš pa se umiri, nobenih zamikov, nihanja....,nobenega ropotanja, čudnih glasov ne sme bit, smradu...
Glavno je da so servisi menjalnika.

http://www.hondafitjazz.com/manual/a00/ ... bat00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
^^Gros hvala, če ima še kdo kaj za dodati naj kar pogumno doda :)
Uporabnik
Če je sklopka dobra približno veš po tem kdaj in kako grabi ko dodaš gas. Če je ok mora speljat nekako tako kot avtomatik. Predvsem umirjeno brez zaganjanja in z ne previsokimi obrati.

Ne vem kakšno sklopko ima honda za CVT menjalnik, na audiju sem videl da je enaka kot za ročni menjalnik. Audi ima še dvomasni vztrajnik, tako da je zadeva okrog 500€, za A4 08" 2.0tdi.

Cifre za hondo mi žal niso znane.
Uporabnik
samo saj sploh pri avtomatiku ti ni treba gasa dat sam bremzo spustiš pa gre sicer pa hvala
Uporabnik
Gros wrote:Kupuješ od čepina, verjetno je on servisiral, dvomim da šrot prodaja... je le original štacuna.
... prodaja šrot, pa brez servisnih knjig tudi avtomobile od prvega lastnika ...
Civic 1,5 T, FC101, Exe 18' ex.
CRV 1.6 4x4 RE6,Exe. 16' ex
Accord 2.2 CU3 Exe. Plus, 09' ex
CRV 2.0 avt. Eleg. LPG, 09' ex
CRV 2.2 iCTDI, 05' ex
Civic CTDi, 05' ex
Civic ED7, 91' ex
Uporabnik
^^Potem naj grem raje stran od Čepina?
Post Reply

Information