Uporabnik
Izpušni kolektor 4-2-1
Pozdravljeni!

Ker smo uspešno pospamali temo v nepravem podforumu, je čas da se tule odpre tema. :D

Torej gre se za izpušni kolektor 4-2-1 za D serijo. V kompletu sta 2 dihtungi.

Cena 90-95€, minimum 5 komadov. Tako da koga bi zanimalo dejte se napisat, da vidimo če bo dovolj interesa.

Omenjeno je bilo tudi, da znajo bit ti kolektorji malo nizki in je fajn da si jih skrajša na srednji prirobnici. Če bi bilo res potrebno, lahko za neko minimalno doplačilo to jaz uredim, kolega ima TIG, njegova dela sem pa tudi že predstavljal na forumu.

Lp, Robi

Image
3 rules of life:
1. ****
2. Dont give a ****
3. Dont get fucked over

Civic coupe

Redline a day keeps the mechanic away
Uporabnik
Re: Izpušni kolektor 4-2-1
Cena z poštnino v slo? Kako se ve če bodo prenizki?
Jupi :)
Uporabnik
za katero firmo kolektorjev se pa gre to? se da tobit kaksne malo bolj natancne podatke?
ce zadeve nebi bilo treba predelovati, bi vzel jaz se enega :D

Lp.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Uporabnik
to ce jst prav zastopim so to no name kolektorji, posvasan na kitajskem oz. low budget work force area :rotfl:

jst na takih kolektorjih nebi prcakval neki rezultata. ce pa ze, ga bote pa unicl, ce bote sli sredino kolektorja krajsat. moc na izpusnih kolekotrjih se dobiva na dolzini runerjov.. cel kolektor se podre z rezanjem.
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabnik
Nekateri moji prijatelji so zelo zadovoljni z njim.
Uporabnik
Filko wrote:Nekateri moji prijatelji so zelo zadovoljni z njim.
ja povej pol kok je prirastka s tem ane. ce se zanimajo za podatke.. ne poves dost, da reces da so kolegi zadovoln :D
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabnik
sem se še sam malo pozanimal. isti izpušni kolektor ga dobim z poštnino vred za 85€. pa še ebay garantira ;) -> http://portal.ebay.de/ebay-garantie" onclick="window.open(this.href);return false;

če koga zanima, naj me kontaktira. cena velja za vsaj 5 kosov.
Uporabnik
Če komu pomaga...vgradil sem dva takšna kolektorja (1.4is in crx 130-ka)...pri obeh avtih je bilo treba rahlo predelavo na downpipu...in sicer problem je v kotu downpipa..ko zmontiraš komplet zadevo, pride konec downpipa usmerjen preveč v tla...zadevo smo rešili tako, da sem zarezal obe cevi takoj pod flančno in za debelino reza dvignil konec downpipa in zavaril nazaj skup :)

Edino priporočam tistemu ki si bo kolektor privoščil, da si naredi še nosilec in privari na downpipe (zadeva, katera je privijačena z dvema vijakoma tam pod oljnim filtrom motorja), zato ker ga teji kolektorji nimajo :P
99 accord coupe 3.0 v6...daily
99 accord coupe 2.0 aka 2.3T Bisimoto madness B)
Uporabnik
Prijatelj pravi da ni bilo nikakršnih težav z montažo. mogoče edino ta nosilec bi bilo dobro ga narediti.
Uporabnik
Jaz sem zadovoljen s tem kolektorjem. Res je da ga je treba rahlo "predelat" oziroma tako kot je napisal tauby. Narejenih že preko 100.000km z njim.

@SilverCRX 98`: Prirastek samo s kolektorjem ne vem koliko je, vem pa da: decat+Invidia + ta ebay kolektor + sesalc 1.5 = okoli 110 konjev na valjih (Avtoelektronika). Ampak za "bingo power" nima smisla drugega kolektorja gor dajat po mojem mnenju, samo da je dobra cena in da je kolikor toliko kvaliteten, kar pa ta pri meni je, saj po 100k ni problemov

Priporočam tudi da se kolektor povije iz večih razlogov :yes:
Power is nothing without control!
**** klimo!
Uporabnik
SilverCRX 98` wrote:ce pa ze, ga bote pa unicl, ce bote sli sredino kolektorja krajsat. moc na izpusnih kolekotrjih se dobiva na dolzini runerjov.. cel kolektor se podre z rezanjem.
lp
Mhm, sploh ker so kitajci razvijal tale kolektor nekaj let in preračunavali so ga pri spoonu. :P

Po mojem mnenju, fora tega kolektorja je ta, da motor malo bolj zadiha, pa malo bolje zgleda pod pokrovom motorja. :D
3 rules of life:
1. ****
2. Dont give a ****
3. Dont get fucked over

Civic coupe

Redline a day keeps the mechanic away
Uporabnik
Jaz sem za.
'91 ed9 - CRX - project
'97 mb6 - 1.8 vti - 4 fun
'09 cw2 - accord tourer - daily
exes: '96 ek3 '90 ed4 '91 ed7 '90 ee4 '97 mb3 '05 cn2
Uporabnik
smo že 3. še 2
Uporabnik
Dolzinq je iste kot oem in pase pol dalje na izpuh direkt?
Uporabnik
dolžina je enaka, razlika je v velikosti cevi. ali paše na original izpuh, ne vem. ti pa povem takoj, da če ne menjaš še kaj odzadaj, ne dosežeš nič.
Uporabnik
Kaj tole je propadlo?
'91 ed9 - CRX - project
'97 mb6 - 1.8 vti - 4 fun
'09 cw2 - accord tourer - daily
exes: '96 ek3 '90 ed4 '91 ed7 '90 ee4 '97 mb3 '05 cn2
Uporabnik
malo premalo nas je. bom vprašal če nam da tudi tako kakšen popust, pa javim.
Uporabnik
a bi se dalo mogoce dobiti tudi catback sistem, ksn noname za normalen denar? :D
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Uporabnik
še je to kaj aktualno? sm js tudi interesent :D
Uporabnik
so pri meni. če kdo rabi naj javi :)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels