A je kdo od vas ( tisti ki imate Amisovo televizijo ) že probal dobiti DTS zvok iz Amisovega komunikatorja? Mal mi gre na živce, da komunikator podpira mkv in x264 format, ne podpira pa DTS zvoka. Večinoma pa so filmi v tem formatu z DTS zvokom, kar pomeni da so negledljivi. Sem komunikator preko optičnega kabla tudi povezal z hišnim kinom ki podpira DTS pa ne dela. Če ima kdo kakšno idejo je dobrodošla
Zdravo.
A je kdo od vas ( tisti ki imate Amisovo televizijo ) že probal dobiti DTS zvok iz Amisovega komunikatorja? Mal mi gre na živce, da komunikator podpira mkv in x264 format, ne podpira pa DTS zvoka. Večinoma pa so filmi v tem formatu z DTS zvokom, kar pomeni da so negledljivi. Sem komunikator preko optičnega kabla tudi povezal z hišnim kinom ki podpira DTS pa ne dela. Če ima kdo kakšno idejo je dobrodošla
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
un kabl za optiko je treba kar konkretno pritisnit notr da dela, men tut ni delala povezava z hišnim kinom, pa sem pol opazu da sem premalo pritisnil
probej če je to
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj
A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Kabel ren neki zajebava ja. Sem ga že fiksiral noter
Sam še vedno mi ne predvaja DTS zvoka, čeprav ga hišni kino podpira. Amisov komunikator pa ne.
Honda accord ictdi, 07
Information
Moderators