Na Hrvaškem osebe do 25 let, ne smejo vozit avta nad 80KW oz 109KM. Oziroma, lahko ga voziš samo, če te ustavijo zarad prometnega prekrška oziroma kontrole prometa, lahko imaš težave. Koliko je globa mi niso znali povedat, povedali so mi le da je visoka !!!
Zakon velja tudi za tuje državljane !!!!!!!
Informacija preverjena iz njihovega cestno informacijskega centra !
0038562777777
V ponedeljek bo v žurnalu. Naslov članka. '' MLADI LETOS NA JUG LE Z MLINČKI ''
Draga Slovenija hvala da nimaš tega glupega zakona
Turizem jih gor drži, dajo pa take bedarije ven... Sami sebi v krožnik pljuvajo
..
"It's always something"
EP3 R-29028
EP3 R-29028
sej sem vedu da so hrvati glupi, sam da so se pa spustl na nivo američanov si pa nisem mislu 
drugace ni neumen zakon, neumno je pa to da ta zakon vela za tujce!!!
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
To bi jest tudi pri nas uvedelDevil wrote:drugace ni neumen zakon, neumno je pa to da ta zakon vela za tujce!!!
Se predstavljate 18 letni mulc komaj narejen izpit pa avto z 200 konji ki ga danes dobiš že za manj kot je dal za izpit
sigurno ni najboljša kombinacija
Saj smo vsi bili mladi pa pamet imeli v nogah ne v glavi in divjali samo so bili avtomobili malo slabši kar se konjev tiče pa velikokrat imeli več sreče kot pameti
Tko da se strinjam z Devilom vsaj za tujce bi lahko bila izjema
Nemc naj dela pivo francoz parfume italjan testenine japonc pa avtomobile
Honda civic 1.6 idtec 2015
Honda accord 2.0 VTEC K20A6
Honda civic 1.4i HB
Honda civic 1.6 idtec 2015
Honda accord 2.0 VTEC K20A6
Honda civic 1.4i HB
Mogoče ni neumen zakon ampak recimo:
Pri 18 nardiš izpit, svojega avto se ti ne izplača imeti, družinski avto pa povprečen 2.0 dizel. Đabe ti pol izpit.
Mogoče bi bolj smiselna bi bila omejitev recimo 0,15 KM/kg
Pri 18 nardiš izpit, svojega avto se ti ne izplača imeti, družinski avto pa povprečen 2.0 dizel. Đabe ti pol izpit.
3 rules of life:
1. ****
2. Dont give a ****
3. Dont get fucked over
Civic coupe
Redline a day keeps the mechanic away
1. ****
2. Dont give a ****
3. Dont get fucked over
Civic coupe
Redline a day keeps the mechanic away
mal si narobe napisal tole, po tvojih številkah sine lahko brez težav vzame atejevo BMW 5ko karavanko ( F11 model) 3.0 dizla ki ima 245 konjevrobivitez wrote:Mogoče ni neumen zakon ampak recimo:
ta zakon, ki ga imajo hrvati kvečjemu vzpodbuja da bo imela vsaka družina doma vsaj 2 avta, mislem da pa imajo nemci tak zakon že zelo dolgo
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Vse kar jst podpiram je izgradnja dirkališča...sej se lohk tut z AX-om ubiješ pa ma sam 50konjev...pa600kil. Teji zakoni so sam kraja denarja ljudem na legalen način.
u šit, 6 konjev preveč sm meu pa me k sreč niso aretiral par dni nazaj
če je to res..pol
omg
lahko bi enako naredili še za domačine, po eni strani je 109KM povsem dovolj, sploh za 18.letnika, ki ravno iz avtošole stopi, spomnim se svojih časov, ko so bili "IN" avtomobili kot je bila R5 GT turbo z svojimi 1.4ccm in 125KM (oz. saj se niti ne spomnim točno podatkov)....in je letelo "kot sneta skira
"....v glavnem lahko bi se reklo "potujoče krste tistega časa" mi zelenci pa samo da je šlo čim bolje, nihče pa ni razmišljal kaj bi bilo, če bi bilo....kot mi je nekoč rekel star izkušen šofer/mehanik, "lahko je pritiskati na gas, veliko težje se je ustaviti", to bi morali "mladci" danes bolj imeti v svojih glavah.....in potem ti zadostuje tudi 109KM, mislim, da kaj taj takega tudi v SLO ne bi bilo slabo, glede na razmere pri nas.
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Jah nč, če kdo rabi, letos dam bingota v rentanje če greste na dopust na hrvaško
S temi konji je tako, če v glavi nimaš pošlihtan je tud 60konjev hitr preveč.
S temi konji je tako, če v glavi nimaš pošlihtan je tud 60konjev hitr preveč.
Če bi jim bil ta zakon tako pomemben, bi že na meji obračali vse mladostnike bi bi bili v prekršku.
bolj u temo pa res nisi mogel brcniti!!lude20 wrote:podpiram zakon! je bol smiselen kot o,o v krvi!
Vall & Ella
x2Roman wrote:bolj u temo pa res nisi mogel brcniti!!lude20 wrote:podpiram zakon! je bol smiselen kot o,o v krvi!
Kr neki. Se prav moja baba ne sme jit v trgovino z mojim avtom, ko sva na dopustu, ker mam 6 kojnou preveč. Če slučajno zbolim, me ne sme pelat domov..... še dobr, da mi ni do morja letos 
@Devil - A si zihr da zakon velja za tujce? V bosni so imeli podoben zakon, ampak ni veljal za tujce.
Les je lep ;) http://www.selman.si
Information
Moderators