Uporabnik
Izklop airbaga??
Dostikrat si žena sposodi moj avto in seveda malega z jajčko da na sprednji sovoznikov sedež.
Imam hondo civic l.1996 in me zanima, če ve kdo , kako se izklopi ta airbag na sovoznikovi strani, ker je baje ful nevaren za male dojenčke...
Hvala in lep pozdrav :)
Uporabnik
Re: Izklop airbaga??
se ne da izklopit.
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Major Painintheass
Če odstraniš sovoznikov predal bi mogoče prišel do rumenega konektorja na airbagu...
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
kaj pa varovalka?
Uporabnik
tudi mi bomo poočasi dobili dojenčka in me zanima če se da na hondi frv 2007 letnik izklopit airbag? hvala za inf.
ModeratoR
Odpreš sovoznikova vrata in če ima na desni strani armaturke ključavnico ki jo s pomočja ključa obrneš da izklopiš airbag, potem ima, če nima bo žal treba jajčko dat na zadnjo klop. Ali pa pač dat ven varovalko za airbage ampak to vsekakor ni priporočljivo, vsaj jaz ne bi.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
NastyWoman wrote:tudi mi bomo poočasi dobili dojenčka in me zanima če se da na hondi frv 2007 letnik izklopit airbag? hvala za inf.
Poglej v navodila, bi jaz, pa so moja v francosščini :D Jaz pa pogledam, ko pride avto domov (z ženo)

LP
Uporabnik
FRV žal ne ponuja opcije izklopa airbaga.Pač tudi jaz imam sedaj problemček ko je naraščaj pri hiši,vendar kakor nekateri naredijo,je edina opcija "odklop" varovalke.Na servisu tega ne izklopijo zaradi varnosti(jap.politika).
Lp
94'EG2..B16a2,gt3071r...386KM...390Nm
08'BE1..R18A2
07'WVA1...hayabusa
Uporabnik
Da ne odpiram po nepotrebnem nove teme bom vprašal kar tukaj.
A ni mogoče, da bi na servisu vgradili stikalo za vklop/izklop airbag-a?
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels