Zanima me če ima kdo kej izkušen, namreč poleti grem na dopust v Ameriko natančneje NY, Manhattan, Long Island, pa me zanima če je že kdo bil tam,če ma kakšne izkušnje, kaj lahko prinesem s seboj(pravjo da čimmanj, da potem lahko vso kupljeno robo tam neseš domou) in pa seveda, če soo kakšne stvari ki bi mi lahko na poti nazaj težili na letališču? Naprimer ali se da tam dobit fuge (snus) pa da potem pripeljem sem, mi lahko kej težijo?
Hej! No nisem bil v NY, ampak sem bil na Floridi (Miami beach, Tampa, Clearwater, Orlando). Mislim da je prtljaga omejena ( okoli 25kg po kovčku, vsak nadaljni kg se plača. Tako da jaz sem imel 2 kovčka in je bilo skupaj 35kg pa mi niso nič rekli). Lahko pa da se razlikuje od letalskih do letalskih družb. Sam sem letel z Lufthanso. Glede snusa mislm da ne bo problem... Če boš pa tehniko kupoval (je gor ugodnejša), ti pa lahko pr nam zaračunajo carino! Tako, da se splača račun shranit, ker če ga nimaš s seboj roba ostane na carini. Odvisno kok ti komplicirajo pr nam... Sam sem si kupil fotoaparat gor, pa so me dali na brniku na pregled, pa mi niso nič rekli... Kolega je pa kupil prenosnika, pa so mu zatežil in je moral plačat davek...
Upam, da ti je kaj pomagalo.
Aja pa uživaj na dopustu, mislim da ti ne bo žal
!
LP
Upam, da ti je kaj pomagalo.
Aja pa uživaj na dopustu, mislim da ti ne bo žal
LP
Clio 1.2 RT 94 ..... Ex
ITR DC2 98 ......... Ex
VTI EK4 98 .......... Ex
ITR DC2 98 ( 220hp ) ......... Current
ITR DC2 98 ......... Ex
VTI EK4 98 .......... Ex
Hvala =)
Sicer tehnike nemislm kupovat, bom pa zamenjal pol garderobbe
Če ma kdo še kej za povedat s predlogi na plan...
Sicer tehnike nemislm kupovat, bom pa zamenjal pol garderobbe
Če ma kdo še kej za povedat s predlogi na plan...
obvezno pejdi z praznimi kovčki in vsaj 1500$ v žepu. imajo zares vsega po ugodni ceni.
a ni pol bols da uzame en kovcek z nujnimi zadevami, in potem kupi dol se en kovcek ( ce je vse tako poceni so tudi kovcki poseni ) in da notri vso nabavljeno robo?Monster wrote:obvezno pejdi z praznimi kovčki in vsaj 1500$ v žepu. imajo zares vsega po ugodni ceni.
Lp
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Ja sam pol mu ostane 1400 za nakup oblačil ker 100$ je kovčekDevil wrote:a ni pol bols da uzame en kovcek z nujnimi zadevami, in potem kupi dol se en kovcek ( ce je vse tako poceni so tudi kovcki poseni ) in da notri vso nabavljeno robo?Monster wrote:obvezno pejdi z praznimi kovčki in vsaj 1500$ v žepu. imajo zares vsega po ugodni ceni.
Lp
Lepo se mej u Jamerici
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Tko kot je Devil napisal. Kovček z nujnim zadevam, pa gor kupiš enga. Jaz sem ga tudi gor kupil in dal za njega 30 dolarjev
...
Clio 1.2 RT 94 ..... Ex
ITR DC2 98 ......... Ex
VTI EK4 98 .......... Ex
ITR DC2 98 ......... Ex
VTI EK4 98 .......... Ex
Ja sej tko nekako mislm nardit uzeu bom sabo en mau manjši kovček notr use nujno potrebne stvari, ko se bom pa vračal bom pa onega pustil tam za nazaj pa kupil novega večjega 
Če letiš preko Italije, lahko pripelješ vso živo tehniko. Tudi macbook air je šel čez bp. Vse je tvoje. Vse. Lahom se šuška zate.
CRV
Jah, če maš let nazaj iz ZDA direkt v Italijo (recimo Rim, Milano), potem ima kufer lahko komot kakšen gadget ali dva.
CRV
Ne isto se gre iz JFK v Budimpeštofafnznabl wrote:Jah, če maš let nazaj iz ZDA direkt v Italijo (recimo Rim, Milano), potem ima kufer lahko komot kakšen gadget ali dva.
Evo še dober teden imam do odhoda pa me zanima če mogoče kdo ve ali se splača dati v ameriki tetovirati,če je kej cenejš kot pri nas? Pa rečmo če kdo ve kje v NY je kkšen tak tattoo studio =)
http://tlc.howstuffworks.com/tv/ny-ink" onclick="window.open(this.href);return false;
Eo ga mogoce bos se v kaki oddaji

Eo ga mogoce bos se v kaki oddaji
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Information
Moderators