2.5. bo verjetno padla dirka z gocarti na racelandu
Če bi se kdo pridružil naj mi napiše PM. Če nas bo dovolj se bo nasledji teden začelo zbirat denar za rezervacijo.
Lp
On je rekel 25€ +benz ki ga porabi do krškega, kar je seveda res.Monster wrote:če imaš možnost za 25€ se vozit eno uro potem zate ni zanimiva ta zadeva. pač nimamo vsi razne veze itd.
ja in v čem je finta te da je še dražje ko drugače?25€ za 20min..a prie pa 10min 10€...v čem je finta?pa še neki zjahani karti verjetno..pesji drek je to..za tak gnar bi moglo biti vsaj pao ure te ne pa 20min ahhah pa ka ni nek popust če je več oseb al nekak tak?zgleda da oni podražajo hahahMonster wrote:Zdravo
2.5. bo verjetno padla dirka z gocarti na racelandu. Trenutno se še zbiramo, zato me zanima če bi se kdo pridružil. Cena bi bila 25€ za 20min, se pa bomo tako zmenili da bodo padle vsaj 2 dirki na osebo oz. še kaj več (odvisno koliko bo prijavljenih). Naj vas opomnim da prijavljeni ne bodo ravno neki začetniki in bo kar težko pridet na stopničke
![]()
Če bi se kdo pridružil naj mi napiše PM. Če nas bo dovolj se bo nasledji teden začelo zbirat denar za rezervacijo.
Lp
kako bo izgledalo vse skupaj bo odvisno od števila udeležencev. v grobem je bilo mišljeno 2 skupini po x dirkačev. če nas bo preveč bo 3 skupine. vse skupaj kar bi se vozili bo okrog 20min, če nas bo več pa 30min. tako je, najprej se naredi čase nato je dirka. kot tekmovanje je mišljeno da se pač tekmuje in na koncu dobi pokale ter nagrade. če ne bi bilo pokalov je kr nekiPOVRATNIK wrote:Mene zanima kaj dobiš za 25€? pač tisto vožnjo in to je to? A nebo nekakšno tekmovanje? dirka med udeleženci? In kako bi to potekalo? dirka traja 10min? ali se prvo vozi na čase in potem dirke z štartom iz mesta?
POPOLDAN?z 20min dirkanjom?haha bo prej tisti bogat ko bo dao 25€ za 20min +benz da prieš tja..v čem je finta da je 5€ dražje ko drugače?zaka ni blo kaj takega v **** hajdošah namesto nekega jajcanja v tri dniMonster wrote:potem pa plačajte par tisoč evrov za dirkalnik, že če ste tako bogati. nam se gre za preživet eno lepo nedeljsko popoldan in nič drugega.
ja kak pa te 10min za cajt pol pa dirka pa za 5€ te napizdijo pa je..razn če je za tistih 5€ mišlen pokal..te so očitno vsi zmagovalciPOVRATNIK wrote:Mene zanima kaj dobiš za 25€? pač tisto vožnjo in to je to? A nebo nekakšno tekmovanje? dirka med udeleženci? In kako bi to potekalo? dirka traja 10min? ali se prvo vozi na čase in potem dirke z štartom iz mesta?