Uporabnik
teževa z Bonus/Malus premijami:
odločam se za nakup prvega avtomobila..use mi je jasno glede registracije samo v glavo mi ne grejo BONUS/MALUS premije..kako vem kolk % mam..ker se cena zavarovanja glede na to zelo spreminja..prosim za eno kratko pojasnilo..Lp
Vtec Just Kicked In Yo;)
Uporabnik
Re: teževa z Bonus/Malus premijami:
če je to prvi avto ki bo zavarovan na tvoje ime si na 0%. če boš povzročil nesrečo ti bo še narasla premija za nekaj %. če pa v dveh letih neboš naredil nobene škode pa se ti bo premija pocenila za nekaj % oz. za en razred.
"It's always something"
EP3 R-29028
Uporabnik
supr..zdaj zastopim:D..hvala:)
Vtec Just Kicked In Yo;)
Uporabnik
Pri prvič zavarovanem avtu na tvoje ime, je odvisno kako se zmeniš (meni je takratni agent dal iz prve v 13.razred - 5%). Ponavadi te dajo v 14.razred (0%) in potem baje rabiš prvi dve leti vožnje brez nesreče da greš z razredi gor (spet odvisno od agenta). Vsak razred je -/+ 5%. Npr. 12.razred je -10% , 16.razred je +20% (edit). Vsako zavarovalno obdobje, ki ne sme biti krajše od 11 mesecev, in ga prevoziš brez nesreče napreduješ po en razred oz. -5%, navzgor do 4.razreda kjer pridobiš -50%. Vsaka nesreča pa te potegne za tri razrede navzdol, tam je pa z razredi malce drugače namreč 15.razred je +10% ; 16.raz. +20% ; 17.raz. +35% ; 18.raz. +50% ; 19.raz. +70% ; 20.raz. +100%..
Upam, da je dovolj razumljivo :wink:
Uporabnik
zastopim..najlepša hvala
Vtec Just Kicked In Yo;)
Uporabnik
če te zanima lahko zrihtam bonifikacijo.
Uporabnik
aja?..bi prau prišlo..malo razloži kako?
Vtec Just Kicked In Yo;)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels