Delam diplomsko, dj plz napište mi odgovore tako pač kot si sledijo, samo 5 prašanj je (napišeš mi samo recimo: A, A, B, C, B1)
Thnx
Anketa
Petek zvečer. Kam ven? Kam žurat? Kam plesat? Kje so lepa dekleta? Kje vrtijo glasbo po mojem okusu? To je samo del vprašanj, ki si jih postavi povprečen mladostnik v starosti od 16-25+ let. A ne bi bilo enostavno, če bi dobil odgovor na ta vprašanja v pičlih 5 minutah oz. še prej. Ob neverjetni rasti interneta in splošni uporabi le tega, se mi je utrnila zamisel. Zamisel, da bi zgradil internetni portal, kjer bi lahko našel odgovore na zgoraj zastavljena vprašanja v najkrajšem možnem času.
Portal, kjer bi si vsi iskalci zabave lahko ogledali prenos v živo iz vseh večjih lokalov po Sloveniji in si potešili radovednost. Kamera bi bila ena oz. več, odvisno od velikosti in števila plesišč. Med kamerami (v primeru, da bi jih bilo več), bi se premikali s klikanjem na številke pod videoprenosom. Zaradi videokamer ne bi bil prostor nič bolj osvetljen kot ponavadi, prav tako bi bile toliko oddaljene, da prepoznavnost posameznikov s posnetkov ne bi bila mogoča. Posnetki se tudi ne bi snemali, razen če to ne bi bilo vnaprej dogovorjeno. Bolj bi se posvetili kvaliteti zvoka, izbrali pa bi takšno kvaliteto kamer, da bi se razločevalo samo med spoli, ne pa da bi bilo možno prepoznati posameznike.
1.) Vaša starost:
A● 16-20 B● 20-25 C● 25-40 D● 40 in več
Odgovor B
2.) Kako pogosto uporabljate internet:
A● nič do enkrat mesečno
B● do enkrat tedensko
C● do štirikrat tedensko
D● dnevno
Odgovor D
3.) Ali bi vseeno zahajali v lokal, kjer bi potekal videoprenos na način opisan v poševnem tekstu zgoraj?
A● DA B● NE
Odgovor A
4.) Kako pogosto bi uporabljali takšno internetno stran (portal), katere uporaba bi bila brezplačna?
A● redno, zaradi radovednosti
B● kadar bi šel žurat
C● občasno (do petkrat mesečno)
D● nikoli, ker______________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Odgovor C
5.) Ali bi uporabljali mobilni portal, ko v bližini ne bi bilo interneta?
A● da
B1● ne, ker je predrag B2● ne, ker je prepočasen B3● ne, zaradi slabe kakovosti
C● ne, ker_________________________________________________________