men jih je že moj dragi zamenu,tko da je spet čas za moje lepe OZ felgice 
RED HONNNNNNDAAAAAAAAAAAAA '96 (rdečka)
Mah res nedam v Francoza €več...tk sm jezna ejFurbo wrote:Jaz sem jih ( z nekaj težavicami ) zamenjal. Če bi vedel kakšna blaga zima bo, bi imel lita platišča že od nakupa Honde gor.
Helly, če ne boš pretirano vlagala v avto morda nisi znorela, temveč prišla k pameti.
Nikol ni tko hitro, da nebi moglo it hitreje, pa nikol avto ne leti tko postran, da nebi šel še mal bol postran...
Ti pošlj prošnjo na pop tv al pa RTS za vremenarja, ker ti si namreč že novembra mel letne gume gor ker si vedel/slutil da nau nč od zime, uni pa kr neki nabijajo pa upajoMINY wrote:novembra je že dobila nove čevelčke
Drugača pa ne še bomo pa vidl če pa kdaj
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
sm jo pa so me zavrnil, ker so rekl da pol vulkanizerji ne bodo mogl nobenih zimskih gum prodatVrtelo Letelo :) wrote:Ti pošlj prošnjo na pop tv al pa RTS za vremenarja, ker ti si namreč že novembra mel letne gume gor ker si vedel/slutil da nau nč od zime, uni pa kr neki nabijajo pa upajoMINY wrote:novembra je že dobila nove čevelčke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugača pa ne še bomo pa vidl če pa kdaj
1998 ITR DC2 #00621 a.k.a. MEI
Jst tut ne,drgac pa za vikend dobim feltne postrihane tko da nasledn tedn bo upam da ze gor letne,ce nebo snegcresh wrote:hehe, jst sploh zimskih nism rabu![]()
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Information
Moderators