to bo prva s2000 ki bo konkretno stestirana vseh obremenitevEddy wrote:men tudRR wrote:Mi smrdi po prvi zaklani S2000 v SLO????
:hysterical![]()
cagra za test driverja k hondi na japonsko
Kaj lahko zdaj prosim še nam ostalim nevedežem razložite zakaj se gre oz. kaj je pri tem avtu pod havbo, ali boste nadaljevali slovenski nacionalni šport skrivanja pred drugimi?jaka-z wrote:to bo prva s2000 ki bo konkretno stestirana vseh obremenitevEddy wrote: men tud![]()
![]()
![]()
cagra za test driverja k hondi na japonsko![]()
nč ni nikomur skrito, samo spregledal si temoAly wrote: Kaj lahko zdaj prosim še nam ostalim nevedežem razložite zakaj se gre oz. kaj je pri tem avtu pod havbo, ali boste nadaljevali slovenski nacionalni šport skrivanja pred drugimi?
Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem v imenu vseh ki ne vemo.
Lp;Aly
aha. No hvala za razsvetljenje.Vrtelo Letelo :) wrote:nč ni nikomur skrito, samo spregledal si temoAly wrote: Kaj lahko zdaj prosim še nam ostalim nevedežem razložite zakaj se gre oz. kaj je pri tem avtu pod havbo, ali boste nadaljevali slovenski nacionalni šport skrivanja pred drugimi?
Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem v imenu vseh ki ne vemo.
Lp;Aly![]()
![]()
tukaj si malo preber pa boš "vse" vedel![]()
![]()
![]()
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?t=21109
cagr wrote:Aja, tiste "spodnje" luči so JDM meglenke...
Če maš to pred JDM ashtrayem nisi rižar. Pol lohk delaš kar češ.![]()

cagr, če ma pa ti pohvalš, to si bom pa zapomnu za vse večne čase....cagr wrote:Avspuh sem po srečnem naklučju najdu v Švici... Razstavni eksponat.![]()
Mal je problem take velike kose (>30kg) uvažat iz US, ker je poštnina predraga.
Na podvozju mam Eibache in Vuga.press (mal pretrdo za na cesto), pa ST sprednji sway bar. Nastavljiv zadnji je še v izdelavi.
Je pa skrivnost vse to, ja...![]()
Lufte sem kr sam štelal... Pa našmirglov sem se tut. Pod mojstrskim nadzorom, seveda.![]()
Mat, tvoja je tut ena (za moj okus) najlepših 5th gen pri nas.![]()

poglej kaj piše ...roki wrote:a ti pragovi falijo al sam tko zgleda?![]()
![]()
PS, to maš prec na prvi stranicagr wrote:Zaenkrat sicer še ni pragov gor, pa zgleda mal ghetto racer.