Evo kje jeDinotti wrote:Sory sam jz sm mislu cerklje na dolenjskem.

Kot po masluBoby wrote:Pa nije to prit pa prodajat kebab na stojniciDinotti wrote:kake preizkuse?objasni.![]()
1.Opraviti preizkus iz varnosti pri delu (nč opasnega)
2.Opraviti preizkus iz CPP-ja (interni test)
3.Opraviti testno vožnjo (neki občutek je treba met)
4.Zdravniški pregled (sam zdrave junce sprejemamo)
No potem pa še treba dobiti podpis od naše ga.Direktorice za zagon na novem delovnem mestu![]()
Kaj te še zanima![]()
Eddy wrote:oooooooo Swifty čestitam,to pa je dobra novica![]()
p.s: kam smo prlezl da te morjo izbrat za nakup stanovanja
Vrtelo Letelo :) wrote:Kot po masluBoby wrote: Pa nije to prit pa prodajat kebab na stojnici![]()
1.Opraviti preizkus iz varnosti pri delu (nč opasnega)
2.Opraviti preizkus iz CPP-ja (interni test)
3.Opraviti testno vožnjo (neki občutek je treba met)
4.Zdravniški pregled (sam zdrave junce sprejemamo)
No potem pa še treba dobiti podpis od naše ga.Direktorice za zagon na novem delovnem mestu![]()
Kaj te še zanima![]()
![]()
![]()
Nekje okoli 8-ga naj bi začel na šiht hodit, delal pa itk naumo nč![]()
![]()
ps, je pa res da ni čiiiiiiiiz simpl vse to, je treba met mal žilce![]()
Sj bo moj,do oktobra je treba plačat še 12.6mio in to je toSimak-R wrote:No evo pa maš tudi ti swifty skor svoj stanovanje![]()
Upam,da boš užival bolj kokr tle prns.
It's not just tuning, it's a lifestyleSwifty wrote:Sj bo moj,do oktobra je treba plačat še 12.6mio in to je toSimak-R wrote:No evo pa maš tudi ti swifty skor svoj stanovanje![]()
Upam,da boš užival bolj kokr tle prns.![]()
Užival bom to zihr,sam da bom ob svoji familiji,upam da se bomo hitr navadl na novi lifestyle v Cerkljah
tvoj fotr ma čist provDinotti wrote:Jz si moram tud iskat flat,ker me fotr vn meče.Po njegovem s moram naučit pravega življenja,d lahk cenim kar mam.
Kok kej stanej mala garsonjera v LJ?
Jup, jst sem mislu da danes kok nas bo tm ane, hja kjurc ja. Edini sem bilBoby wrote:No sam tok v vednost - od 40 vpoklicanih novincev na razgovor oz. test je 20 voznikov takoj zavrnilo služboVrtelo Letelo :) wrote: ps, je pa res da ni čiiiiiiiiz simpl vse to, je treba met mal žilce![]()
![]()
Glede tega kok simpl je ta služba![]()
LP,Boby