Mislm pa da vsak k bere tale forum, lahko najde marsikaj uporabnega na tistem forumu, tko da je res kul če se včlaniš, no pa še slike pol vidiš
Itak, to bom. Mal se je zavlekl, kopalnco štemamo, mal bo še počakal 
Mislm pa da vsak k bere tale forum, lahko najde marsikaj uporabnega na tistem forumu, tko da je res kul če se včlaniš, no pa še slike pol vidiš
js sm zase najdu ene 5 uporabnih zadev, priporočam
Hitotsu!
U pi*** m***. Tole se lotim, staknem ven, piska ne več, zdej pa še avto ne vžge! Obrača motor ampak ne zalaufa. Kot da benz ne pride do cilindrov. Kdo ve kaj je kle problem?
Vse sem priklopil nazaj in še vedno ne gre. Pa bencina ma dovolj.

Vse sem priklopil nazaj in še vedno ne gre. Pa bencina ma dovolj.

Hitotsu!
Hm...na tejle sliki je zelen konektor, na forumu civicinfo pa omenja MODER konektor... SI sigurno odklopil pravega?
(Pa še to: upam, da si prebral tudi tisti del kjer piše, da v primeru nesreče zavarovalnica ne plača nič, če ugotovi, da je bil narejen nedovoljen poseg v sistem varnostnega pasu).
(Pa še to: upam, da si prebral tudi tisti del kjer piše, da v primeru nesreče zavarovalnica ne plača nič, če ugotovi, da je bil narejen nedovoljen poseg v sistem varnostnega pasu).
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus 2018 (White Orchid Pearl)
Tisti del nisem prebral. Hvala za opozorilo. Hm hm...
Moder konektor je bil za piskanje pasu, tole na sliki nazadnje je pa za piskanje ključa. Sem v kasnejših postih drug link objavu.
Sem pa na tistem forumu objavil rezultat in mi je moderator svetoval da preverim če sem pomotoma izklopil emergency fuel cutoff switch. Da se zlahka izklopi ko brkljaš tam spodaj.
Moder konektor je bil za piskanje pasu, tole na sliki nazadnje je pa za piskanje ključa. Sem v kasnejših postih drug link objavu.
Sem pa na tistem forumu objavil rezultat in mi je moderator svetoval da preverim če sem pomotoma izklopil emergency fuel cutoff switch. Da se zlahka izklopi ko brkljaš tam spodaj.
Hitotsu!
Na tehničnem tudi preverjajo vsa varnostna opozorila,ker ni v interesu države,da ob napakah državljanov odnašajo pločevinaste truge iz cest!
Se mi je kar zdelo, zato pa sem omenil...MajklShpajkl wrote:Tisti del nisem prebral...
Ne me narobe razumet, nočem biti sitem, samo opozorim, da ne bo kasneje štale. Zavarovalnice danes iščejo vsak najmanjši razlog, da jim ni treba plačat. Leta nazaj je kolega "popušil" zato, ker je na sedežih imel prevleke,ki "niso bile atestirane" in si na njih menda pod pasom "zdrsnil s sedeža" ter tako poškodoval noge...
Dejsto je, da je piskanje tu z razlogom: da se pripneš. In po pravilih se moraš pripeti preden sploh spelješ, torej če voziš po pravilih nikoli ne piska. OK, problem nastane, če premikaš avto po dvorišču - logično, da se takrat ne boš privezoval, piskalo pa bo.
Pa da se razumemo: tudi jaz se večinoma pripnem šele potem, ko že speljem iz dvorišča
Pri moji hondi je to sicer narejeno malo bolj "človeško" - moram že speljat, ko parkrat zapiska in prijazen ženski glas "zateži" "prosim, pripnite se z varnostnim pasom"... Potem utihne in čez nekaj časa ponovno zapiska. Ne tuli pa stalno, tako da ni za znoret kot pri neakterih avtih...
Moj stari megane pa je imel sploh samo rdečo lučko
Zanimiva je tudi finta z električno ročno: če sem privezan, stisnem pedal zavore in speljem, pa se ročna sama izklopi, ampak samo, če sem privezan, če nisem jo moram ročno izklopit... Zato mi pri speljevanju iz garaže vedno teži ta ženska, kako naj izklopim ročno (kot da tega ne vem... ženske...
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus 2018 (White Orchid Pearl)
Mogoče čisto banalno, zakaj avto ne vžge. Iz nekega razloga se ti je izklopilo stikalo za dovod goriva - je na lvei strani, ko vzameš trikotno plastiko iz armaturke dol. Meni se je enkrat to zgodilo pri razdiranju armatrke, zakaj ne vem, v glavnem ko sem stisnil, je potem takoj vžgal.
Morda kakšen močnejši poteg nekje, kjer mu ne paše. pa se izklopi.
LP
Matjaž
Morda kakšen močnejši poteg nekje, kjer mu ne paše. pa se izklopi.
LP
Matjaž
Honda Civic 2008 1.8 SPORT 103 kW i-VTEC
Tole sem hotu še tisti dan objavit pa se je nek error pojavlu ob objavi... no evo:
„V bistvu razmišljam da bi konektor za pas dal nazaj...
Sem pa potem včeraj preveril in je blo res varnostno stikalo za gorivo sproženo. Očitno sem sprožil ko sem panelo jemal ven. Občutljiva zadeva. En klik in že je vse vredu. Kjuč ne piska več, sem potem še enkrat izklopil zeleni konektor, avto pa spet dela.
Yaaay
Tko da folk, nežno z panelami če se lotite“
„V bistvu razmišljam da bi konektor za pas dal nazaj...
Sem pa potem včeraj preveril in je blo res varnostno stikalo za gorivo sproženo. Očitno sem sprožil ko sem panelo jemal ven. Občutljiva zadeva. En klik in že je vse vredu. Kjuč ne piska več, sem potem še enkrat izklopil zeleni konektor, avto pa spet dela.
Yaaay
Tko da folk, nežno z panelami če se lotite“
Hitotsu!
Information
Moderators