Ko je en x tekmovanje, je vse druga pesm, si raj kupiš kart 125cc pa uživaš!R-knight wrote:play wrote:Sicer zakaj je govora, ali za drift, ali samo on road dirke, ali mešano...( v tem je že en kup različnih avtov).
Za drift lahk sestaviš kakšno Tamiyo za 200e novo, pa tudi lahk za kak model zapraviš prek 500e, TC5 je sm šasija od 300 do 400e, za dirkat prec nanese tudi prek 700 do 900e 1/10 on road elektro, off road je pa tudi kr drag, malo bolje je prek 400e.Za off je pa Baja nora, čist strgan avto.
Baja mene ni nikol privlačla .. kaj pa vemGlede cen maš pa prav da se šparat, da se zapravlat ... Drag hobi...ki nudi veliko užitka in zabave, samo jaz sem se na koncu spraševal, če je treba to meni tolk dnarja.. pol sem bil pa vedno slabši na dirkah, gre pa samo še navzdol... zdaj je 1:1 na 1 mestu... kasneje pa mogoče spet kaj
Bajo sem sam imel, off road emni sploh ni, in sm jo predelal za na cesto, čist on road avto, kul je ker tankaš mešanco in gasa....
Ja drift je pa svoj čar, nič ne tekmujemo, se pravi da konkurence ni, driftaš lahk za 100e ali za 1000e ne bo razlike, tako da je meni in drugim drift zakon, ker ni tekm, se ne kregamo, vozimo twin drifte, lamamo mal karoserije, špegučke....in še čar je ker je ohoho karoserij za drift res noro lepih!
En kup dodatkov, lučke, en kup platišč, notranjost, kletke, izpuhi...da te kap!
Ena stran z ogormno karoserij:
http://www.rc-race-and-drift-japan.com/ ... Path=91_92