Podpis saj mirno bi pohu u Lublanlukasaca wrote:Živc za župana :drunk:
Ce ne bo zivca and companjonou me banite
Jutr ob 8h zutri pred zivcevo sluzbo s transparenti in ne nism se zadet
The unfriendly GhOsT
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
A to se gre slučajno za ime topica "živc in kompanjoni xx" ?
A ne me j****, res butasta anketa, krneki, LOOOOL
BTW, jz bi predlagu ambrota pa živca za status moderatorja, ker sta res 24/7 na forumu, bojo mel ostali modi mal dopusta...
A ne me j****, res butasta anketa, krneki, LOOOOL
BTW, jz bi predlagu ambrota pa živca za status moderatorja, ker sta res 24/7 na forumu, bojo mel ostali modi mal dopusta...
[b]Race track? Mountains are more fun![/b]
[b][size=75]Kaj naredi BMW ko ga Preluda dohiti na prehitevalnem pasu? [color=red]Umakne se.[/color][/size][/b]
[b][size=75]Kaj naredi BMW ko ga Preluda dohiti na prehitevalnem pasu? [color=red]Umakne se.[/color][/size][/b]
jst sem pa za, da se na zacetku vsakega tedna objavi iz strani modov listo kandidatov za ban - v obliki ankete. forumasi lepo glasujemo skozi tedn - najvec enkrat ... na koncu tedna pa model oz. modelka iz najvec glasovi, gre lepo na dopust v banovce za 14dni. ... vsak tedn se anketa ponovi.
...da mal spucamo, popestrimo forum
Lp!
...da mal spucamo, popestrimo forum
Lp!
Imamo admini in moderatorji v svojem kotičku takšno glasovanje. In za ta teden imaš ti največ glasov...rossifumi wrote:jst sem pa za, da se na zacetku vsakega tedna objavi iz strani modov listo kandidatov za ban - v obliki ankete. forumasi lepo glasujemo skozi tedn - najvec enkrat ... na koncu tedna pa model oz. modelka iz najvec glasovi, gre lepo na dopust v banovce za 14dni. ... vsak tedn se anketa ponovi.
...da mal spucamo, popestrimo forum![]()
Lp!
Bye
Information
Moderators