Živjo.Anaconda wrote:Mogoče veš, če so ledice, katere si dal not, take s can bus upori ali navadne? Ker v drugi temi sprašujem ravno za to...smarty wrote: Zdej sem se matral z ledicami do 22:10 ure in sem komplet vse dal v ledice wihte 6000k v notranjosti in tablico. Jutri moram še pozicijske in imam komplet vse menjano na led k tista rumena svetloba v notranjosti me moti in sm kr živčen
Jaz sem dal navadne not povsod.
Be happy
Jaz sem pred kratkim kupil 1.6 tourer Lifestyle in sem full zadovoljen. Zaenkrat nobenih pripomb pri 7.000km prevoženih.mummy wrote:Pozdrav vsem
Po dolgem času sem se zopet odločil za nakup Honde tokrat bo nova Civic tourer 1.6i-DTEC Sport.Upam,da nima kakšnih prehudih hib tale civic.
Be happy
Danes prišla k hiši Civic tourer sem pa presenečen nad porabo napram prejšnjemu S Max,me pa zanima,kje ste nabavili ledice. 
Mi zna kdo povedati kakšen razmak imajo platišča in ET.
Ledice kjerkoli na netu, platišča pa:mummy wrote:Danes prišla k hiši Civic tourer sem pa presenečen nad porabo napram prejšnjemu S Max,me pa zanima,kje ste nabavili ledice.
- razmak 5x114,3
- ET 50
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Je mogoče že kdo naročeval te ledice preko ebaya predvsem me zanima ,če pridejo v enem kosu in če se jih splača naročiti.
Jaz sem do sedaj zmeraj naročeval z ebaya ledice in nikoli nisem imel problemov. Sem enkrat naročil preko superstrele, in se je po 2 tednih ena ledica dobesedno razpadla... tiste z ebaya nikoli nič. Kakšna je sem-tja crknila, ampak zato sem zmeraj naročil kak kos več. Je pa res, da ne veš kaka bo, dokler ne dobiš in probaš. Za notranjost imam zdaj tole:

Sveti hudo dobro, razsvetli celo kabino. Če si iz LJ ali okolice, imam par komadov viška, prideš sprobat, če te zanima...

Sveti hudo dobro, razsvetli celo kabino. Če si iz LJ ali okolice, imam par komadov viška, prideš sprobat, če te zanima...
Ima mogoce kdo kaksen link ali spletno stran kjer bi se dalo kupiti dodatno opremo za civic tourer 9 gen. 
http://www.honda.si/models/default.asp?FolderId=442 -> klkni zgoraj Cenik Dodatne opreme.
Drugače pa Renegejd vsake toliko nakupuje na tej strani:
http://www.coxmotorparts.co.uk/honda-ci ... 34d7dfc19a
Kontaktiraj ga če boš želel kaj.
Drugače pa Renegejd vsake toliko nakupuje na tej strani:
http://www.coxmotorparts.co.uk/honda-ci ... 34d7dfc19a
Kontaktiraj ga če boš želel kaj.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Mi lahko kdo pove katere lug nuts pasejo na original alu 17" civic 9 gen.
Praviš presenečen nad porabo napram S max-u - pozitivno ali negativno? Koliko pa ti je trošil ford in kakšen motor si imel?mummy wrote:Danes prišla k hiši Civic tourer sem pa presenečen nad porabo napram prejšnjemu S Max,me pa zanima,kje ste nabavili ledice.
lp
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Je velika razlika v potrosnji S max pod 8l. ni sel 1.8tdci res pa je,da je veliko vecji okornejsi.
Čudno, meni 2.0 Smax dizel pije okoli 7 litrov v povprečju, normalne in dinamične vožnje, z upoštevanjem karakteristik motorja. Ni pa primerjave, S max je 500 kg težji in po AC se pozna upor.mummy wrote:Je velika razlika v potrosnji S max pod 8l. ni sel 1.8tdci res pa je,da je veliko vecji okornejsi.
Civi 1.6 bi moral piti pod 5. Kako je pa kaj z glasnostjo civica? Peljal MAzdo3 in je 2.2 vrhunski, Ford/VW in podobni so res traktorji
Js sem prišel iz postojne do opatije in nazaj 5 komadov v avtu na 4.2l/100km.
Iz Postojne do črnega vrha in nazaj 3.8l/100km
Drugače pa nimam porabe nad 5l/100km.
Avto je super, full dobro pospeši in full dobro vleče... edino kar me moti je višina, ker prej sem imel terenca sedaj se pa počutim kot v formuli
Iz Postojne do črnega vrha in nazaj 3.8l/100km
Drugače pa nimam porabe nad 5l/100km.
Avto je super, full dobro pospeši in full dobro vleče... edino kar me moti je višina, ker prej sem imel terenca sedaj se pa počutim kot v formuli
Be happy
ali je ze kdo odstranjeval na prtljaznih vratih napis Civic ali je lepljen ali pa nanetan v vrata. 
jaz sem iz accorda in je samo nalepljen z dvostranskim lepilom in gre povsem lepo dol, predvidevam, da je enako pri civicu.mummy wrote:ali je ze kdo odstranjeval na prtljaznih vratih napis Civic ali je lepljen ali pa nanetan v vrata.
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Ce koga zanima je na Civicu 9gen.tudi lepljen napis sem ga z lahkoto odstranil. 
Ce mogoce kdo potrebuje imam cisto nove original gumijaste sprednje tepihe za tourerja naprodaj za diesel motor. 
Information
Moderators