Živjo,
Kolega se resno zanima za nakup nekega Civica, in tale nama je padel v oči. Pozna kdo? Tele kilometri so idealni, ampak vprašanje, če so resnični.
http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11541698&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala in lp
Ta avto se že dosti časa prodaja.. sem ga hotel jaz kupit..samo takrat ni imel narejenega tehničnega..
Lastnik je hotu da naredim prepis brez tehničnega -kljub temu da sem se ponudu, da jaz krijem stroške tehničnega. Rekel je da je avto uvožen iz italije. Mož se je obnašal arogantno in neresno. Na vprašanje da kako bom šel jaz sprobat avto če ta ni registriran mi je ta odgovoril da naj mu vrjamem na besedo.
Očitno je pogruntal da če ga nebo registriral ga nebo mogel prodati. Tudi ko sm se hotu dogovorit za ogled je kompliciral,(nimam časa , imam sestanke , sem polno zaseden).Če si on nemore vzeti čas za prodat avto si ga tudi jaz nemorem zato sem prekinil in tam smo končali. Rekel je da je iz ankarana. Avto zgleda res zanimiv samo meni se z taki tipi ne da ukvarjat.
Lastnik je hotu da naredim prepis brez tehničnega -kljub temu da sem se ponudu, da jaz krijem stroške tehničnega. Rekel je da je avto uvožen iz italije. Mož se je obnašal arogantno in neresno. Na vprašanje da kako bom šel jaz sprobat avto če ta ni registriran mi je ta odgovoril da naj mu vrjamem na besedo.
Očitno je pogruntal da če ga nebo registriral ga nebo mogel prodati. Tudi ko sm se hotu dogovorit za ogled je kompliciral,(nimam časa , imam sestanke , sem polno zaseden).Če si on nemore vzeti čas za prodat avto si ga tudi jaz nemorem zato sem prekinil in tam smo končali. Rekel je da je iz ankarana. Avto zgleda res zanimiv samo meni se z taki tipi ne da ukvarjat.
Pa še nekaj ..
ko sem ga jaz gledal (brez tehničnega) je mel ceno nekaj malega čez 6000€
ko sem ga jaz gledal (brez tehničnega) je mel ceno nekaj malega čez 6000€
Kar lahko povem je, da so km realni in kot so ze napisali, da je avto uvezen it, seveda mene to osebno ne moti..
Kakse pa je imel odnose s tem potencialnim kupcem skoraj ne verjamem, da je bilo vse tako dejansko kot je napisal, ker poznam osebno mozakarja in je ok.. Je ze veliko stevilo hond uvozu iz it., in mislim, da jih je bila vecina zadovoljna z nakupom od njega..
Ce te zanima avto pok. in se zmeni.. Za cez celo slo res ne rabis vec kot en dopoldne in 20€ benzina...
Kakse pa je imel odnose s tem potencialnim kupcem skoraj ne verjamem, da je bilo vse tako dejansko kot je napisal, ker poznam osebno mozakarja in je ok.. Je ze veliko stevilo hond uvozu iz it., in mislim, da jih je bila vecina zadovoljna z nakupom od njega..
Ce te zanima avto pok. in se zmeni.. Za cez celo slo res ne rabis vec kot en dopoldne in 20€ benzina...
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Johny. Sicer te ne poznam, tako da sem prepričan, da tudi ti mene ne. Zato me preseneča tvoje nabijanje in prepucavanje.johny wrote:Ta avto se že dosti časa prodaja.. sem ga hotel jaz kupit..samo takrat ni imel narejenega tehničnega..
Lastnik je hotu da naredim prepis brez tehničnega -kljub temu da sem se ponudu, da jaz krijem stroške tehničnega. Rekel je da je avto uvožen iz italije. Mož se je obnašal arogantno in neresno. Na vprašanje da kako bom šel jaz sprobat avto če ta ni registriran mi je ta odgovoril da naj mu vrjamem na besedo.![]()
1.: ti avta nikoli nisi gledal
2.: z nobenim, ki se je za vozilo zanimal po telefonu nisem debatiral o tehničnem oz. stroških tehničnega. Nihče se tudi ni ponudil, da bi kril stroške tehničnega
3.: če si res klical in se želel dogovoriti za ogled, sem ti najbrž povedal kdaj in kje se da vozilo sprobat pogledat itd. V kolikor si pozabil, ti lahko še enkrat osebno povem
4.: avto sem registriral, opravil servis, menjal zavorne ploščice in še marsikaj. Z nim se vozi žena in občasno jaz osebno. Registriral sem avto iz enega preprostega razloga. Ker si lahko privoščim plačevat stroške registracije in zavarovanja in mi finančno ne predstavlja težav, če imam 4 vozila na parkirišču, vozim se pa zgolj z enim. In ja, tudi tehnični sem plačal sam
5.: avto je tak kot mora bit in opis vozila povsem drži. Z nevernimi Tomaži se tudi jaz ne mislim ukvarjat in pojasnjevat ali so kilometri reali itd. Kdor bo avto videl v živo se bo lahko sam prepričal. Dejstvo je, da se števec lahko prevrti nešteto krat, avta kot ceote se pa ne da ponarediti.
LP
Yogo
Hvala za podatke, bom posredoval kolegu, ki se je zanimač takrat pa je potem nehal ker je nekdo že imel pripravljeno aro al nekaj takega.
Hitotsu!
Information
Moderators