Uporabnik
Re: Prodaja hond
To je nova accord 2017 in bo verjetno tudi v Evropi. Meni čist huda, komej čakam :)

http://mycars2016.com/2017-honda-accord-spirior/
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Uporabnik
Upajmo, da bo kaj iz tega.
Se pa vidi da se zgleduje po Civicu.
Uporabnik
Odlična novica.
Moj naslednji avto :o

P.S.
A ni to novica stara eno leto?
[b]Prodam vti-ja letnik 2001 [/b]
Uporabnik
Ko bi le usaj, prisel tak accord v Evropo. :(

Agregat 2litra turbak 280ps...kaj si ti nor..malo jaci bi bil potem...odlicna potovalna limuzina..
-ex Accord 2004, 2.0i-VTEC Sport
-ex CR-V 2007, 2.0i Avt. Exe
-ex Accord 2007, 2.2i-CTDI Exe
-ex Civic Grand 2019, 1.5T Exe
Accord Tourer 2009, 2.2i-DTEC Exe
Civic Grand 2019, 1.5T CVT Exe
Uporabnik
Se boš lahko vozil kulturno in spodobno :zakon:
hondavti wrote: P.S.
A ni to novica stara eno leto?
Ja in?
V našo Dolino Šentflorjansko prihajajo vedno novice z zamikom, če nisi vedel.
Uporabnik
Stara ali nova, zelo dobra novica!
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
Gros wrote:Stara ali nova, zelo dobra novica!
Seveda.

Se pa že dve leti na Škofljici prodaja Civic Hybrid
Uporabnik
Kaj hočeš s tem povedat? Da je cena previsoka? 2006 bi verjetno šla za ene 3.500, več sigurno ne. 2006 civic je leta 2016 tako rekoč odslužil. To je sigurno že vse zarustano, ampak za 2 jurja bi se jo pa takoj prodalo. Že pri feštajnu bi jo verjetno vzeli za tak keš.

Kar se pa accorda tiče se pa ne preveč veselit. Lahko, da je poudarek na besedi possible. To je ponavadi higly improbable :D
Če je v ameriki 27k, pol je v evropi 35k in tukaj sta že Mercedes C, BMW, Passat. Pol maš pa še kup ponudbe za precej nižje cene. Cena je pri hondi pogosto problem. Kaj ti nuca zanesljivost, če jo itak plačaš 5 jurjev.
Uporabnik
:zakon:
Super si to napisal in upam, da bere tudi tko od omenjenih trgovcev in se zaveda kakšno napako dela in da je ne bo uspel nikoli popraviti
Uporabnik
Rudonya wrote::zakon:
Super si to napisal in upam, da bere tudi tko od omenjenih trgovcev in se zaveda kakšno napako dela in da je ne bo uspel nikoli popraviti
Ja to še ni vse. Treba je nekaj vedeti tudi o baterijah. Vsaj enkrat na mesec je treba baterijo napolnit do polnega, drugače lahko bistveno oklestiš kapaciteto. 2006 ni več hec. S tem, da ne veš kdo in kako je ravnal z baterijo. Tudi servisi na hondi so bolj kot ne slabo poučeni. Pri meni so enkrat kar laufali klimo pri ugasnjenem avtu. To se ne dela, baterija se namreč do konca izprazni. Poleti ob klimi na polno ne smeš uporabljati start stopa, pika. To bi morali biti vsakemu jasno, ki je enkrat videl kako se izprazni. Lepo neutral in čao. Moja baterija je ob vsakršnem parkiranju polna do vrha in še nisem imel problemov. Za hondo, ki je stala pa 2 leti, jaz več kot 2 jurja ne bi dal, ajde 2500 ko glih nima velik kilometrov. Lahko mu daš pa 3,5 pa naj ti da 3 leta garancije na baterijo. Honda se namreč v nasprotju s toyoto kar mačehovsko vede do hibridov. Toyota nudi storitev "analize" stanja baterije in če vsako leto plačaš tistih 50 eur imaš garancijo za baterijo neomejeno, menda 10 let. Ne vem sicer kako je pol. Pojdi na AC naj ti kaj izmerijo in sprintajo poročilo o bateriji. :shock:
Jaz bi raje vzel enega, ki je vožen. No sicer maš zdej že dosti starih baterij na trgu in lahko pol menjaš palčke... ampak to so sitnosti.
Uporabnik
Dvomim, da bi omenjeni šalabajzer pristal na to, da se vozilo odpelje na AC, saj je zelo redkobeseden in mi enkrat ko sem pred leti kupoval prvi avto ni pustil da uporabim merilec laka ter da vozilo testno sprobamo. Vidim ga pa kako se veselo podi po stranskih ulicah in vaseh oziroma zaselkih.
Škofljica je postala že tako kot Celje.
Se spomnite zgodbe izpred let pri RBA ?
Uporabnik
Kar sem ti hotel povedat je to, da honda sploh nima nobene diagnostike baterijo. You are on your own!
Uporabnik
Vem ja, ni točne diagnostike oziroma prikaza stanja baterije razen napolnjenosti akumuatorja.
Pa veliko trgovcev nažalost še ni poučenih oziroma že pri novih ne zna dati pravilnih napotkov ob uporabi hibridnih vozil
Mimogrede lahko povem, da sem se enkrat peljal z Toyota Prius in mi je bivša lastnica taxi službe pokazala knjigo v kitajščini :cry: :rotfl:
Originalna navodila si je tako sprintala iz interneta v angleščini, ampak se vidi da je bil prevod pomankljiv
Veliko pa je tudi predelanih Hond in vprašanje kako je s homologacijo.
Uporabnik
Glede na nove modele bi moralo biti leto 2017 za Hondo boljše leto tudi v Evropi. Če le ne bodo spet mimo brcnili s cenami. V ZDA bi rekel, da bodo sigurno boljši, ker tam cene ostajajo iste.
Starim modelom bodo morali po mojem kar pošteno znižati cene, ker se ne morejo primerjati z novimi. Sicer pravijo, da bodo letošnjim CRV-jem spet nekoliko zvišali cene, samo kar malo dvomim, da bodo dolgo zdržale.
Uporabnik
Točno tako!
Ampak naši vlečejo cene novih v nedogled in zaostajajo tudi po generacij oin pol do dve, sramota!
Me je pa presenetilo, da sta Honda in Toyota edini, ki se ju lahko kupi še na gotovino, saj sem bil predkratkim v AutoDelta in AvtotehnaVis ter nekaj avtohišah, kjer so vsiljivo ponujali različne oblike financiranja in obročnega odplačevanja ter se na vse načine izogibali gotovini.
Uporabnik
Rudonya wrote:Dvomim, da bi omenjeni šalabajzer pristal na to, da se vozilo odpelje na AC, saj je zelo redkobeseden in mi enkrat ko sem pred leti kupoval prvi avto ni pustil da uporabim merilec laka ter da vozilo testno sprobamo. Vidim ga pa kako se veselo podi po stranskih ulicah in vaseh oziroma zaselkih.
Škofljica je postala že tako kot Celje.
Se spomnite zgodbe izpred let pri RBA ?

Bravo, mene je za avto nasankal do sedaj samo eden iz Ljubljane.

In sedaj bom do konca življenja pisal po forumih kaki kreteni so ljubljančani.
Uporabnik
Si imel podobno izkušnjo s temi kreljoti?
Uporabnik
teh ne poznam, drugimi.
Uporabnik
GR3G0R wrote:teh ne poznam, drugimi.
Aha.
Ja, verjamem, ampak na Škofljici in Celju je zanimivo največ nategunov.
Ko smo že pri Hondi je tale dva precej pinky pobarvana :pijemo:
Uporabnik
portos wrote:To je nova accord 2017 in bo verjetno tudi v Evropi. Meni čist huda, komej čakam :)

http://mycars2016.com/2017-honda-accord-spirior/
Če se je pri Hondah zadnje čase šimfalo zadke, tule ne more biti pripomb. Zadek je vrhunsko oblikovan.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels