Uporabnik
honda civic tourer 1.6, 2015
Zdravo vsem!
odločam se za nakup novega avta... Vizualno mi je všeč civic tourer...Če je med vami kdo lastnik civic tourer-ja (diesel, 2014 ali 2015), vas lepo prosim za vaše pozitivne in negativne izkušnje z avtom. Po netu sem kar nekaj prebral in so mnenja precej deljena....(previsok sprednji sedež, zadaj ni prostora za noge, je glasen, hecno se vozi, precenjen, itd...). Pozitivno - veliko prostora in nizka poraba
Na uradnem predstavništvu - AC Mobil mi gredo na živce - žal in iskreno rečeno jim ne zaupam.....
za vsako informacijo se vam zahvaljujem...
Uporabnik
Re: honda civic tourer 1.6, 2015
Zdravo.jaz imam omenjen avto(2014) ima dobre in slabe lastnosti kot si že omenil, malo prostora za noge na zadnjih sedežih, tudi sovoznikov sedež ni nevem kako "komot".. .. Trenutno se ne spomnim nič kaj več glede slabih stvari,mi je padlo iz glave,vem pa da sem po nakupo omenjenega avta opazil da so nekatire stvari bile boljše že v Hondi civic 2.2 2008 katere sem bil lastnik 5 let.Dobra pa je res ta da je poraba zmirno niska.avto je še dokaj poskočen.
Če se kej spomnem se napišem, Al pa če te kej zanima piši pa ti javim
Uporabnik
Sedeži so za majhne in suhe :D
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
[b]Prodam vti-ja letnik 2001 [/b]
Uporabnik
Zdravo! Hvala vsem za odziv... V naslednjem tednu grem sprobat avto, pa bom videl kako in kaj... Me je pa kar vrglo na rit, ko so mi na AC Mobil rekli, da moram na nov avto čakati 5 mesecev (kot da smo leta 1960, haha :slaba: ).
Če se bom odločil za novega tourerja bom šel ponj kar v Nemčijo. Tam so cenejši za cca 5.000 eur.

Še 1x hvala...
Uporabnik
stay cool wrote:Zdravo! Hvala vsem za odziv... V naslednjem tednu grem sprobat avto, pa bom videl kako in kaj... Me je pa kar vrglo na rit, ko so mi na AC Mobil rekli, da moram na nov avto čakati 5 mesecev (kot da smo leta 1960, haha :slaba: ).
Če se bom odločil za novega tourerja bom šel ponj kar v Nemčijo. Tam so cenejši za cca 5.000 eur.

Še 1x hvala...
Kaj pa dajatve in ostale stroške pri uvozu si prištel? Res pa jih imaš v tujini na pretek in ni treba nič čakat..Slovenija je ena sam žalost, kar se tiče nakupa novega civica.. :D
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Uporabnik
Pozdravljeni,

da ne odpiram nove teme, bom vprašanje postavil kar tukaj. Sem lastnik Civic tourerja MY14. Nekaj dni po nakupu sem opazil, da vrata prtljažnika niso nameščena na sredino (leva "špranja" 4 mm, desna 7 mm, vrata pa so postavljena malenkostno bolj noter). Posledično zgleda, kot da je bil avto razbit (ni bil ker sem to preveril) in slabo popravljen. Omenjeno opazko sem prijavil tudi na servisu. Odgovor, ki sem ga dobil se je glasil, da so opravili ogled Tourerjev, ki so jih imeli na zalogi, pri tem pa so ugotovili, da se tudi na omenjenih vozilih pojavljajo odstopanja. Dogovor je bil, da bodo skušali omenjeno napako odpraviti v kolikor me bo še naprej motila.

Sam na drugem istovrstnem vozilo tovrstne napake nisem uspel preveriti.

Lastnike voznikov Civic Tourer naprošam, da navedeno preverijo še na svojih vozilih, ugotovitve pa sporočijo pod to temo.
Uporabnik
Očitno priročen odgovor pri Hondi.
Kot da ne gre za napako.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels