Yokohame : YOKOHAMA S.drive in YOKOHAMA ADVAN Sport V103
uniroyal: Uniroyal RAINSPORT 3 FR
lahko tudi kakšne druge predloge. lahko pa tudi kakšne ponudbe če ima kdo kakšne.
lp
Tnx gledal sem tud bridgestone potenza s001 al pa re002. Glede yokohame pa glede na opise so vse bol glasne no vsaj te k sm gledouprl3k wrote:Jaz sem vozo yokohame s drive, sicer ne v tej dimenziji.
Ni slaba guma, sicer v startu je precej nerodna, pac ko se malo ogreje je vredu. Dok ma dober profil je tudi dezju solidna. Sicer je pa tak, ce se v dezu vozis pac razneram primerno ni panike.
Glede v103 sem slisal da so baje malo glasne, ce je to res, pa naj pove kdo drug.
Za Bridgestonke se poglej, pa kak pirelli.
Mas pa tudi clana tukaj gor ko prodava yokohame, ti bo tudi on vedel kaj povedat.
Jst sm mel do zdej kumho mislm da kh 31 sicer zadovoljen ampak proti koncu u mokrem je bla katastrofa 2 leti profil ql in vse u 1 sezoni pobralu profil( podvozje vse uredu bp.)Mrcina wrote:Jaz pa letos načrtujem ali Kumho KU36 ali pa Federal RS-R. Hecno je, da berem tako različne teste obeh, pa se še nisem čisto odločil. Ampak najverjetneje bodo Kumho, ki naj bi bile vseeno prijaznejše po dežju. Načeloma delam malo km in ATR ni daily driver, ampak vseeno prevažam tudi mulce notri, pa ne bi imel čiste drsalnice, kadar se ulije poletna ploha...![]()
LP Nejc
Oboje so specialne, saj gre za semi slick gume. Tako da jih po moje ni čisto za primerjat z navadnimi Kumho. Se pa seveda lahko zgodi isto, ja... Samo za primer recimo, na FR-V so sedaj tretje leto zimske Dunlop 4D, pa so letos navadno s*ranje, ne držijo več nič, dve leti dosedaj so bile pa OK. Tako da bom očitno res šel na dvoletni tempo menjave, profil gor ali pa dol...shorty_kaps wrote:Jst sm mel do zdej kumho mislm da kh 31 sicer zadovoljen ampak proti koncu u mokrem je bla katastrofa 2 leti profil ql in vse u 1 sezoni pobralu profil( podvozje vse uredu bp.)Mrcina wrote:Jaz pa letos načrtujem ali Kumho KU36 ali pa Federal RS-R. Hecno je, da berem tako različne teste obeh, pa se še nisem čisto odločil. Ampak najverjetneje bodo Kumho, ki naj bi bile vseeno prijaznejše po dežju. Načeloma delam malo km in ATR ni daily driver, ampak vseeno prevažam tudi mulce notri, pa ne bi imel čiste drsalnice, kadar se ulije poletna ploha...![]()
LP Nejc
Komot, samo čakaj, da ga spravim iz garaže... Drugače se pa z Majerletom že menim za Kumho, ti javim, kaj se bom dogovoril. Po moje bom nabavljal enkrat po 5.3.shorty_kaps wrote:O
p.s. z ATRjem bi lahk kake skupne fotke nardil enkrat k bo letni setup gor:)
lp
glede na to da semislick gume so kr mehke in se malo prej obrabijo, mislim da kaj vec ko dve leti tudi nemoreš računatMrcina wrote: Oboje so specialne, saj gre za semi slick gume. Tako da jih po moje ni čisto za primerjat z navadnimi Kumho. Se pa seveda lahko zgodi isto, ja... Samo za primer recimo, na FR-V so sedaj tretje leto zimske Dunlop 4D, pa so letos navadno s*ranje, ne držijo več nič, dve leti dosedaj so bile pa OK. Tako da bom očitno res šel na dvoletni tempo menjave, profil gor ali pa dol...
LP
JoC1 wrote:Guma ki dobro drži je mehka in se hitreje obrablja od trše, ki pa slabše drži. Zdej se pa odloči kaj ti je prioriteta...