Uporabnik
Bump gumb
Na nekaterih forumih imajo bump gumb. Se pravi, da ti ni treba vsakič znova pisat oglas. Kilikneš bump in je na začetku. To predlagam zato, ker se mi ne zdi fer, da si nekateri administratorji lahko osvežijo oglas in ga dajo na prvo mesto, mi navadni smrtniki pa pišemo vsake toliko nov oglas. To bi pripomoglo tudi temu, da nebi bilo miljon oglasov a od teh jih je še 10% še aktualnih. Oglasi bi se lahko po 3 tednih sami izbrisali, če lastnik oglasa ne stisne Bump.

LP Selman
Les je lep ;) http://www.selman.si
Uporabnik
Re: Bump gumb
Selman wrote:Na nekaterih forumih imajo bump gumb. Se pravi, da ti ni treba vsakič znova pisat oglas. Kilikneš bump in je na začetku. To predlagam zato, ker se mi ne zdi fer, da si nekateri administratorji lahko osvežijo oglas in ga dajo na prvo mesto, mi navadni smrtniki pa pišemo vsake toliko nov oglas. To bi pripomoglo tudi temu, da nebi bilo miljon oglasov a od teh jih je še 10% še aktualnih. Oglasi bi se lahko po 3 tednih sami izbrisali, če lastnik oglasa ne stisne Bump.

LP Selman

x2
se popolnoma strinajm stabo selman ;)
HONDA ACCORD COUPE 2.2 16V CD7
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8

SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Selman wrote:Na nekaterih forumih imajo bump gumb. Se pravi, da ti ni treba vsakič znova pisat oglas. Kilikneš bump in je na začetku. To predlagam zato, ker se mi ne zdi fer, da si nekateri administratorji lahko osvežijo oglas in ga dajo na prvo mesto, mi navadni smrtniki pa pišemo vsake toliko nov oglas. To bi pripomoglo tudi temu, da nebi bilo miljon oglasov a od teh jih je še 10% še aktualnih. Oglasi bi se lahko po 3 tednih sami izbrisali, če lastnik oglasa ne stisne Bump.

LP Selman
x3
------- ------ ----- ---- --- -- -
SunLight Yellow... 1999... EJ9
ブルードラゴン
- -- --- ---- ----- ------ -------
Admin desu.

LP Selman
Od kje pa tebi to, da mi replyamo na svoje oglase? :) Edino prednost, ki jo imamo je to, da nam ni treba čakata na odobritev, ker je pač sistem tako narejen. :wink: Drguače pa prav tako kot vsi ostali na novo vpisujemo oglase.
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Uporabnik
teli oglasi tuki so res tezava in pa sigurno samo bazo filajo ko imas en oglas 100x gor, nemesto da bi pustili vsaj lastniku oglasa da ga na vsake toliko cas BUMPne ali pa odda replay (samo na svoje oglase - update ali podobno !)!!!
aka koshir || HCSI president
www.koshirgarage.com
HEL Performance - HELSLOVENIA@GMAIL.COM
Admin desu.
To ne bi rekel, da je res, ker se oglasi po 3h mesecih samodejno brišejo.
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Uporabnik
Uglavem, ni važno ali si "vi" lahko updajtate oglas, in kdaj se oglasi brišejo, tukaj je govora o "BUMP" gumbu, ki bi si ga mi želeli. Želimo samo javni uradni odgovor od adminov kaj pač mislite o tem predlogu? Osebno mislim da je to ena pametna stvar po dolgem času...
Power is nothing without control!
**** klimo!
ModeratoR
Tudi mi smo mnenja (mislim da lahko govorim v večini) da bi to bilo pametno, druga stvar pa je kako je to izvedljivo, to bo pa vedel CRXDelsol, on ima te stvari preko. Ampak v prvem postu smo bili obtoženi nečesa česar nihče od nas ne počne, zato tud tak reply s strani admina :wink:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Ok, hvala za pošten odgovor. Če se pač ne da, oziroma če platforma tega foruma ne omogoča pa povejte, če se pa da, bi bili pa vsi zadovoljni. Lp
Power is nothing without control!
**** klimo!
ModeratoR
Poskuša se vzpostavit to, testiranja potekajo v skritem delu foruma, in dobro kaže :wink:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
No se opravičujem, ker sem se zmotil. Pač imate prednost, da lahko oddate oglas brez odobritve in s tem so vaši oglasi v sekundi gor ;)
Kot je JDM Parts napisal, bi bilo pametno, da lahko samo lastnik oglasa piše po oglasu in je s tem "bumpan"

Hvala za pozitiven feedback :zakon:
Uporabnik
Stallone wrote:Uglavem, ni važno ali si "vi" lahko updajtate oglas, in kdaj se oglasi brišejo, tukaj je govora o "BUMP" gumbu, ki bi si ga mi želeli. Želimo samo javni uradni odgovor od adminov kaj pač mislite o tem predlogu? Osebno mislim da je to ena pametna stvar po dolgem času...
jst tut tko mislm
Honda Integra DC2 TypeR
Uporabnik
Najlepša hvala :zakon:
Uporabnik
a kermu tale nov gumb bump deluje oz. se mu sploh prikaze :?: :?: :?:
www.koshirgarage.com
Admin desu.
Glede na comment v oglasu, jim deluje :yes: Oglase lahko obnavljaš starejše od 7 dni.

----------------------------------------------
Zadnjič obnovil User, dne 24 dec 2011 15:36.
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Uporabnik
najdu "gumb", piz... sem iskal gumb na ala post alil replay ne pa tam skrit v sivi vrstici siv gumb :shock: (to sploh ne vem ce se steje kot gumb, je bol link :P )
www.koshirgarage.com
Admin desu.
Sa sem dal slikco v global announcement :) Bom poskusil zrihtat, da bo dejsanko gumb v stilu reply-a :wink:
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Uporabnik
JEst tud ne najdem tega gumba haha :D A lahk en print screen al pa neki ? :)
Admin desu.
Saj je bilo objavljen kot global sticky.. :)

:arrow:
Nahaja se spodaj na koncu teme, tik nad oglasnim bannerjem. Zgleda pa takole Image oz. Image.

Za tiste, ki ne veste za kaj se gre - ta gumb omogoča bumpanje oz. osveževanje teme. Ko kliknete na gumb se datum kreiranja teme popravi na trenutni datum in tema se pojavi na vrhu. :wink:

Bumpanje je omejeno na vsakih 7 dni.
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Uporabnik
Hvala, najdu. lih v tem sivem polju nad oglasnim sporočilom na dnu strani za GoPro kamero :)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels