Uporabnik
Mobiteli
Zdravo Soforumaši.

Imam dva vprašanja glede mobitelov.

1. Imam Nokio E71, ki me j... . In si cer ob klicu (dohodnem ali odhodnem) se mi ob pritisku na tipko za sprejem kar ugasne.
Zaradi te napake je bil mobitel ze trikrat na servisu, vendar se napaka ponovi na vsakih nekaj mesecev.
Odziv servisa je zamenjali smo vam softver zdaj dela dobro.

V glavnem ... Napaka se je ponovila in ker sem si mmislil, nebom nosil na servis, cakal en mesec da dobim mobi nazaj, potem bo pa spet isto. Bom sam zrihtal. Zato sem naredil Hard reset *#7370#, zdaj je pa se huje. Ob zagonu pride mobi do tja, kjer je potrebno vtipkati PIN, potem pritisnem katerokoli tipko in mobi se takoj izklopi.

Ce kdo pozna resitev ga prosim za pomoc, cene gre mobi spet na servis.

2. Malo sem tudi razmislajl da bi kupil nov mobitel .
Kaj Vi mislite, katerega bi se splacalo kupit ?
Tam nekje okrog 200€, pa da ni touch tipkovnica (lahko je delna)

Sam sem ze nekaj gledal in nasel E6 (res je hud, sam je spet nokija, pa verjetno bo drazji od 200€ :lol: )

Napiste kaj imate vi, kaksno oceno, kaksen se vam zdi Symbian OS, ki ga vecina kritizira, kaksne so kaj vase izkusnje z servisi itd ...

L.P.
Uporabnik
Re: Mobiteli
Da ti odgovorim za tvojo napako ob oglašanju.
Jst imam N97 pa se mi to tudi dogaja enkrat mesečno. Ko se začne ga priklopim na računalnik in ga posodobim oz. mu samo naložim zadnjo posodobitev.
Zdej ker si ti čist resetiru ti edino servis pomaga da ti oni naložijo na novo softwer. potem pa ga sam doma zrihtaš ko s ti ponovi.

LP
Alone on world
Major Painintheass
Imel isti mobiltel in isti problem... 3x na servisu... nič popravili na koncu so mi dali novega, ki je podoben sekret... E5...

Nokia nikoli več...
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
Danes zjutraj za foro probam vklopit mobitel. Zalavfa kot nov. Nobenega sledu o kakršnikoli napaki.
Zdej bom mel spet par mesecev mir pol bo pa isto ... :evil: :evil: :evil:

Ah ... neki druzga bo res treba kupt.

L.P.
Insane
Jaz sem že zdavnaj nehal komplicirat okol telefonov. Bolj low end kupiš bolj si zadovoljen na koncu.

Tale kolegu čist fajn služi.

http://mobisvet.si/index.php?main_page= ... f09d3dcab4" onclick="window.open(this.href);return false;

Jaz imam tudi en samsung za 89 € redne cene, nek DJ Beat al neki. Pa dela.

Z nokio imam tudi jaz slabe izkušnje. Ne zaradi samih telefonov ampak teletastih servisov. Naj si jih zataknejo nekam. Od takrat ko sem v mesecu dni 5x tja prišel in kljub dokazom niso jebali četrt posto in sem kartico ven vzel ter ga pred njihovo mizo v tla zabrisal na polno (dejansko malo manjkalo, da se na enga nisme spravil, namesto na telefon) ... me nokia več ne vidi. Razen če ga dobim za 10€. LG, Samsung low end so zame optimalni. Daš teh 100€, imaš 2 leti, pol vržeš v smeti in vzameš drugega.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
js mam skoz nokije pa sn ful zadovoln... meu sn 2 lete N95 nobenih problemov, zdej mam pa N8 pa tut laufa super :rockon: :rockon:
The Power of Dreams

http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=44819
Insane
tommy_22 wrote:js mam skoz nokije pa sn ful zadovoln... meu sn 2 lete N95 nobenih problemov, zdej mam pa N8 pa tut laufa super :rockon: :rockon:
Kot sem rekel, telefoni so dobri... dokler ne zapadeš v njihove servise z živce parajočimi težavami, ki niso glih mehanske narave. Potem pa vse gre v k.. Definitivno najslabša servisna podpora v sloveniji. Ne rabim njih, da mi now firmware naložijo. To lahko sam naredim.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
Js mam nokio e52 in sm zaenkrat zlo zadovoln z njo. Uzeu sm jo pa tud zarad tega, kr nima toucha. :wink:
civic EG5 l.95
Uporabnik
E72... Problemi z njo. Večkrat sem nedosegljiv..kljub temu, da je telefon vklopljen. Sem probu nastavit, da vleče samo GSM omrežja in ne meša z UMTS ampak je isto. Potem se mu včasih zrola v meniju in je do izklopa telefona enostavno black screen. Kar pogosto mam tudi probleme z osvetlitvijo screena... Ne ugasne se :D .. telefons e samodejno zaklene ampak osvetlitev sveti tudi po cele noči dokler baterija ne crkne :) No tu in tam se pa telefon segreje do te mere, da toploto čutim tudi skozi službeno halijo, kadar ga imam v žepu. Pomaga restart in je ok za par dni. Torej prešaltal iz sony ericssona na Nokio in naredu zajeb leta. Naslednji bo zopet sony ericsson. Menim, da so Nokie ble pred parim letim pojem kakovostnega mobilnika..zdej tega ne morm pritrdit.
Honda Civic Sedan EK4 '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabnik
Tut jest sem opazil,da ma nokia zadnje štiri leta neke probleme. malo me je razočarala. upam da bo to kar pripravljajo kaj boljše,drugače ne vem če bom še na Nokii.
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Uporabnik
e71 imam že skoraj 2 leti. res je da ima svoje čričke, vendar meni telefon dobro služi. če imate kake težave zna bit software kriv. telefon kot telefon ne bi smel imet fizičnih težav, tko da probajte se pozanimat malo po netu kaj pravijo.
Uporabnik
Nokia ni več to to, kar je bila.. imela sem Nokio N73 in bila še kar zadovoljna, edina težava je bila, da je zmrznila na vsake toliko časa. Sedaj imam enega LG-ja in mi je žal da sem prodala N73, kljub njenim napakam :D Touchscreen pač ni zame :roll: Nokia N8 ima težave z SMS-i/MMS-i..šele ko jo ugasneš in ponovno prižgeš, dobiš SMS-e, ki so bili poslani par minut ali ur nazaj. Pa posodabljat jo je treba na vsake toliko časa in pol je okej - M4T0, mogoče je to tudi pri tebi problem?.. Jaz res ne vem kaj se dogaja z Nokio, ampak tastare Nokie so majka :) Se spomnim Nokie 3310... Ne poznam nobenega, ki ni bil zadovoljen z njo :D Oldschool 8)
Mr. Pig 8)
Uporabnik
Monster wrote:e71 imam že skoraj 2 leti. res je da ima svoje čričke, vendar meni telefon dobro služi. če imate kake težave zna bit software kriv. telefon kot telefon ne bi smel imet fizičnih težav, tko da probajte se pozanimat malo po netu kaj pravijo.
Sem nadgradil softwere in vse ampak je isto :D Ko sem na mobitelovem centru povedal za zlo izrazito segrevanje telefona se mi je tip samo smejal, češ to ni možno in pojma nimaš.. Očitno sem debil in ne razločim telefona, ki je po parih urah v žepu topu(kar je normalno) in telefona, ki je pregret in se vročina občuti tudi iz ohlapne službene halje. Ko ga primem v roke je pa kot bi prijel hledilnik na procesorju v PC-ju. Brez pretiravanja. Komi čakam, da mi poteče aneks! Gasa po SE!
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabnik
Pozdrav!

Eno uprasanje... U petek mislim it po nov telefon in se odlocam med Samsung Galaxy ace in Sony Ericsson Xperia x10. Ima kdo od vas katerga od teh dveh? Zanimajo me mnenja uporabnikov. Gre se mi predvsem za hitrost OS-a in stabilnost. Kamera in te zadeve mi niso tak pomembne.
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabnik
Js sem imel nokije dolgo časa, ampak sem opazil ko je bilo recimo 50% in manj baterije sem bil dostikrat nedosegljiv.
Po drugi strani, sem imel tudi svojega Erika na servisu, čeprav sumim, da sem bil malce sam kriv. Sicer imava sedaj oba SE
in ni nobenih težav. Sam dosti govorim, od moje pa so telefoni kokr "VTI"ji z 50.000km :D Torej ko NOVI :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
OP Turbo
Uporabnik
Maxtor wrote:Js sem imel nokije dolgo časa, ampak sem opazil ko je bilo recimo 50% in manj baterije sem bil dostikrat nedosegljiv.
Po drugi strani, sem imel tudi svojega Erika na servisu, čeprav sumim, da sem bil malce sam kriv. Sicer imava sedaj oba SE
in ni nobenih težav. Sam dosti govorim, od moje pa so telefoni kokr "VTI"ji z 50.000km :D Torej ko NOVI :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja sej to vecina zensk tak ahta na telefone.. To zato, ker jih majo vecino cajta v torbicah v tistih zepkih, ki so po njihovem namenjeni za tocno tist telefon kot ga imajo:D in glancajo jih 1x na dan s cistilnimi robcki... Vsaj moja to... Aja Maxtor nice coupe:D Zadnic sma se srecala v Zalcu pri bencinski, ko sm zaviju notr na petrol.

Lp
Honda Civic 1.4i HB '97
Major Painintheass
Vrgu nokio v smeti nabavil SONIM XP3.20...

http://www.sonimtech.com/products/" onclick="window.open(this.href);return false;

Največji problem, ki sem ga imel do sedaj, so opikli ki so prišli povsod in se je telefonu začelo trgat ter zvočniki in mikrofoni crkovat...

Tale sonim ma osnovne funkcije mobilnika, kar je za mene čisto dovolj, ima nekaj napak samo so večinoma programske... bo že kak update :) mi je pa všeč baterija, ki zdrži res vsaj 6 dni, pa se ne pogovarjam malo...

http://www.youtube.com/watch?v=dh6JMHzQOV8" onclick="window.open(this.href);return false;
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
Če ti pa tole rata frdirbat pol pa najbolš, da presedlaš nazaj na stacionarca :D
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabnik
Kratos wrote: Ja sej to vecina zensk tak ahta na telefone.. To zato, ker jih majo vecino cajta v torbicah v tistih zepkih, ki so po njihovem namenjeni za tocno tist telefon kot ga imajo:D in glancajo jih 1x na dan s cistilnimi robcki... Vsaj moja to... Aja Maxtor nice coupe:D Zadnic sma se srecala v Zalcu pri bencinski, ko sm zaviju notr na petrol.

Lp
Nisem vedel, da si ti :D

Drugače pa kar se tiče kvalitete je zame Sony Ericsson. Nokia ima sicer dobro izdelavo ampak jih dostikrat "karajo" softverske napake. Samsung pa je glede tega itaq poglavje zase. Zelo slaba podpora uporabnikom (kar se tiče programja, ne prodajalsko) težko nadgrajevanje,...
OP Turbo
Uporabnik
nokia n95...zakon!!! :wink:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels