Wido velik sreče pri prodaji pa pri faksiranju
PS če mi ne bi bil avto premejhn...
Dameton wrote:Škoda avta, truda, časa pa vsega kaj si v njega vložo![]()
Zgleda je v modi zadnje cajte, da se avto najprej v piko zrihta pol pa se proda
Pa sej to je dobro, a ni?Dameton wrote:Škoda avta, truda, časa pa vsega kaj si v njega vložo![]()
To imaš pa tudi pravshorty wrote:sam pomoje to ni zadnje kar vidmo njegovih projektov!
Mogoče imaš prav, in bi se pred enim letom še strinjal s tabo, ampak sedaj na to stvar gledam drugačeDameton wrote:Škoda avta, truda, časa pa vsega kaj si v njega vložo![]()
Veselja je še ogromno, žal pa ob študiju ne bo denarja za nadaljevanje projekta CRX. Če bi prodal to crxo (vsaj za polovoco vloženega denarja, ceneje je takoalitako ne dam), bi se lahko lotil novega projekta. Kater avto bi to bil še nisem čisto odločen, defenitivno pa bi bil avto na zadnji pogon in 250+hp. RWD me mika, RWD mi je zakon in RWD bo!!! Če se CRX ne proda, si lahko mislite kam se bo projekt razširilstrazisar wrote:pač ko človk nekaj dokonča pa če ma še vedno veselje in žilco neki prčkat se pač lotš novga projekta...
Se strinjam, tut jaz dvomim, da bo kaj s prodajo mojega, ampak nikoli ne veš, mogoče se pa najde kupec s denarjemtudi mene mika prodaja vendar vem da za njo ne bi dobu nikol tok keša kokr bi rd tako da nebo najbrš nč od tega![]()
Zakaj misliš da ni bila zgovorna? Namreč jaz sem bil z njo na TA več kot zadovoljenPowerMax wrote:kaj ti bo bemfa če rabiš gnar ?
Na TA ni bla zgovorna, ji je to kazen ?

Hvala, baje sta zrihtalatadejvog666 wrote:za tele feltne mam jaz tuv v e-obliki..naj se me javi na PM