Uporabnik
Šentviški predor - Angleški podizvajalci
Zakaj ima Zidar problem z Šentviškim predorom? :lol: :lol: :lol:

Image
Image
Image
Image
OP Turbo
Uporabnik
ha ha ha smeh :lol: :lol: :lol:
Honda Civic EJ9
Uporabnik
Zakon! :lol: :lol: :lol:
More compression more power more bye bye
Uporabnik
Glede na podajoči požarni omet in posledično življenjsko nevarnost voznikov v predoru Šentvid....

Glede na pokvarjeno dvigalo ob otvoritvi pediatrične klinike in 18 obtičalih v njem ....

Končno dobra novica:

SCT bo gradil ljubljansko džamijo !!!
Uporabnik
Nevem od kje si privlekel to informacijo glede gradnje đamije, ampak se motiš :wink:
Uporabnik
Kolikor jaz vem, za đamijo še ni razpisa ...
Uporabnik
Nimam nič proti če jo zgradi, pa če se koj drug dan podre ne bo škode :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
Klikor je meni znano bodo meli "lastne" izvajalce. Itaq bo pol SCTja prišlo... :lol: :lol: :lol:
OP Turbo
Uporabnik
Dzaja wrote:Kolikor jaz vem, za đamijo še ni razpisa ...
Prav imaš, ponudbe sicer dežujejo od vseh možnih izvajalcev, večinoma tujih. Izgradnja takega objekta je velik posel in renome pridobljen ob tem je v primeru dobrega dela odličen.
Uporabnik
Jamejko wrote:Nimam nič proti če jo zgradi, pa če se koj drug dan podre ne bo škode :lol: :lol: :lol:
Čestitam za idiotski post tedna.
Uporabnik
Jamejko wrote:Nimam nič proti če jo zgradi, pa če se koj drug dan podre ne bo škode :lol: :lol: :lol:
glej pa se res mas... :lol: :lol: proizvajalcev pa itak, da jih bo dosti itak so vecinoma iz arabskih(muslimanskih) drzav..ampak to sploh nima nic veze z predorom..
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabnik
Eddy wrote:
Čestitam za idiotski post tedna.
Čestitam za idiota tedna, zgleda ne veš pod kero rubriko je odprt topic :wink: , še enkrat si preberi naslov rubrike, lahko ti pa tud napišem da ne boš preveč iskal )))ŠALE(((
:wink: :lol: :lol:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels