Uporabnik
Eddy wrote:Ja za stomaklije glih ni :lol:
:shock:

E j-e-b-i-g-a sada :lol:

p.s:Sj bom shujsu no :D :lol:
Uporabnik
miška wrote:a
swifty, kdaj ti začneš?

Kad mi parks1 dosadi :lol:
Uporabnik
miška wrote: a zdej sam kratke buse furaš?

Mam jst enga kolega k je skos na dolgih :lol:
Uporabnik
Ja pravjo,da ene 2-3 leti si na solo pol pa na dolgih.
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
...
Uporabnik
...
Uporabnik
Swifty wrote:
miška wrote: a zdej sam kratke buse furaš?

Mam jst enga kolega k je skos na dolgih :lol: Res
Res al kajImage

P.S. Da mal zbudim topic k si mi zadnič joku da je čist umru :P

Dino kako lavfa???
Uporabnik
Jst sm se odloču da v kratkem nardim izpit za BUS Dojadila mi špedicija
Hell was full, so I come back
Uporabnik
Ko je zjutri šiht ,sm zfukan ko mina :D Ko je popoldan je pa uredu :D
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
Boby wrote:
Swifty wrote: Mam jst enga kolega k je skos na dolgih :lol: Res
Res al kajImage
P.S. Da mal zbudim topic k si mi zadnič joku da je čist umru :P

No zakon,zdj pa le glej da bos vec sodeloval v debati 8)
Uporabnik
Domzalcan wrote:Jst sm se odloču da v kratkem nardim izpit za BUS Dojadila mi špedicija

zdej si me pa šokiral :shock:

kako dojadila :?:
Uporabnik
Ga čist razumem....ni te po cele tedne,samevaš v kamijonu in se pelješ max 90km/h. Vikende si doma,pa vseeno nimaš nič od življenja. plače so sicer dobre,ampak večina jih plačuje minimalca na račun,ostalo gotovina-krediti nemogoči. na koncu ugotoviš da denar ni sveta vladar,in da se splača delat enostavna dela da preživiš veliko časa doma,z familijo in prijatelji...

8)
Uporabnik
Eddy wrote:Ga čist razumem....ni te po cele tedne,samevaš v kamijonu in se pelješ max 90km/h. Vikende si doma,pa vseeno nimaš nič od življenja. plače so sicer dobre,ampak večina jih plačuje minimalca na račun,ostalo gotovina-krediti nemogoči. na koncu ugotoviš da denar ni sveta vladar,in da se splača delat enostavna dela da preživiš veliko časa doma,z familijo in prijatelji...

8)

to si lepo napisal,podpis pod tole 8)

domzalcan bos dal prosnjo na LPP pol :?:
Uporabnik
Dinotti wrote:Ko je zjutri šiht ,sm zfukan ko mina :D Ko je popoldan je pa uredu :D
Nisi edini :D
Swifty wrote: domzalcan bos dal prosnjo na LPP pol :?:
Pa ti, kaj ČAKAŠ ??? :evil: :twisted: :roll: :P :lol:
Uporabnik
Eddy wrote:Ga čist razumem....ni te po cele tedne,samevaš v kamijonu in se pelješ max 90km/h. Vikende si doma,pa vseeno nimaš nič od življenja. plače so sicer dobre,ampak večina jih plačuje minimalca na račun,ostalo gotovina-krediti nemogoči. na koncu ugotoviš da denar ni sveta vladar,in da se splača delat enostavna dela da preživiš veliko časa doma,z familijo in prijatelji...

8)

Zgleda edini ki razume delo voznika v špediciji... :f_appl:
Uporabnik
@Swifty, LPP niti pod razno, edino takrat ko bi res bla kriza pa drugje nebi dobu posla. Najrajs bi sel na Kam-Bus, take relacijske vožnje Kamnik - LJ bi mi ugajale...ni tok prometa kokr u Ljubljani... Al pa kaksne daljse... LJ - MB... tko neki tazga, mestni avtobus mi trenutno še ne disi, čeprov dobijo okol 800 - 900 eur plače...
Uporabnik
@Boby, a veš kaj swifty čaka? Na maj :)
Uporabnik
Domzalcan wrote:@Boby, a veš kaj swifty čaka? Na maj :)
Reko bi ti ja , al ne smem , k bi me zbou k prasca Image
Domzalcan wrote: Zgleda edini ki razume delo voznika v špediciji... :f_appl:
Jst ga še bl , sam prezkusu na koži :wink:
Uporabnik
Boby wrote:
Dinotti wrote:Ko je zjutri šiht ,sm zfukan ko mina :D Ko je popoldan je pa uredu :D
Nisi edini :D
Swifty wrote: domzalcan bos dal prosnjo na LPP pol :?:
Pa ti, kaj ČAKAŠ ??? :evil: :twisted: :roll: :P :lol:

Čakam da gredo vsi fapi in klasiki vn in da bodo sami citaroti na razpolago :lol:
Uporabnik
Domzalcan wrote:@Swifty, LPP niti pod razno, edino takrat ko bi res bla kriza pa drugje nebi dobu posla. Najrajs bi sel na Kam-Bus, take relacijske vožnje Kamnik - LJ bi mi ugajale...ni tok prometa kokr u Ljubljani... Al pa kaksne daljse... LJ - MB... tko neki tazga, mestni avtobus mi trenutno še ne disi, čeprov dobijo okol 800 - 900 eur plače...

Isto tako nekako podobno tudi jst razmišljam,ker se bom selil v Cerklje kmalu,gor pa operira alpetour linija,malo več se moram pozanimat pri njih kakšni so pogoji dela,urnik,vozni park,plača...

Tebi pa odgovarja kam-bus ker gre čez Domžale verjetno :)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels