Uporabnik
Boby wrote:
Swifty wrote: OK zaenkrat tok,če koga zanima kj več nej vpraša :)
Ja mene zanima kakšn občutek je vozit Avtobus mimo tržnice moste, pa ti prleti "macher" k z eno roko maha skozi okno z drugo pa trobi pa in ma seveda vse pod kontrolo :lol: :lol: :lol:

Hehe a poln bus folka si meu :shock: :lol:

Ja ni kj,narejen je,ostal je še NPK,glede menjave šihta nevem,zdej so mi neki dvignili plačo,morm mal use prekalkulirat,zaenkrat sm zmenjen z Jovotom lastnikom dveh busov,da bova furala turizem ko bo pač imel tako furo kjer sta potrebna 2 šoferja,imel bom 50% dnevnice ampak kar je najvažnejš,pridobiju bom šoferske izkušnje 8)

Na LPP zaenkrat negrem,ker se oktobra selim na gorenjsko,pa mi bo vrjetn bol odgovoral vozit za kak KAM-BUS,Alpetour oz kakega prevoznika iz gorenjske,kjer bom lahko iz okna gledal svoje prevozno sredstvo :lol:
Uporabnik
Swifty wrote:

Hehe a poln bus folka si meu :shock: :lol:

Ja ni kj,narejen je,ostal je še NPK,glede menjave šihta nevem,zdej so mi neki dvignili plačo,morm mal use prekalkulirat,zaenkrat sm zmenjen z Jovotom lastnikom dveh busov,da bova furala turizem ko bo pač imel tako furo kjer sta potrebna 2 šoferja,imel bom 50% dnevnice ampak kar je najvažnejš,pridobiju bom šoferske izkušnje 8)

Na LPP zaenkrat negrem,ker se oktobra selim na gorenjsko,pa mi bo vrjetn bol odgovoral vozit za kak KAM-BUS,Alpetour oz kakega prevoznika iz gorenjske,kjer bom lahko iz okna gledal svoje prevozno sredstvo :lol:
Ja lej, ti najbl veš kaj in kako sam tok da veš od teh prevoznikov folk beži k nm in majo občutno nižje plače :wink:

Sej si že velk pa se boš pravilno odloču :wink:

LP,Boby
Uporabnik
To swifty!! :D :D
Sam,da si še ti dau čez.
Čestitam!!!
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
Da ti še tuki čestitam. :D Čim več varnih kilometrov :wink: 8) :D
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Hvala vsem za čestitke,zdej si bom mau pauze uzel da naberem neki denarja da se pol prijavim na NPK :)
Uporabnik
Vrtelo kva tiščiš tist LPPjev skret po Tržaški,nimaš za burek proti ŠKODA POWAAAAH :lol: :twisted: :D
Uporabnik
Boby ništa ne zovu na probnu vožnju na LPP-ju??
Uporabnik
Dinotti wrote:Boby ništa ne zovu na probnu vožnju na LPP-ju??
Junija bo :wink: =junce rabmo :mrgreen:

LP,Boby
Uporabnik
Swifty wrote:Vrtelo kva tiščiš tist LPPjev skret po Tržaški,nimaš za burek proti ŠKODA POWAAAAH :lol: :twisted: :D
No no, "mistr pravim se važan in ne poznam nobenga na cest" :lol: :lol: :lol:

Če bi biu sam v avtu bi te popeku, tko te pa nisem hotu spravt do gležnjev pred celo familijo ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Dans spet mal furu NEOPLANa od VUČKOta,tam po parkingu pred pralnico,matr kok sede bus peljat,zmaga res 8) ,morm mal prečekirat kakšno varijanto fuša oz dnara na roke,da čimprej začnem prakso nabirat 8)
Uporabnik
Boby s tabo nikol več po mestu :shock:

p.s.: Pa nije ti to honda :lol: :D :lol:
Uporabnik
Swifty wrote:Boby s tabo nikol več po mestu :shock:

Image Image
Image Image

Znanje 8)
Uporabnik
Boby wrote:
Swifty wrote:Boby s tabo nikol več po mestu :shock:

Image Image
Image Image

Znanje 8)

Najboljša mi je bla una,k je ostal prazn bus pr klubu 300 "rašo a smo sami :?: " :lol: :lol: :lol: :lol: HAHAHHAHHAHHAHHAHHAHA pol pa puni gas do končne na Pržančku,sam preko mosta desno da si ga tok polagal da so gume od prikolice škripale :shock: norec ni kj :lol:
Uporabnik
Swifty wrote:
Najboljša mi je bla una,k je ostal prazn bus pr klubu 300 "rašo a smo sami :?: " :lol: :lol: :lol: :lol: HAHAHHAHHAHHAHHAHHAHA pol pa puni gas do končne na Pržančku,sam preko mosta desno da si ga tok polagal da so gume od prikolice škripale :shock: norec ni kj :lol:
:shock: komu škripal , a men? Ma ti si zihr najdu Rakijo od fotra :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
Dinotti wrote:Boby ništa ne zovu na probnu vožnju na LPP-ju??
Dino , a so te klical? , k do avgusta gre okol 40-50 voznikov v penzion :shock:

Soon :wink:
Uporabnik
Nič :wink:
Uporabnik
Pjt se enkrat osebno :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
PiLLLe wrote:Pjt se enkrat osebno :lol: :lol: :lol:
Nop , dobi v kratkem vabilo 100% :wink:
Uporabnik
Brez skrbi bodte, njim voda v grlo teče in ne "kandidatom" tko da prej al slej oz. vsak cajt boste dobil kuverte po pošti :wink: 8)
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:Brez skrbi bodte, njim voda v grlo teče in ne "kandidatom" tko da prej al slej oz. vsak cajt boste dobil kuverte po pošti :wink: 8)
A so teb tud 3 X poslal vabilo k jih tok manka :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels