Seveda da Dino ne vid k pa bul v oprsjeDinotti wrote:Pa Boby blenda pa Dino ne vid,ker ma hude babe kraj sebe.K so zabite k noč zato dino oboleva!
Ja bom vidu,ko me bo vrtelac povabu na en free drive od Lj do Logatca in nazajBoby wrote:Ma nemam pojmaSwifty wrote:
Več za manj denarja![]()
![]()
A to je tist Boby o čemer sva že govorila![]()
sporo pamtim a brzo zaboravljam
![]()
Vrtelc je mislu zaslužek = ur delanpr. K eni pravjo da dobijo 300T Sit a delajo oz. so odsotni po 14-16 ur na dan ali pa tudi več
![]()
Pridi pa vidi
17.5. ob 09.40 ma da držite pesti,da še jst naredim tale izpit za bus
Samo koja čakalna doba,ne me j-e-b-a-t

Samo koja čakalna doba,ne me j-e-b-a-t
a lohka tut fige?Swifty wrote:17.5. ob 09.40 ma da držite pesti,da še jst naredim tale izpit za bus![]()
Samo koja čakalna doba,ne me j-e-b-a-t![]()
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Ana wrote:e toj še dalečSwifty wrote:17.5. ob 09.40 ma da držite pesti,da še jst naredim tale izpit za bus![]()
um.. za bus delaš izpit? huh to ti grejo žiuci
Bus je zakon za vozit,ok ovinki znajo bit mal je-ba,ampak ko se jih navadiš si zmagu
Ana kateri vaši šoferjiAna wrote:ja upam, da ne boš skos po isti poti vozu.. naši šoferji majo že sive lase zarad tegaSwifty wrote:Bus je zakon za vozit,ok ovinki znajo bit mal je-ba,ampak ko se jih navadiš si zmaguno uglavnem, velik sreče pr izpitu pa čimveč dobre volje pri kasnejši vožnji
Si tudi ti v tem poklicu prisotna tko al drugač
Baje smo zamudil ze pomladni rok!Torej jesenski ostane.Sej po eni strani mi se gode,da bom lahk polet frej kok jz hocm 
Last edited by Dinotti on 06 Apr 2007 19:46, edited 1 time in total.
Youtube/Instagram: Dinotti
OK veljaBoby wrote:Jutr mam 15-koSwifty wrote:Boby kdaj me boš kj uzel na kako furo,nevem kok let se nism z busom vozu od LPPja![]()
te pokličem k začnem
Boby hvala za vožnjo,kokr sm vidu ti ni hudga
Komi čakam da tud jst pridm notr,1 urca je šla naokrog dok si reko keks
p.s.:Sam še miška nam je manjkala
Komi čakam da tud jst pridm notr,1 urca je šla naokrog dok si reko keks
Nisam , sm smotan - bom jutr če nam pozabuDinotti wrote:Pa si zdj vprasu za pomladi rok?
AlwaysSwifty wrote:Boby hvala za vožnjo,kokr sm vidu ti ni hudga![]()
Komi čakam da tud jst pridm notr,1 urca je šla naokrog dok si reko keks![]()
Hudga - hm sej si vidu da očala nosm da mi očke vn ne padejo
A to da je Splinter manku si ti kriv
Information
Moderators