Uporabnik
Jz govorim po svojih izkušnjah in govoric med inštruktorji.
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:Jst sem mel tut Bektaša za inštruktorja in samo respect lahko rečem. uči vas in "****" v glavo zaradi vas ker en dan boste mel tko kot boby prav poln bus folka in tisto kar se vam zdej zdi "pa sej ni blo nevem kaj" je v taki situaciji na katere inštruktor "glasno" opozarja lahko za koga pomeni tudi poškodbe če pride do naglega zaviranja ali pa bog nedaj nesreče.

Vsak lahko naredi p3sdarijo tut izkušeni, samo je pa tolk bolj če se v štartu zavedaš morebitnih posledic.

Jst če bi se še enkrat odločil delati bi naredil enako in vsakemu bom tut svetoval da gre na isto mesto.

No tole je res lepo napisano,torej je tale Bektaš ista pesma kot Savo pri katerem jst delam,dere se,preklinja,ampak usaj dobr nauči 8)
Uporabnik
Še 3 dni :D je še kdo živčn razn Živca :lol: :lol:
Uporabnik
Jst nč več, sem pa bil zadnje 3-4 dni :wink: :lol: .
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:Jst nč več, sem pa bil zadnje 3-4 dni :wink: :lol: .
Lpp :?: 8)
Uporabnik
Swifty wrote:
Vrtelo Letelo :) wrote:Jst nč več, sem pa bil zadnje 3-4 dni :wink: :lol: .
Lpp :?: 8)
Dobu je :f_ma: :mrgreen:

Kdaj pa :f_alc:
Uporabnik
E sad treba čaščenje :D
Uporabnik
Dinotti wrote:E sad treba čaščenje :D
Sej se je neki omenju da bo :P pa je neki nedosegljiv zadne cajte :lol:

:wink:
ModeratoR
Boby wrote:
Dinotti wrote:E sad treba čaščenje :D
Sej se je neki omenju da bo :P pa je neki nedosegljiv zadne cajte :lol:

:wink:
le zakaj? :D
:f_alc: :twisted:
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
hehe :lol: fantje vse bo, sam da dam formalnosti skoz, pol pa gremo :P 8) :D
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:hehe :lol: fantje vse bo, sam da dam formalnosti skoz, pol pa gremo :P 8) :D

Dj kj več napiš kako je blo glede LPPja... :)
Uporabnik
Swifty wrote:
Vrtelo Letelo :) wrote:hehe :lol: fantje vse bo, sam da dam formalnosti skoz, pol pa gremo :P 8) :D

Prvi si ti na vrsti jutr je 19 :!:

On ma 21. report :wink:

Ajd da se vidmo kmal :D

LP,Boby
Uporabnik
Swifty neka ti je sa srečom :wink:
Uporabnik
Še 13 ur...sploh ne morem spat...a ob 11ih vozim 2 "uri" pred glavno,ob 13ih pa glavna...upam da mi znese,pol pa en tale stroj poterat 8)

Image

Malprej zvečer viden na Celovški z vso nočno osvetlitvijo,ma kamion da dol padeš :shock: 8)
Uporabnik
Dinotti wrote:Swifty neka ti je sa srečom :wink:
Hvala drug hvala :)
Uporabnik
Boby wrote:
Swifty wrote:
Prvi si ti na vrsti jutr je 19 :!:

On ma 21. report :wink:

Ajd da se vidmo kmal :D

LP,Boby

22-ga :lol: 8)

Swifty držim pesti 8) :D
Uporabnik
NAREDU :!: :!: :!: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tudi to zloglasno parkiranje na Barju opravil res da 5ič al 6ič(hvala ženski iz Roške,ki mi je bila v komisiji) ampak važn da je kategorija E NAREJENA 8) 8) 8) 8) 8)

Hvala še enkrat vsem na lepih željah 8)
Uporabnik
Ooooooooo BRAVO BRAVO 8) 8) 8) 8) :D
Uporabnik
no lepo, čestitam...da boš to reku sm pa še jst tuki komi čaku pa čeprov te ne poznam :wink:
Kia je zakon!!!
Uporabnik
In jst to zadni zvem :(

ČESTITAM !!!
:f_appl: :f_appl: :f_appl:

Se prav še D :wink:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels