Insane
Dinotti wrote:Joj kok mi mori!!Cist brezveze sm ruknu!! :cry: :cry: :cry:
Mah saj je vedno brezveze. :wink: Jaz sem za avto rukno in je tudi blo kr neki. Ne se sekirat. Naslednjič. :wink:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
dragi so ti naslednjič
Uporabnik
robi-crx wrote:dragi so ti naslednjič
Jp sam kaj čš :? ni druge 8)
Uporabnik
Sam kok so lisci te ocenjevalci!Bolan sm biu pa poznamo se dobr od prej.na koncu pa hladnokrvno reče"moru boš pridt naslednjič".Kaj misl,da me bo s tem naslednjič prevzgojil.***** v tem poslu sm,sam okol tega mi se trenutno lajf vrti,pa mi take prbije.Aja kaj mi je prbou da pr semaforjih moram mal bl predvidevat,ker sm enkrat moru mal bl prtisnt na bremzo,zarad rumene.Men je prbou za predvidevanje!!Mamu mu!!
Kako se vi ubadate z temi rumenimi lučmi?Kokr kol sm nardu mi je instruktor reku ni dobr.Ko vidš da je za pešce rdeč semafor veš,da se bo kmal tud teb pržgala rdeča.Zdj pa tko veste,da ta čs je drgačn pr vsakmu semaforju.Če si kr oddaljen in če začneš puščat gas ti zamori kaj spuščaš gas!Če pa ga ne spuščaš al pa ga dodaš,ti se pa rumena pržge in če si še dovolj daleč greš v rdečo al pa bremzaš v polno!To me je vedno matral.
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
Dinotti wrote: Kako se vi ubadate z temi rumenimi lučmi?
Iskreno povedano ko vozim Bus imam 99% preštudirane semaforje, k niso vsi isto naštimani glede na prižiganje pešcem rdeče. Imaš pa tudi semafor k se tebi kot vozniku prej prižge rdeča kot pa pešcu!!! (dunajska pri obvoznici smer center) , tko da po rdeči luči od pešcev se lahko ravnaš samo če poznaš interval !
Jst osebno z 15 Tonskim Busom (teža praznega vozila) in pa cca. 50-150 folka na njem niti pod rezno NE mislim na 30 m. bremzat na remeno luč, k pol je pa tko : Kdo sedi-> stoji , Kdor stoji-> Leži :D :D :D

LP.
Uporabnik
hehehehe,ja sej jz sm ponavad kr svignu mim.Res,da rumena že neki časa.In pol instruktor znori kaj jz mislm in take :wink:
Uporabnik
Navadt se bo treba :) jst sm 3x letu na ccpju pa ko sm debile uprasu kaj bi oni nrdil so mi rekl ja mi nimamo nc s tem. :)

Debili :)
Uporabnik
-mah krivo mi je ksm si pokvaru tradicijo!Do zdj sm vse iz prve delu A,B,C+inštruktorko dovoljenje.
Insane
Dinotti wrote:-mah krivo mi je ksm si pokvaru tradicijo!Do zdj sm vse iz prve delu A,B,C+inštruktorko dovoljenje.
Zdaj pač nisi. Pa kaj potem. To so konec koncev malenkosti. Boš že naredo.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
Dinotti wrote:Hval enako:)Ej 19 je pred vrati.Zdj s pa ti na vrsti,da poročaš. :wink:

Še doooolgih 5 dni :lol:
Uporabnik
To me edin tolaž :wink:
Mah čez noč sm razmišlju in ugotovu,da un znak sploh ni pravilno postavljen.ubistvu ni biu postavljen takoj pred cesto ,katero ne smem it ampak par metrov prej (na začetku travnatega otočka).In z tem sm si narobe predstavlju,da ne smem v prvo cesto zavit a blo je za drugomišljeno.Po zakonu bi tabla morala bit postavljena 0metrov od mesta,kar pa ni.p...a jim materina!!!
Joj še vedno ne morm prebolet! :cry:
Uporabnik
Dinotti wrote:hehehehe,ja sej jz sm ponavad kr svignu mim.Res,da rumena že neki časa.In pol instruktor znori kaj jz mislm in take :wink:
Naslednič odgovori inštruktorju da imaš mamico ki stoji pri izhodnih vratih v Avtobusu k v eni roki nosi otroka v drugi pa ima vrečko iz trgovine , in ali je Varno ustaviti v nekaj metrih 10 T avtobus , da ne omenjamo babice z berglo ki je na zadnjih vratih !!!
K sm jst delu ispit mi je inštruktor "vedno" govoru da moram voziti kot da imam polhn Avtobus potnikov in NE KROMPIRJA . :wink:
Uporabnik
Dino če po pravici povem,po msnjanju in k tuki berem, sm dubu filing da tale Bektaš inštruktor ni glih gladek,živčen je pa ful :?:

Bemu zdej res nevem komu it ko bom polagal D :roll:
Uporabnik
Swifty wrote:Dino če po pravici povem,po msnjanju in k tuki berem, sm dubu filing da tale Bektaš inštruktor ni glih gladek,živčen je pa ful :?:

V kateri avtošoli dela ta Bektaš? Jst priporočam Ježico :!:
LP,Boby :wink:
Uporabnik
Boby wrote:
Swifty wrote:Dino če po pravici povem,po msnjanju in k tuki berem, sm dubu filing da tale Bektaš inštruktor ni glih gladek,živčen je pa ful :?:

V kateri avtošoli dela ta Bektaš? Jst priporočam Ježico :!:

Mislim da je v Nada Tours,v najemu ima bus od Ježice :?:
Uporabnik
Swifty wrote:
Boby wrote: V kateri avtošoli dela ta Bektaš? Jst priporočam Ježico :!:

Mislim da je v Nada Tours,v najemu ima bus od Ježice :?:
Še kr vztrajam :wink: Razmisl.
Uporabnik
V Ježici uči En gospod po imenu Srečo.Swifty sam se odloč,kam boš šu.
Kar se tiče krompirja imaš prov.Mah sam delam v avtošoli in sam vem,da na Roški mal preveč zahtevajo!Najbl bedno je to,k sm vidu,kere idiote so spustil,a kok potencialnih šoferjev so vrgl.To je pač človeški faktor. :?
Uporabnik
Jst sem mel tut Bektaša za inštruktorja in samo respect lahko rečem. uči vas in "****" v glavo zaradi vas ker en dan boste mel tko kot boby prav poln bus folka in tisto kar se vam zdej zdi "pa sej ni blo nevem kaj" je v taki situaciji na katere inštruktor "glasno" opozarja lahko za koga pomeni tudi poškodbe če pride do naglega zaviranja ali pa bog nedaj nesreče.

Vsak lahko naredi p3sdarijo tut izkušeni, samo je pa tolk bolj če se v štartu zavedaš morebitnih posledic.

Jst če bi se še enkrat odločil delati bi naredil enako in vsakemu bom tut svetoval da gre na isto mesto.
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Vedno je tko,da un hit nardi,je zanga inštruktor bog.Un pa k pada, pa je glih obratno.Ni Bektaš slab inštruktor.Sam res je pa,da nima glih živcev.Tko k vsak inštruktor vključno z mano:)
Uporabnik
Dinotti wrote:Vedno je tko,da un hit nardi,je zanga inštruktor bog.Un pa k pada, pa je glih obratno.Ni Bektaš slab inštruktor.Sam res je pa,da nima glih živcev.Tko k vsak inštruktor vključno z mano:)
Ne ni bog, je moj fotr zanj "bog i batina" kar se tiče poučevanja i kako se to dela. Sem prisedal 1000x pr fotru in vem kako se stvarem streže.

Jst sam pravim da je človek pošten in se ti posveča in tut "nadre" ne dobesedno da se tm dere in nori, te pa napaki primerno opozarja non stop kt papagaj in tut povzdigne glas takrat ko je treba.

Ko se boste zavedli da to dela za vaše dobro in bl k vam ostane v spominu vsaka napaka bolj pazljivi boste pri delu ko boste samostojni za volanom.

Pa nima tle nč veze tut če bi 5x padu, vseeno bi govoril isto kar pravim sedaj.
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels