Mah saj je vedno brezveze.Dinotti wrote:Joj kok mi mori!!Cist brezveze sm ruknu!!![]()
![]()
LP
Iskreno povedano ko vozim Bus imam 99% preštudirane semaforje, k niso vsi isto naštimani glede na prižiganje pešcem rdeče. Imaš pa tudi semafor k se tebi kot vozniku prej prižge rdeča kot pa pešcu!!! (dunajska pri obvoznici smer center) , tko da po rdeči luči od pešcev se lahko ravnaš samo če poznaš interval !Dinotti wrote: Kako se vi ubadate z temi rumenimi lučmi?
Dinotti wrote:Hval enako:)Ej 19 je pred vrati.Zdj s pa ti na vrsti,da poročaš.
Naslednič odgovori inštruktorju da imaš mamico ki stoji pri izhodnih vratih v Avtobusu k v eni roki nosi otroka v drugi pa ima vrečko iz trgovine , in ali je Varno ustaviti v nekaj metrih 10 T avtobus , da ne omenjamo babice z berglo ki je na zadnjih vratih !!!Dinotti wrote:hehehehe,ja sej jz sm ponavad kr svignu mim.Res,da rumena že neki časa.In pol instruktor znori kaj jz mislm in take
Boby wrote:V kateri avtošoli dela ta Bektaš? Jst priporočam JežicoSwifty wrote:Dino če po pravici povem,po msnjanju in k tuki berem, sm dubu filing da tale Bektaš inštruktor ni glih gladek,živčen je pa ful![]()
Bemu zdej res nevem komu it ko bom polagal D![]()
LP,Boby
Ne ni bog, je moj fotr zanj "bog i batina" kar se tiče poučevanja i kako se to dela. Sem prisedal 1000x pr fotru in vem kako se stvarem streže.Dinotti wrote:Vedno je tko,da un hit nardi,je zanga inštruktor bog.Un pa k pada, pa je glih obratno.Ni Bektaš slab inštruktor.Sam res je pa,da nima glih živcev.Tko k vsak inštruktor vključno z mano:)