Mene je koštal cca 180k sit, z zdravniškim, psihotesti ino vse ure vožnje, društveni in glavna ..., sej pravm vse cca 180k sit. Pomoje da se cenej ne da edin če si kak voznik povratnik (da še enkrat delaš izpit za bus) in imaš manj kot 12h vožnje (1h društveni + 2h glavna vse skup 15) kot sem imel jaz
Hahahahahahahahahaha
Mene je koštal cca 180k sit, z zdravniškim, psihotesti ino vse ure vožnje, društveni in glavna ..., sej pravm vse cca 180k sit. Pomoje da se cenej ne da edin če si kak voznik povratnik (da še enkrat delaš izpit za bus) in imaš manj kot 12h vožnje (1h društveni + 2h glavna vse skup 15) kot sem imel jaz

Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
TenkjuVrtelo Letelo :) wrote:Hahahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mene je koštal cca 180k sit, z zdravniškim, psihotesti ino vse ure vožnje, društveni in glavna ..., sej pravm vse cca 180k sit. Pomoje da se cenej ne da edin če si kak voznik povratnik (da še enkrat delaš izpit za bus) in imaš manj kot 12h vožnje (1h društveni + 2h glavna vse skup 15) kot sem imel jaz![]()
The unfriendly GhOsT
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
Evo včer dau še 350 ojrov za 7 ur!!Upam,da zadnjih.
v pondelk mam še zjutri 2 ure polpa v tork predzra pa glavna.
Joj včer me je nateru iz topniške desno proti Šmartinski in takoj nato desno mim enga otočka.in jz baksuz z levo gumo mal robnik zapeu.j...m mu!!
Ma matrajo me te ostre ozke krivine.upajmo,da bo.
Joj včer me je nateru iz topniške desno proti Šmartinski in takoj nato desno mim enga otočka.in jz baksuz z levo gumo mal robnik zapeu.j...m mu!!
Youtube/Instagram: Dinotti
Ti sam glej da greš skoz glavno sej pol boš že dubu filing.Dinotti wrote:Evo včer dau še 350 ojrov za 7 ur!!Upam,da zadnjih.
Joj včer me je nateru iz topniške desno proti Šmartinski in takoj nato desno mim enga otočka.in jz baksuz z levo gumo mal robnik zapeu.j...m mu!!![]()
Nasvet mojga inštruktorja : Gledaj u špiglo toliko da ti spadne šešir sa glave!!!
Moj nasvet : raje več odvij okol ovinka k pa premal- za preveč ne boš padu, za premal lahko odneseš kak znak ali pa nedaj bože semafor
Sam pogumno!!! Go4it
LP.
Ne se zavijat, rakijo not pa bo! Pa še korajžn bošmiška wrote:zavij se v rakijo, pa bo šla vročina stranDinotti wrote:O groza,kako ču ja sutra?![]()
![]()
Ne morm hodt,kaj šele vozt.Pu **** ti i vozački!!!
![]()
sej ti bo ratal, držimo pesti
Ajde Hondaši držat pesti za našga Dinotti-ja
OB 13H MA GLAVNO VOŽNJO ZA D kat.
Good luck
Padu!!!
Vročina nardila svoje:)
Zajebu pr Dobu na OMW črpalki.znak za prepovedano desno(velja za drugo ulco)jz sm pa mislu za prvo ulco(niso to ulce ampak otočki).jz zapelu not prrepričan,da delam prov.
Pred tem sm pr avtomatu za kavise,dvakrat narobe izbrau a biu 100% da vzemam kakav.
Sej ne rečm,lahk bi padu tud če nebi biu bolan.
Vročina nardila svoje:)
Zajebu pr Dobu na OMW črpalki.znak za prepovedano desno(velja za drugo ulco)jz sm pa mislu za prvo ulco(niso to ulce ampak otočki).jz zapelu not prrepričan,da delam prov.
Pred tem sm pr avtomatu za kavise,dvakrat narobe izbrau a biu 100% da vzemam kakav.
Sej ne rečm,lahk bi padu tud če nebi biu bolan.
Youtube/Instagram: Dinotti
Information
Moderators