Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:
Boby wrote: Jp lepotec to sam pr tastarih "klasikah" k nizkopodni avtobusi imajo pogon zadaj in kolesa NIČ ne zavijajo :wink:
Tanov troosovinski citiaro k je 15m dolg (kar je max za vozilo z tremi osmi) čiz zadnja kolesa zavijajo, predzadnja pogonska pa ne :?: :D

ps, sej majo vsi busi pogon zadaj, sej nima noben prednjega :idea: :lol:
Nč ne pomaga k da neb meu :roll:

Ne bo držalo :wink: Tastari MAN-i imajo pogon na srednji osi :P - k je Full zakon :wink:
Uporabnik
Boby wrote:
Vrtelo Letelo :) wrote: Tanov troosovinski citiaro k je 15m dolg (kar je max za vozilo z tremi osmi) čiz zadnja kolesa zavijajo, predzadnja pogonska pa ne :?: :D

ps, sej majo vsi busi pogon zadaj, sej nima noben prednjega :idea: :lol:
Nč ne pomaga k da neb meu :roll:

Ne bo držalo :wink: Tastari MAN-i imajo pogon na srednji osi :P - k je Full zakon :wink:
ja nč se zdej vn vlečt ne pomaga :lol: , rekl smo da zadnja kolesa zavijajo in zadnja prav to počnejo ... :P 8) :lol:

no to pa nism vedu, spet neki novga zame :idea: 8) :D
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
no to pa nism vedu, spet neki novga zame :idea: 8) :D
Ja pa še to - k je tko okol O st. C (stanje možnosti zdrsa oz. poledice) pa k pohodš avtomatika ti hitr zna zlomt ali pa odnest prkolco , k pr klasiki to ni možno, ker se zadnja os pele za pogonskimi kolesi :wink:

PS.Sej boš kmal vse fore vedu :D :D :D

:wink:
Uporabnik
Ja to ti zdej pravš za zglobnega ane :idea: :D

itk, ka pa učil se bom celi lajf :P :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Dinotti wrote:A za ponudba še velja? :D
Mam jz pole ti bo dau,sm jih našu prejšnič:)
Aj kdaj da se dobiva da jih malce prečekiram oz skopiram :?: 8)
Uporabnik
Dinotti wrote:Mah ta D te čis obere!!Plaču sm za 10 ur ,ki je 500 eurov.oddelu sm jih 8,zdj čakam na glavno.Zih jih bom mogu odpelat še 8,ker čutm,da nimam še filinga za ostre zavoje.**** morš it na drugo stran ceste,da zaviješ 90 ali več stopinj ovink.
matra me!

Haha pr E pa glih nesmem na drugo stran ceste,inštruktor takoj pjeva :lol:

Najhujši mi je un ovink iz tunela k pridm in pol na semaforju desno proti trgovski šoli 8)

Bemu a je tok je.ben tale bus za vozit al kako :shock:
Uporabnik
Swifty wrote: Haha pr E pa glih nesmem na drugo stran ceste,inštruktor takoj pjeva :lol:
ne da nesmeš, ti maš "kuzlo" za prkolco in ti tega ni treba zato ti pa ne pusti oz. ni potrebno :wink: 8)

Če bi fural z tandemko al pa recimo šleper bi hodu še pa još na drugo stran pasu :lol: :D
Uporabnik
PiLLLe wrote::P i love you man :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyway :D gruntam kako pare razporedit pa izpite narest :D B moram nujno :lol: :lol: :lol: :lol: zdj E kat nevem kero bi Ekb al EkC, D bi pa meu za rezervo ce bi me kdaj stislo po đepu in rednemu sihtu :lol: :lol: :lol:
Ped tko narest kot sem swifty-u svetoval ampak ne, on me ni htel poslušat, zdej pa ma ... :lol: :lol: :lol:
No tko, ped narest C, ker boš avtomatsko dobil B in potem pejt direkt na D, pol ko pa začneš delat nek kjer rabiš D pol ob šihtu in ko maš redno keš greš pa na easy narediš E in maš mir.
Zdej če pa ne misliš it prec nekam delat z D kat. pol pa kr gasss pa nared prec še E takoj ko narediš C ... :wink:

Swiftyu ni nč bad ker je delal zravn še za E v smislu "sta mi je to trebalo",vedno je dobr met še E zravn,bad mi je blo sam zarad dnarja k sploh nočm razmišljat kok use skupi nanese :shock: :roll:

In pa seveda če bi šel prec na D bi lahko prej zaćel delat v LPPju in bit sodelavc Bobyu 8)
Uporabnik
PiLLLe wrote::
No tko, ped narest C, ker boš avtomatsko dobil B

Eeem pogoj za opravljanje C je uspešno opravljen vozniški za B :?:
Uporabnik
Sm pa tudi naredil par slikic kamiona in prikolice :roll: na katerem se učim za C oz zdej še E:

Image
Image
Image
Image

Skratka kompozicija za vozt naravnost,ovinki,hribi ZAKON,rikverc POLOM :D
Uporabnik
Swifty wrote:
Swiftyu ni nč bad ker je delal zravn še za E v smislu "sta mi je to trebalo",vedno je dobr met še E zravn,bad mi je blo sam zarad dnarja k sploh nočm razmišljat kok use skupi nanese :shock: :roll:

In pa seveda če bi šel prec na D bi lahko prej zaćel delat v LPPju in bit sodelavc Bobyu 8)
Nism jst nč reku da je teb BAD :roll:

Ampak če bi prec ko si investiral v C in potem v E namesto v E dal keš v D bi lahko toooooook prej začel delat pač tm kjer boš in bi pol od velik večje plače lažje dal za tist E kot pa zdej k moraš dat za E in še za D in še NPK da sploh lahko povohaš vhodna vrata od kadrovske "sej veš kje".

Jst sem ti svetoval kar je bolj pametno in racionalno, noben pa ne prav da je imeti E škodljivo in da nerabiš, tega nisem reku :wink: 8)
Uporabnik
Swifty wrote: Eeem pogoj za opravljanje C je uspešno opravljen vozniški za B :?:
Vem da je bilo do predkratkim tko da si šel lahko direkt na C.

Če se je pa zakonodaja po novem letu ali tik pred njim (nedolgo nazaj spremenila) se bom pa točno dans pozanimal, pol ob bolj človeških urah :lol:
Uporabnik
Swifty wrote: Swiftyu ni nč bad ker je delal zravn še za E v smislu "sta mi je to trebalo",vedno je dobr met še E zravn,bad mi je blo sam zarad dnarja k sploh nočm razmišljat kok use skupi nanese :shock: :roll:
Nism jst nč reku da je teb BAD :roll:
Ampak če bi prec ko si investiral v C in potem v E namesto v E dal keš v D bi lahko toooooook prej začel delat pač tm kjer boš in bi pol od velik večje plače lažje dal za tist E kot pa zdej k moraš dat za E in še za D in še NPK da sploh lahko povohaš vhodna vrata od kadrovske "sej veš kje".
Jst sem ti svetoval kar je bolj pametno in racionalno, noben pa ne prav da je imeti E škodljivo in da nerabiš, tega nisem reku :wink: 8)

Aja sj res,tko je blo :lol:

Ja ok prov si meu,sam šta je tu je,zdej mam še en problem in sicer al čakat na 19.2. glavno E al da grem jutr na Ježico da se zmenim za D da do takrat odvozim kakšno uro,al NPK da nardim,huh tok enih stvari :D
Uporabnik
Swifty wrote: Aja sj res,tko je blo :lol:

Ja ok prov si meu,sam šta je tu je,zdej mam še en problem in sicer al čakat na 19.2. glavno E al da grem jutr na Ježico da se zmenim za D da do takrat odvozim kakšno uro,al NPK da nardim,huh tok enih stvari :D
Ja tko ja, to ti jst govorim, ok nima to zdej več veze, sam lahko pa da bo komu drugemu v pomoč :wink: :)

Aj ti kr ped ke pa se men za D, kaj pa, itak ga moraš narest ..., pa za NPK se prjav tm pr B&B lahko tut prek mejla :wink: :)
Uporabnik
Mah men je inštruktor težiu naj grem takaoj E,pa sm vedu,da to ni možn.Keš je problem.Že tko sm zmetu juhuhu denarja še bo treba.
Najhuj je če fukneš,pol morš spet mal vadt pa pol šele na glavno.I ode 500 eurov :cry: Pa še čakalne dobe so 1-1,5 mesca.Grem jz v podelk do šefa,da si zrihtam kej prej,če bo mogoče.
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
Dinotti wrote:Mah men je inštruktor težiu naj grem takaoj E,pa sm vedu,da to ni možn.Keš je problem.Že tko sm zmetu juhuhu denarja še bo treba.
Najhuj je če fukneš,pol morš spet mal vadt pa pol šele na glavno.I ode 500 eurov :cry: Pa še čakalne dobe so 1-1,5 mesca.Grem jz v podelk do šefa,da si zrihtam kej prej,če bo mogoče.
Glej da ne fukneš pa bo :)

Sj isto je pr men zdj,za C pa E je še biu fedr,za D pa :?

Dej mi pole :x
Uporabnik
Dinotti wrote: Najhuj je če fukneš,pol morš spet mal vadt pa pol šele na glavno.I ode 500 eurov :cry: Pa še čakalne dobe so 1-1,5 mesca.Grem jz v podelk do šefa,da si zrihtam kej prej,če bo mogoče.
Pa kje ste bli k sm jst delu C,D,E, :D Ni blo čakat na Roški/vezice so ble) :D nism rabu NPK itd. :P
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:Ja to ti zdej pravš za zglobnega ane :idea: :D

itk, ka pa učil se bom celi lajf :P :lol:
Ja zglobni, sej solo nima srednje osi LOL :lol:

Sej se vsi učimo ceu lajf /sploh pa Driver-ji/

PS.Aja jst sem se učer neki nauču: Sm eni reku NE- pa sm dubu klofuto , pa še rekla je da sm gej :lol: :lol: :lol:

:D :wink:
Uporabnik
Boby wrote:
Ja zglobni, sej solo nima srednje osi LOL :lol:

Sej se vsi učimo ceu lajf /sploh pa Driver-ji/

PS.Aja jst sem se učer neki nauču: Sm eni reku NE- pa sm dubu klofuto , pa še rekla je da sm gej :lol: :lol: :lol:

:D :wink:
ja sj, d000h :lol:

čiz, prov da te je, škoda da te ni dvakrat 8) :lol:
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote: ja sj, d000h :lol:

čiz, prov da te je, škoda da te ni dvakrat 8) :lol:
:D :D in tis neki prjatu .. :lol: :lol: :lol:

Nč grem, mam 15-ko Međuvode dons :P

Bay se tipkamo :wink:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels