Delam izpit za C in me zanima par stvari.V knjigi varne vožnje iz leta 2005 in iz skripte za priprave na C cpp se par stvari razlikuje!!
Zanima me kok je dejansko omejitev za tovorna vozila,ki vozijo nevarne snovi(na AC.ali izven naselja)??
V knjigi piše 80 na skriptah pa 70!?
Pravijo,da so skripte najnovej in zato.Na roški mi pa prav naj se učim iz knjige(a sam ne ve kaj je prov!)
A kdo kej ve??
LP
Vso sreco pri izpitu ti zelim...potreboval jo bos!Zdaj ko sem jaz delal pred ca 5 ali 6 letin(kako cas hitro mineva
) sem se krizisca in znake ucil iz knjige.Dobro si poglej znake z dopolnilnimi tablicami(tega je veliko),krizisca in ostalo iz knjige,ostalo pa kar skripto citaj,Verjemi!
Tudi cas pocitka,osne obremenitve...najvecja dovoljena masa in skupna masa,cas reakcije in zaviranja.
Drugace za ADR-se pravi vnetljive in nevarne snovi je omenijtev 70!Okoli tega je veliko vprasanj...Ali smes se koga voziti ob prevozu ADR-a...
Posebno opremo moras imeti,potem ob snegu in poledici se moras takoj izkljuciti iz prometa.
Sam sicer ADR-a izpita nimam in ga nikoli nisem vozil,kljub enemu letu mednarodnega prevoza-spedicije!Vem pa da okoli tega ADR-a je velik vprasnaj ko sem opravljal licenco za mednarodni prevoz oseb in blaga.
Vso sreco pri izpitu ti zelim...potreboval jo bos!Zdaj ko sem jaz delal pred ca 5 ali 6 letin(kako cas hitro mineva
Tudi cas pocitka,osne obremenitve...najvecja dovoljena masa in skupna masa,cas reakcije in zaviranja.
Drugace za ADR-se pravi vnetljive in nevarne snovi je omenijtev 70!Okoli tega je veliko vprasanj...Ali smes se koga voziti ob prevozu ADR-a...
Posebno opremo moras imeti,potem ob snegu in poledici se moras takoj izkljuciti iz prometa.
Sam sicer ADR-a izpita nimam in ga nikoli nisem vozil,kljub enemu letu mednarodnega prevoza-spedicije!Vem pa da okoli tega ADR-a je velik vprasnaj ko sem opravljal licenco za mednarodni prevoz oseb in blaga.
Dino nevem odkje ti taka skrb za ta vprašanja
,ki jih sploh neboš imel na roški
A mogoče delaš izpit na Ježici
Meni je moj inštruktor dal da ne rečem iste pole katere so tudi na roški,manj več se prva pa druga stran (znaki,križišča) ponavljata,edino 3 ja 4 stran imata nekaj spremenjenih vprašanj,katera pa ne vplivajo na opravljen izpit,seveda ob predpostavki,da si brez napak rešu znake in križišča.
Jst sm se tudi malce učil iz knjige Varna vožnja,to je ponavljal znake,križišča...,ker 9 al kok strani napisanih o C,E in D kategorijah res ni dost za nevem kakšno znanje.
Aja pa tahografa tudi mislim da neboš imel na polah,čeprav je simpl
Če te še kej zanima...vpraši
p.s.:Zakaj pa delas izpit za C ? A boš tudi na kamionu inštruktor al greš v šoferske vode

A mogoče delaš izpit na Ježici
Meni je moj inštruktor dal da ne rečem iste pole katere so tudi na roški,manj več se prva pa druga stran (znaki,križišča) ponavljata,edino 3 ja 4 stran imata nekaj spremenjenih vprašanj,katera pa ne vplivajo na opravljen izpit,seveda ob predpostavki,da si brez napak rešu znake in križišča.
Jst sm se tudi malce učil iz knjige Varna vožnja,to je ponavljal znake,križišča...,ker 9 al kok strani napisanih o C,E in D kategorijah res ni dost za nevem kakšno znanje.
Aja pa tahografa tudi mislim da neboš imel na polah,čeprav je simpl
Če te še kej zanima...vpraši
p.s.:Zakaj pa delas izpit za C ? A boš tudi na kamionu inštruktor al greš v šoferske vode
Pr Nadi tours sm.Ma sej vem!!Mam neke pole,pa se vsa vprašanja ponavljajo.Tahograf je drggač not ampak kot si reku bl prva in druga stran so enake tretja pa četrta so pa mal spremenjene.
Učim se pa ,ker nkol neveš kaj lahk spremenijo in če že,da nebom še enkrat prhaju.Sej nism Rom,da mi bojo šenkal(čeprov jih dost misl,da sm
).
Mal heca mora bit.
Delam pa ,ker mislm jt probat srečo v LPP,inštruiranje bo bolj za fuš.
Učim se pa ,ker nkol neveš kaj lahk spremenijo in če že,da nebom še enkrat prhaju.Sej nism Rom,da mi bojo šenkal(čeprov jih dost misl,da sm
Mal heca mora bit.
Youtube/Instagram: Dinotti
Sm ja,jutr mam vožnjo,grem se prijavit na glavno vožnjo na RoškiSwiftman wrote:Swifty a si pr savotu?
Prašu me je zakaj si ti odnehu
Dinotti wrote:Pr Nadi tours sm.Ma sej vem!!Mam neke pole,pa se vsa vprašanja ponavljajo.Tahograf je drggač not ampak kot si reku bl prva in druga stran so enake tretja pa četrta so pa mal spremenjene.
Učim se pa ,ker nkol neveš kaj lahk spremenijo in če že,da nebom še enkrat prhaju.Sej nism Rom,da mi bojo šenkal(čeprov jih dost misl,da sm).
Mal heca mora bit.
Pri Zlatkotu pa kva je že un njegov brat,legende
Kok te pride ura vožnje za C?
Spreminjal pa nebodo nič,ker jih zelo malo dela za C,jst sm biu edini v celi uni sobi,meu sm pa polo C11,ki se malo razlikuje od C9 oz C7
Glede sreče na LPPju,notr boš pršu 99%,ker ful rabjo voznikov,lih učer sm z enim govoru,ki je 81 leta notr pršu na LPP,pol ga je mal zamikal turizem in je furu pr Neredu,sam k je vidu da to ni to(nc ni meu casa za family,skos na furah...) je pa spet poslal prošnjo na LPP in ko je biu razpis so ga uzeli...za začetek bo vozil takratke buse pol pa harmonike
Swiftman wrote:Sj nism nehu sam mal je bla kriza zdj enkrat grem cpp narest pol ga pa pokličem da še glavno zvozim pol pa še E pa smo zmagal, ako bog da do pomaldi da nardim.
Pol bomo posnel film "Kamionđije iz honda foruma opet voze"
Information
Moderators