Uporabnik
Jst sem Tadej Krevh, 25let, s Prevalj, na koroskem, delam pa kot programski inzenir v Mariboru na OdaTeam (prej sem bil na Hermes SoftLabu; sodelavec od Lex_a). Vozim zdej ze 3 in 1/2 leta Hondo CRX VTi, rdece barve (MS design podaljski, sportni izpuh, Momo volan in rocica). Poleg tega sem si okoli novega leta omislil supersportnika in sem ga nasel v obliki Mazde RX7 '93 iz Strommerjevega okolisa . Plan je natunat tega mojega Rexa na cca. 350KM in ga oblect v en lep bodykit (tak kot je v podpisu), tak da bo prava zverina tako za peljat, kot za pogledat. Hobiji, hmmm... sportni motorji (imam 4 leta Kawasaki ZX6R) me ze dolgo veselijo, poleg tega pa vecino lepih dni prezivim v zraku, saj letim tako z jadralnimi padali kot z jadralnimi letali. Ostanek casa pa poklonim punci in prijateljem.

CRX in ZX6R:

Utrinek iz preleta v torek (22.4.2003), ko sem letel od Areha do Varaždina:

Jst na motorju:

Jst na padalu:

Moja najnovejsa pridobitev:

Pa se moja punca (desna):

Evo... mislim da je bilo tole kr izcrpno

---------------------
'93 RX7
'93 CRX VTi
Uporabnik
JO! Evo sem reku da bom mal pocakal, da ne
bom glih ta 1. pa videm da bom kmal med zadnjimi ce ne bom pohitel

Sem iz Trebnjega na dol. (še en dolenc ) tukaj živim že od rojstva to je zadnjih 23 let.
Naredu ekonosko šolo, drugače pa
zaposlen 5 let v foto trgovini in foto studiu...
Od svojega 4 leta, ko me je oče 1. peljal z motorjem (potem me je moral se veckrat, ker
sem drugace znal bit tečen) sem z motorji popolnoma obseden.
Za avtomobile sem se navdusil kasneje ko sem
ze imel izpit... takrat se spomnim da sem sel
gledat v Krsko eno črno CRX ... bila je v
preslabem stanju tako da sem potem "štartal"
z Citroenom ZX 1.6i nato 2CV6 (spacek) +
Lancia Y10, Twingo (body-kit+...), R4, R5,
in potem ....
....končno HONDA civic 1.4 90
To pa ni moja 1. Honda - ker sem leta 98
slucajno nasel Hondo CB500four(motor) letnik
`78 v bolj ali manj originalnem stanju.

Bila pravi biser in kamor koli sem prisel
so jo vsi občudovali - tako je na KRKu
nastala tale karikatura ... pa se jest sem gor

Naslednje leto sem imel nesrečo z Yamaho TDM850 - totalka - jest tudi in kakšni 2 leti
sem ze mislil, da je moja motoristična
"kariera" končana ...

.. potem pa je v grmu nekaj zašumelo v ribniku neka zaregetalo ... in sem jo spet kupil
HONDO seveda.

V planu je natunat VTR-o (Jet-kit+Filter od K&N, šport izpuhi, jack up, ...), projekt
je v teku nekaj stvari je že .. ene še pridejo saj veste kako je z malo €€€ in $$$ se rado zavleče.

Motor ali avto HONDA je ZAKON!

P.S: Avto imam pa ta 2. slikca v podpisu. Upam da bo kdaj €€ se za unga s 1. slike
Honda Civic Rally 1974

-----------------------------
*Civic GL 90PS*

Edited by - perimund on 24/04/2003 22:35:06
Uporabnik
Ime mi je Janez (Kranjski:):):)),
drugače pravi Tržičan, par rodov nazaj.
Starost 26, zaposlen v podjetju, ki se ukvarja z mnogočem, primarna zaposlitev monter avtoakustike alarmov in ostale "navlake".
avto že poznate, tokrat pa ena slikca mene,če me srečate na kakem kopališču v Avstriji:)

Civic EG4 LSi HB,l.92' klima:)
Uporabnik
...
Uporabnik
No še nekaj o men......da ne bo strommer reku da nikol nč ne napišem .
Ime mi je Sebastjan, doma iz Dolenjskih Toplic (NM). Star sem 24 let in sem zaposlen v Mirage d.o.o. kjer izelujemo potne liste in osebne izkaznice.
Moj prvi avto je bil GOLF I dizl...po enem letu je golf odslužil svoje zato sem ga prodal in kupil mojo prvo hondo VTI 92 letnik . Ker sm bil še zelo mlad in sm rad pregloboko pogledal v kozarec je bilo kmalu konec veselja s HONDO (totalka). Ker nato nism mel dost denarja sm si kupil Calibro 2.0 16v, ker sm mislil da bo vsaj malo nadomestila hondo vendar to še zdaleč ni blo to zato sm jo kmalu prodal. Ker sem na vsak način hotel hondo sem jo tudi dobil. Zdaj vozm hondo civic vti HB 93 letnk.
Če pa hočte še kaj vedt o men me pa ustavite na cest pa vam vse povem!
Uporabnik
Ime mi je Marko. Sem iz Maribora in imam 19 let. Hodim na strojno fakulteto v Mariboru (mislil sem, da se bom tam kaj vec o avtomobilizmu naucil ampak je to bolj vsesplosen studij ) Ko sem se bil mlajsi se bil privrzenec oplov. Od veliko ljudi, med drugim tudi od petronasa sem slisal, da vse kar ni honda, ni avto (malo heca). Tako sem hitro pozabil na opla... Na naso srednjo solo je hodil en fant, ki je imel hondo crx. S prva mi ni bila vsec, vendar ko sem ta avtomobilcek videl v akciji, sem takoj vedel da honda rulz
Ko sem napravil vozniski izpit sem se veliko vozil naokrog s ocetovim avtom. Ker je zelo navezan na svoj avto, mi je hitro odturil prijateljevega furda Sedaj sem ze kar nekaj casa na prezi za kaksnim crx-om tja do letnika 91 in se zaenkrat nisem nasel tapravega... No, da ne bom napisal predolg roman, bom se raje kdaj pri kaksni temi dodal kaj
L.p.
Uporabnik
No se bom pa še jaz predstavil, čeprav sem mislil k opisu pripeti še sliko, ki je za enkrat še ni.
Ime mi je Željko, doma iz Dola pri Ljubljani, star 24 let. Po izobrazbi sem gradbeni tehnik in z gradbeništvom se ukvarjam že dobra tri leta. Takoj po končani šoli sem se javil na služenje vojaškega roka (ved: ostrostrelec) kjer sem zares užival in imam na vojsko same lepe spomine.
Prijatelji me poznajo kot odgovornega in predvsem neposrednega (nekaterim je to všeč drugim malo manj).
Hobijev imam zaradi pomanjkanja časa bolj malo, vsekakor pa je moj najljubši hobi vožnja z avtom - taka malo bolj hitra - no ja koker gre.
Trenutno vozim "tastaro" CRX-o, ki je moj četrti avto. Prvi je bila Zastava potem pa so ji sledile tri Honde.
Nad Hondo sem se navdušil, ko sem med obiskovanjem srednje šole tri ali štiri počitnice delal na AC Mobilu.

No mislim, da sem se kar obsežno opisal tako da PUNCE NE SE DRENAT, LEPO SE V VRSTO POSTAVTE, vsaki posebej bom še kakšno skrivnost povedal - na uho!

Lep pozdrav.

-------------------------------------
Civic CRX 1.6i-16, 91
The Honda Doctor
Ce morda koga zanima :-)

My name is Marcel, from city of Maribor. Im a medicine student and my hobbies are cars, politics, war analizes, histroy, economics, travel, computer and technology.

Simple man.

Currently no picture availible...
Uporabnik
No se malenkost o meni
Ime mi je Saso, star sem 24 let, zivim v Ljubljani, delam pa kot prodajalec racunalniske opreme v Harvey Normanu.
Moj prvi avto je bil yugo 45ax :), potem sem si nabavil VW Polo

no in decembra 2001 sem naredil totalko in potem brez $$$ pocasi naprej - katra, golf 2 in sedaj koncno Hondica Civic HB 1.4iS '97

sedaj sem preprican da ne bom odstopil od Honde, ko bo dovolj kesa pa kaksen VTI, pa Type R, pa S2000,...

SaleCIV

Civic HB 1,4 iS '97

Edited by - SaleCIV on 25/04/2003 02:09:19
Uporabnik
Ta topic je izključno za PREDSTAVITEV, ne pa za komentarje.

Prosim upoštevajte to in VESELO PREDSTAVITEV

CRX, Esi, 97, milano red
Insane
No pa še jaz!

Ime mi je Aljoša! Pred 25-imi leti sem prvič zakričal na Ptuju! Živel sem v majšperku! Po srednji šoli sem jo pobrisal študirat v Ljubljano tam sem stanoval pri očetu in brusil gume njegovi Xantiji! Dokler nisem spraskal skupaj z Škodo Favorit! Pred nekaj leti sem jo še od očeta pobrisal, in šel živet daleč stran(iz Šiške v Rudnik)! Leto in pol sem redno zaposlen v firmi za projektiranje elektro instalacij in telekomunikacij(zraven pa na vse pretege poskušam končati študij, pa mi nekako ne uspeva)!

Obožujem hitre avtomobile, motocikle, vojaško tehniko, avtoakustiko, računalništvo(valjda).....
In seveda rad pomagam kjer se da!

Trenutno se vozim z srebrno Hondo Accord l.94!

Ko bom velik in bogat pa bom kupil Subaru Imprezo WRX STi ali pa Mitsubishi EVO VII ali pa BMW M3 ali pa Hondo NSX ali pa....
Na poti do tja pa upam še kakšen type R!

Slike pa malo kasneje!

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95

Edited by - R type on 25/04/2003 18:04:32
Uporabnik
Ime mi je Miha, pred malo manj kot 23. leti sem v Postojni privekal na svet!
Po končani OŠ sem se za kar nekaj let preselil v Gorico, kjer so me izučili za štromarja.
Že od kadar vem, da živim sem čisto obseden z motorji, ker pa se je treba vozit tudi pozimi je lani jeseni h hiši prišla še ena Hondica!
Ker pa je treba tudi kaj zaslužit, uglavnem cele dneve presedim v kombiju (2.8 TURBO) in po celi domovini montiram dvigala, da VAM ni treba hodit po stopnicah!

To je to, slik pa ni in jih tudi nebo!

CRX delSol Esi '95
DUCATI 900SS
Uporabnik
Trenutno sem rahlo osoten´, ker sem na pocitnicah v turciji. A veste´, da majo
tuki ful velik honda center. se enkrat vecji od npr. porsche slovenija na bravnicarjevi. Drugac pa sem iz Ljubljane, star 20 let in delam solo elektrotehnik telekomunikacij po izpitih, drugace pa garam pri privatniku. Za honde sem navdusen ze odkar vem zanje, sam pa vozim belo sedanko civic ESi 93´.

Honda Rules!!!
Uporabnik
Hi

Ime mi je Borut in prihajam iz Celja. Sem ekonomski tehnik in trenutno se šolam za spletnega tržnika. Nisem nikjer redno zaposlen, delam pa preko študentskega. Star sem 23 let( no ja maja bom 24) in všeč mi je vse kar diši po hitrosti. Včasih pravijo, da mi teče bencin po žilah. Jaz trdim, da to ni res. Laufam na kerozin;))

Drugače pa se ukvarjam z vsemi možnimi športi, najraje z smučanjem, kolesarjenjem in seveda košarko. Moj novejši hobi je tudi fotografiranje. Imam tudi domače živali in punco:))

Trenutno nimam svojega avtomobila, ampak vidite me pa lahko v teh dveh.

Bye

---------------
Uporabnik
Zivjo!

Naj se tudi jaz predstavim za manjso zamudo. Tudi jaz imam razlog za zamudo, da sem cakal na slikce...

Sem Uroš Benedičič iz Škofje Loke, star 21 let, študent 2. letnika fakultete za računalništvo v Ljubljani (FRI UNI). Poleg faksa tudi skoraj redno delam - programiram. Lansko leto v Hermes Softlabu, že dobre pol leta pa za neko drugo firmo.
Lansko spomlad sem postal ponosni lastnik svojega prvega (lastniškega) avtomobila... CRX VTi modre barve, ki sem jo opremil z MS design podaljški in pragovi pa še par dodatnih stvari.
Moja bivša Honda:

Hobiji: bivši motociklist (po hudi nesreči nič več), drugače pa je bila letos 8. sezona odkar bordam (alpski slog -> race), odkar lani naprej sem pa čisto v avtomobile padu:)
Moj bivši Kawasaki ZZR 250:

... ki je žalostno končal (in moja motoristični kariera z njim), in to ne po moji krivdi:

... in sposojena Aprilia Futura 1000:

Zaradi želje po "novejšem" avtomobilu sem se odločil svojo Crx prodati, vmes sem se zato vozil z Yugotom (zavedal sem se, da lahko svojo naslednjo Crx iščem tudi pol leta), ampak se mi je sreča po dveh mesecih naklonila, in od prejšnjega tedna naprej me lahko vidite v srebrni CRX ESi...

Lep pozdrav!

Uroš

----------------------
Yugo 55
Uporabnik
Moderatorja bi uprasu kero pravilo foruma sm pa jst prekrsu, da je bil moj post zbrisan??? Ce bi lepo rekl bi ga jst zbrisu!!!!
BTW Moje ime je Tomaž prihajam iz Celja, studiram v Ljubljani.

LP
Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja, ne bi bila srečna!

iS sedan '96
Uporabnik
Res, da se nisem dolgo tle, pa da malo pisem, vendar:
Sem Jernej, pristn celjan. Za enkrat se gimnazijc upam da naslednje leto bruc na pravni fakulteti :) Nad hondami me je navdusil Haby, sicer pa mamo prepricujem v nakup CRXa (zaenkrat neuspesno)
Trenutno vozim druzinskega 307SW

Tole sm pa jst ;)
Uporabnik
Lepo pozdravljeni vsi s foruma

Sem Jana in prihajam iz Domžal (sem nova na forumu), obiskujem srednjo ekonomsko gimnazijo v Kamniku, nad hondami sem se ubistvu navdušla prek sestringa fanta (COBO-ta) :) upam, da nima noben kej proti ker sem tolk mlada, samo me pač take stvari kot so styling in tuning zanimajo.. Aja btw..sem sestra od Zelenke :D (tko da če ma kdo kej proti nej se na njo pa na Cobota sprav) :P
Uporabnik
No da se še js mal predstavm! :P

Ime mi je Bojan in prihajam iz Begunj (če kdo ve kje je to), to je tm k so Avseniki doma :wink: ! No ja čez dobr mesec dobim CRX Targo(VTI) od sestre ker kupuje Nisana 350Z!
red beast
Uporabnik
Lep pozdrav vsem!

Sem Peter (pero) iz Velenja (veleja) in sem star 26 let! Zanimanje, predvsem avtomobilizen in osebe ženskega spola! Sem trenutno še študent (poslovni sekretar v Slovenj Gradcu), želim pa se zaposlit kot varnostnik, bolj slabo zgleda študij.
Najprej sem imel YUGO 45, pa mašina ni zdržala moje težke noge, nato Hondo Prelude 2,3 GM, pa tudi ni zdržala moje težke noge, no sedaj ko sem se pa umiril sem nabavu Hondo Prelude 2,2 VTEC. Glede prelude-ja je bila ljubezen na prvi pogled, ker jo je mel moj kolega, pa sem hotu met isto in še zdaj vztrajam na njej!
No to bi bilo na grobo o meni.
Hja slika, še zdej nisem dobil soseda z digitalcu, da bi vsaj moj avto poslikal, bom tk reku, še pride!

LEP DAN!
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels