Uporabnik
cac wrote:ok, kokr sm jst slisala, ni blo nobene svinjarije :roll:
desni ovinek, on na notranji in spredaj (hitrjesi), sete se je pa naslonu na njega :roll: mislem da ni blo nc tazga no :?
ne recem ce bi on v njega zapelu, sam kokr jst vem ni :?
prvo poglej pa boš pol lažje komentirala, sicer je bil pa levi ovinek in rosi je bil za setejem... :wink:
160 ;)
Hondašica
jaka-z wrote:
cac wrote:ok, kokr sm jst slisala, ni blo nobene svinjarije :roll:
desni ovinek, on na notranji in spredaj (hitrjesi), sete se je pa naslonu na njega :roll: mislem da ni blo nc tazga no :?
ne recem ce bi on v njega zapelu, sam kokr jst vem ni :?
prvo poglej pa boš pol lažje komentirala, sicer je bil pa levi ovinek in rosi je bil za setejem... :wink:
no sm zdele vidla... res je bil levi :oops: sm to tud mislila, pa sm se zmotla :roll:
sam glej, on je bil na notranji, ce je bil sete hitrejsi in hotupo zunanji prehitet, bi mogu vzet bolj zunanjo linijo, ne bi smel v njega tok zapelat(tko ne mors) :?
ne vem no, men se ni zdel tok bad :roll:
[url]http://www.moj-album.com/slike/529849/2TpLKLysFTINa5MH.v.jpg[/url]
Dorifto
Kot je komentator povedal je slo na "noz". Nobeden ni hotel popustiti,s helikoperskega posnetka se je lepo videlo da se je Sete zaletel v Rossija ki se je nepricakovanoi znasel na njegovi levi strani. Slabse se je koncalo za Seteja. To so pac dirke je vsaj zanimivo ne pa tko kot F1 :twisted:
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
Uporabnik
Jest ne vidim nobene napake z rossijeve strani.Pac rossi je vzel ovinek po notranji liniji. Napaka je kvecjemu od obeh,ker noben ni hotu popustit :) Sam sete bi se pa tud lohk mal prepricu preden podre moped :) Tud jest morm nazaj pogledat,k prehitevam po AC :lol:
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Uporabnik
Sete je bil upraviceno jezen (mu je slo zelo v nos), ker je celo dirko vodil in tudi ko ga je Rossi prehitel je le ta po enem krogu naredil napako. Sicer potem spet napadel in znova narerdil napako (baloncek iz linije), tik pred zadnjim ovinkom je znova naredil napako ko mu je zaradi prevelike hitrosti rahlo zdrsela prednja guma (je ze zacel dajati nogo dol), k sreci se je po idelani liniji pripeljal Sette in Rossija "odbil" nazaj v linijo - drugace bi koncal v pesku.

z eno besedo super zadnji 3-je krogi!

Me je skor infarkt k sem gledal --> komaj cakam 2. dirko ;)

VALE VALE!
VFR 800, GSXR, JAZZ (Ice Blue)
[url=http://www.perimund.com]Temno je lepO[/url] -> www.perimund.com
Uporabnik
mah pomji oceni je največ kriv Rossi, zakja pa da ni!, ja pa Rossi se je zaletu v Seta...mah ni res, sam je vedu ku je dost preveč pršu v ovink, sej se lepo vid, prevelika brzina v levi ovink, je sm pomenila da ga bo odneslo, pa Seta se je fino videlo , da nima placa, oz. on ni glih fino videl njega, če bi bla tole pravila, bi mogel Rossi premustit prvo mesto, jaz itak navijam za Rossija sm tole ni blo niti mal fer, sej !. mesto je le prvo mesto, sm to se ne bi smelo dogajat, pomoje ni bil sm jezen , najraj bi ga rastrgal! :wink:
Uporabnik
Je Randy Mamola lepo povedu, dirkaški incident.

Tko kt je Damo reku, s helikopterskega posnetka se je lepo vidl, da se je Sete zaletu v Rossija. Je pa res, da tudi če bi Sete vidu, da Rossiju ne bo znesl, ne bi mogu narest nč druzga, razn da bi bremzu ob Rossiju in na izhodu bi mel boljšo linijo Rossi in bi isto zmagu.

Mislm pa, da bi vsak drug voznik ob takem manevru, kot ga je izvedu Rossi, skipu motor po tleh. Pa tudi, če se ne bi naslonu na Seteja, Rossi ne bi šou v pesek.

Ni glih zgledal lepo, sam niso to čevljarske fore, to je dirkanje na nož 8)
Uporabnik
sete je zanalašč zapelal v pesek, da se naredi bogega :evil:
GASSSSSSSSSSS.... :f_smile:
Uporabnik
pa kva vam je, mate OČI, mate svoj avto, mate motor, mate svoje REALNO MIŠLJENJE,ne nimate..... :evil: :evil: :evil:
..pa nism si mislu, ta vsi tako mislte, niti pod razno...

...kaj letalska,mah helikoptrska slika.....upam, da več voste avto kot jaz, res upam.....pa da ne bo kdo mislu, NISM JEZN, sm evo mala resnica...

..takole: dirkava jaz in ti jakaz, pred nama je levi ovinek, jaz te začnem rahlo prehitevat, seveda upam da imaš občutek, da te prehitevam in šmenta oba vidiva, da sm samo jaz v levi ovinek prišel z veliko-PREVELIKO brzino, pač res bi blo fer, da bi ti jakaz malo zmanjšal brzino ali sam naklon in bi se rahlo odmaknil-mogoče ne bi zadela, ker pa sem jaz prišel res da s preveliko brino, se ni moralo kaj drugega zgodit, kot da te tržim...ne vem meni je očitno, da bi bil sam kriv, zaradi prevelike brzine vstopljene v ovinek...

..res še enkrat, DA NE BO KAKE ZAMERE!
Uporabnik
OPROST MIŠLJENO ZA bato-TA nism mislu za jakaz...oprosti jakaz..!
Uporabnik
ROSSI zmagal... Gibernau je cedil na zadnjem ovinku...

Go DOCTOR!!!!!! 8)
kaj čmo... se staramo.
Uporabnik
MdrFkr wrote:ROSSI zmagal... Gibernau je cedil na zadnjem ovinku...

Go DOCTOR!!!!!! 8)
to ja!
Uporabnik
BREZ PRIBOM v svoje trdte jaz bom svoje, gp je že na pol, kot lanska F1 vsaj zame!
Uporabnik
Honda-vw wrote:
, seveda upam da imaš občutek, da te prehitevam in šmenta oba vidiva, da sm samo jaz v levi ovinek prišel z veliko-PREVELIKO brzino...
Al Sete Rossija ni vidu, al pa se je delu, da ga ne vid. Predn se je v Rossija zaletel, pa ga je sigurno vidu in tud vidu je, da Rossiju ne bo zneslo(peimerjaj držo Seteja in Rossija v zadnjem ovinku), samo v tisti točki Sete ne bi mogu zabremzat tako, da bi Rossi proletu naprej, Sete pa za njegovim hrbtom do zmage.
Pa dobro si poglej trk, Sete prileti v Rossija, kot da ga ne bi bilo tam - se pravi al ga ni vidu(Setejeva napaka) al se je pa delu, da ga ne vid, pa si je mislu, kar bo pa bo.

Daleč od tega, da so taki scenariji qul, sej je publika to dala Rossiju jasno vedt, sam to je za mene dirkanje na nož.

Res pa je, da govorim, kot Rossijev fan, čeprav mi je Sete vredu, sam je, roko na srce, glumac.

Osebno pa mislim, da je Sete točno vedu, kje je Rossi, sam ni imel pripravljenega odgovora na to potezo.
Pa konc koncev je vsem jasno, da Rossi v MotoGP nima konkurence v obliki dirkača in ni to "podarjena" zmaga.
Uporabnik
ja itak, lej men je že od nekdaj najbolši Rossi..itak je car do kraja....sm za božjo voljo, ni se seti zaletu v njega ni ne, Rossi se je v njega, pa še PREVEČ, kdor hoče lepo vidi, kdor ne vidi da se je Seta v njega..nimaš kej, itak da zanga navijam, model mi je spuln do kraja!
Uporabnik
Honda-vw wrote:ja itak, lej men je že od nekdaj najbolši Rossi..itak je car do kraja....sm za božjo voljo, ni se seti zaletu v njega ni ne, Rossi se je v njega, pa še PREVEČ, kdor hoče lepo vidi, kdor ne vidi da se je Seta v njega..nimaš kej, itak da zanga navijam, model mi je spuln do kraja!
Sete se je v Rossija zaletu, pa saj nism slep no, je pa res, da se mu je Rossi nastavu.

Če bi Rossi tok prletu v ovink, da bi ga odnesl na pesek, če ne bi blo Seteja(se pravi v stilu Satota), potem bi sigurno žvižgu tko kt cela Španija, ker pa se je vidl, da je bil Rossijev motor že stabilen, vendar ne dosti da bi zavil, pa je to "športno" zapiranje, saj srugače se ne da prehitet.

Nism tak tip človeka da bi v zvezde koval Rossija ne glede na to kaj naredi na pisti in bi mu zmeraj dal prav.
Tudi ta poteza ni bla glih "čista" ni pa bila toliko "umazana", da bi se lahko reklo, da je Rossi hotu točno to kar se je zgodilo.
Ti pa da tale poteza vedt, pod kakšnim pritiskom je Rossi oz. kaj se od njega zahteva.
Uporabnik
bato prej grda poteza ku čista, pa lej prehitevanje, sej razumem sm da z veliko hitrostjo odrineš nasprotnika, to pa ne , to ni fer!

Rossi ga je odrinu!
Uporabnik
kdor je na notranji strani ima prednost.oba nista popustila samo gibe ga je naj****.pač.

1.če ga je videl bi naredil kako drugače (če bi bil fer) se ne bi zaletel.

2.če ga ni videl pomeni da ga je rossi prehitel in ga s tem presenetil.

v obeh primerih si je sam kriv.

res pa je tudi, da se je rossi uvalu v nemogočo luknjo in s tem reskiral da bi oba padla.
Uporabnik
Honda-vw wrote:bato prej grda poteza ku čista, pa lej prehitevanje, sej razumem sm da z veliko hitrostjo odrineš nasprotnika, to pa ne , to ni fer!

Rossi ga je odrinu!
brez panike... rossi je bl na NOTRANJI strani ovinka, če se ne motim... in ima po pravilih prednost... torej je kricda na Gibernau in zato tudi ni dal protesta za to kar je bilo... in je tudi edino pravilno... :wink:
kaj čmo... se staramo.
Uporabnik
Jup,itak se 99% preitevanj dela po notranji strani,tko da je imho vse kul z rossijeve strani 8)
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels