Uporabnik
F1 POP TV
...ko je glih Žele načeu...

...kako vi kaj gledata na naša komentatorja:
- Ališič: kr neki, trač obvlada u nulo, za ostalo pa sploh ne ve, da obstaja...najboljši je ko proba že rečene stavke oz. trditve npr. Jerančiča sam razložit(je meu obdobje, ko je biu vedno kriv motor za odstop dirkalnika)...o tem, da o tehnologiji v F1 in o dirkalnikih/dirkanju nima 3 čiste...pa učaš se sprašujem, kako dolga je povezava men njegovimi očmi in možgani, ker take zakasnitve niso možne tud, če bi gledu dirko z Lune...pa tiste pavze med govorjenjem in mešanje 3h tem skupaj, da na koncu več ne veš kaj ti hoče povedat...
...uglavnem me mot njegova tehnična nepodkovanost in zelo slab nastop kot komentator(nepoznavanje jezika, nenadna euforija za čisto normalne dogodke), pa kako skoz pada v besedo Jerančiču(bonton na višku)...

- Jerančič: kot komentator ni ne vem kaj(težko izbira prave besede), zna pa povedat kšno uporabno info. o novostih na avtih, pojasni marsikatero tehnično zadevo, če bi se zverziral za komentatorja, da bi mu jezik bl teku, bi biu za moje pojme, pravi komentator...

P.S.: A kdo ve zakaj je POP TV izbrau Ališiča za komentatorja F1 :?:
Uporabnik
Alisic nima pojma o tehnicnih zadevah v F1 - edini pravi komentato r je bil svoj cas g..... (ne vem - sedaj komentira moto gp, in f1 po valu 202) - ce nebi tk ocitno navijal za ferrarija in njegovga slinastega sumaherja bi ga se clovek kdaj poslusal, bojs da das na htr ali pa kak drug program in clovek lahka uziva pri gledanju

.....dramaaaaticen zzzaaacetek dirke......, crrrrniiii oblaki se zgrinjajo,.....ne more mimo sumaherja,......

moj sumaher, moj sumaher,....

v glavnem p.e.d.e.r prve klase
Uporabnik
...ja HRT je pa druga skrajnost, res velik več pamtnga zveš in use, so tud bl prjazni za ušesa, sam k loh zaspiš zravn k ga brundajo,,,bolš kt Ališič vsekakor...zdej se pridno učim Nemščino :arrow: ORF und RTL
Uporabnik
Najboljsi so bili na Eurosport. Res super stvar za poslusat.
Malo heca, pa dost pametnega.
Uporabnik
...na Eurosportu so res profiji, kt si reku, mal tehnike mal heca, ampak use tko da je užitek poslušat 8) ...sam čakam, kdaj bojo dobil F1
Dorifto
cruiser wrote:Najboljsi so bili na Eurosport. Res super stvar za poslusat.
Malo heca, pa dost pametnega.
Na evrospotu so res asi se posebi unedva k motogp komentirata. Da crknes od smeha! :D
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
Uporabnik
GOLLUM wrote: .....dramaaaaticen zzzaaacetek dirke......, crrrrniiii oblaki se zgrinjajo,.....ne more mimo sumaherja,......

moj sumaher, moj sumaher,....

v glavnem p.e.d.e.r prve klase
:lol: :lol: :lol: :lol:
Crknu bi kmal od smeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VTi.....97´ - prvič na cesti 99´:-)
The Honda Doctor
Alesic ze zelo trudi za F1, ok komentator ni ravno nek biser, ampak pripravi marsikateri interviju, srecanje itd. kljub drobcu denarja ki ga ima, zraven se nabira gradivo za svoj F1 magazin revijo itd.

Kar se tice komentatorja ga ni cez Niko Mihelica, res da se ne dere v mikrofon ampak je uzitek gledat in prisluhnit kaksni razlagi, Miran pa z njegovo paniko in dretjem pricara posebno vzdusje ki je verjetno unikatno :)

Na hungaroringu kjer so vsi komentatorji v istem prostoru se njegovo dretje cuje tudi na HTV, RTL itd :-)
Uporabnik
.......za 24 ur,...Miran Ališić,...Bihać. :)
Uporabnik
Ališič je že zelo uveljavljen v svetu F1, poznajo ga že tudi moštva in dirkači - vse to je OK.
Njegovi komentarji so včasih zelo vredu, moti me edino da včasih spusti kakšno neumestno in seveda favoriziranje Schumacherja - to pa me resniočno moti.

Če pa bi bil komentator Jerančič (ki veliko ve o dirkanju in F1) pa mislim, da bi bilo pri prenosih preveč tišine - je preveč umirjen in premalo govori.
Ampak on je pa prav zaljubljen v Šumija.

Če pa kdo gleda prenose dirk motorjev pa vidi obrnjeno situacijo, ko komentator nikoli ne dvigne glasu niti ob padcu. To se mi zdi pa še bolj nezanimivo komentiranje.

LP
Uporabnik
cruiser wrote:Najboljsi so bili na Eurosport. Res super stvar za poslusat. Malo heca, pa dost pametnega.
Se absolutno strinjam, John Watson in Ben Edwards sta bila najboljsa ceprav malo pristranska do Damona Hilla (Anglezi pac). No da ne boste mislili da samo mi pljuvamo po komentatorjih, tudi Finci se pritozujejo cez svojega.

Kar se tice Alisica res nima prav veliko pojma o F1 ceprav po toliko letih v cirkusu F1 bi se pa lahko ze kaj naucil. Mihelic je strokovno neprimerno boljsi a kaj ko zraven njegovih "prenosov" enostavno zaspis. Komentator na ORFu je pa dokaj v redu, ce znas nemsko seveda.
Uporabnik
POP TV: se da gledat, ce je na tiho :)
HRT: tudi se da gledat, kljub "brundanju" :)
RTL: tu mam najlepso sliko, samo reklame :roll: ... pa komentatorja mata Schumaherja prevec v ustih... drugac sta OK
ORF ni reklam, komentator ne favorizira dolocenih voznikov, veliko ve o zgodovini formule kar iz glave. Zato tudi gledam na tem programu
[size=84][color=red][b]HONDA[/b][/color][/size] [size=84][color=black][b]Accord Tourer[/b][/color][/size] [size=84][color=black][b]2.0 Sport[/b][/color][/size][size=84] [/size]
The Honda Doctor
Heinz Pruller se je na ORF popravil odkar je A.Wurz spakiral iz F1, prej je bilo neznosno, namesto kaksnih zanimivih kvalifikacijski krogov ali cesa druga so stalno imeli na mikrofonu wurza in analizirali njegove zavore in nevemkajse... mogoce se bo zgodba ponovila ce bo novi avstrijec Klien postal malo bolj konkurencen.
Uporabnik
petronas wrote:Heinz Pruller se je na ORF popravil odkar je A.Wurz spakiral iz F1, prej je bilo neznosno, namesto kaksnih zanimivih kvalifikacijski krogov ali cesa druga so stalno imeli na mikrofonu wurza in analizirali njegove zavore in nevemkajse... mogoce se bo zgodba ponovila ce bo novi avstrijec Klien postal malo bolj konkurencen.

Se strinjam !
Mislim pa tud da se je ta zgodba ze začela ponavljat, kar se tiče Kliena,
sam pa je še Klien začetnik v F1 tko da ga jemle še mal z rezervo.
..če pa bi Slovenija imela svojega F1 voznika, o čem mislte bi razglabljal Ališič ...

lp! :) :)
Honda Civic 1.4iS l.99 New Vogue
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Uporabnik
Mene pa moti, da napisejo v tv spored prenos dirke F1, namesto mali oglasi s prenosom dirke. Gospod Mirsad Alešič je že vredi, samo tu in tam se ga slisi na drugih televizijah. O Jerancicu ne bom zgubljal besed. Je totalni sumlov podrvrzenec, kar za enega komentatorja ni prav!
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels