Jah.. koncno je v moj life prispel tale beli konjicek Nazalost pa je v moji rezidenci sele 1 teden... ( tocno! ) zato nimam se litih feltn ( i'm broke ) ali cesa podobnega. Takole zgleda sedaj... Ko bodo padle gor litke in ostale spremembe vas obvestim Ni honda je pa vseeno lep konjicek. And it's just mine
Edited by - designGRL on 01/03/2002 15:43:16
Ahh...bogi ata, hotel nekaj klasicnega pa je mogel kupit ferrari red lol. Sivih je full veliko, tudi sama sem hotela sivega pa me je dragi z "namigi" popeljal k beli barvi, na katero je tako zalo nor... Moram priznati, da mi je bela 206tka res lepa, ni kaj. Kar se pa tvoje rdece tice jih je res malo! Nkeja casa se vedela nisem¨da obstaja... Drugace pa ni ravno po mojem okusu. Mi je pa vsec v tej barvi 406 coupe! pa tudi ce bi bil v drugi barvi bi ga vzela lol.-
Zanimivo bi bilo spoznati se kaksnega peugeotika, kaj ce bi namesto da greva na honda meeting organizirala p206 meeting. V sloveniji je 206tk itak miljon tko da bi bli v lepem stevilu... Pa noben nama ne bi tezil z xx let starimi hondami.. ?
Zanimivo bi bilo spoznati se kaksnega peugeotika, kaj ce bi namesto da greva na honda meeting organizirala p206 meeting. V sloveniji je 206tk itak miljon tko da bi bli v lepem stevilu... Pa noben nama ne bi tezil z xx let starimi hondami.. ?
West,
Sem ze premisljevala o tem! In resnicno premisljujem da bi naredili en slovenski p206 klub! Kar se weba tice sem itak za! Mam ze full amteriala pripravljenega! Edina ovira je web-hosting ( prosrtor ) ki ga je treba mastno placevati in ce ima page forum moras imet kar fajn prenos podatkov pa skoz server nekaj prcka... tko da ko se bo to mal bolj razjasnl kje in kako bomo zaceli!
Torej, kdaj bomo imeli nas prvi p206 meeting?:)
Sem ze premisljevala o tem! In resnicno premisljujem da bi naredili en slovenski p206 klub! Kar se weba tice sem itak za! Mam ze full amteriala pripravljenega! Edina ovira je web-hosting ( prosrtor ) ki ga je treba mastno placevati in ce ima page forum moras imet kar fajn prenos podatkov pa skoz server nekaj prcka... tko da ko se bo to mal bolj razjasnl kje in kako bomo zaceli!
Torej, kdaj bomo imeli nas prvi p206 meeting?:)
Information
Moderators